Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saolasın canım benim biraz bilinçaltıma inemiorum ilk önce egzersiz yapıoruz hala kabullenemiorum parmakla girdikçe sıçruıorum orası çok küçük gibi gelio ilk başta bunu yenmeliyim bu akşam deneyecez canım

uleyn oyle cadoloz nereye kactiniz.benim gözlerimdemi 1sorun var bilmiyorumki biraz önce baktim en altda ziyaretcide isimleriniz yaziyordu. bende dedim tanisayim 1.baktim pirr kacmislar.bundan sonra ben yazipda kacanlara cevap yazmayanlara kizicam.

ben bişey sormak istiyorum egz yeniyimya bundanmı biraz sızlama gibi ağrı oluyo 2 parmağa gectiğimde

zorlaniyorsun ondan oluyordur canim.tek parmakta sorun varmi? güzel seyler düsün güzel 1.hayal kur.panik yaptiysan orayi bulmakta zorlanmiyorsan,aynasiz yap böyle hic aklinda olmadigi 1.zamanda,parmagini koy bakalim.ayakta hic denedinmi?

tek parmakta bişey yok zaten ilk denememi tek parkla yaptım bi cesaret ittirdim gitti bigün boyunca öle devam ettim ama 2 ye gecince ilk gün sorun yoktu şimdi biraz ağrı var bide po..altına yastık koyup yapıyorum ayakta değil

nsn sana kizmadim hayatim. nasil tarif edeyim bilmiyorumki, hani bu sayfayi okuyoruz.ya en altda isimler yaziyor biraz önce senin isminle benim ismim yaziyordu. simdi yeni arkadaslar gelmis onlarinda isimleri yaziyor, ya kac dakka oldu bilmiyorum. en altda oyle ve cadaloz diye birilerini gördüm,onlara yardimci olmak icin 1.yazi yazdim. 1.baktim ucmuslar 2.3.kerede bizim burda kizlar öyle yapti dur onlarinda 1.listesini cikarayim kizicam.

kız hayatım kız canın saolsun bende sabah dan beri soruya cvp alamayınca üzüldüm biraz da bide beni şu vajı cok kasıyoo sinirlerimi bozuyoo 11 ay oldu yaaa

ay sen daha yenisin kiyamam sana normal hayatim. insan 1.sonrakine baslayinca zorlaniyor,simdi arkadaslarin dedigi gibi 2.parmagini küs yap.azim vazgecmemek,baktin biraz oluyo giriyor parmagini itmeye devam et biliyorum, söylemesi kolay diyiceksin icinden. 2.parmagin girmesi biraz karisik oluyor,2.parmaginin yarisina kadarda alsan olur.egzersislere baslarken hep rabbimin izniyle basaricam de,aklinla gözüne kiz. valla ben öyle yapiyordum, eskiden benim mantigimla aklim gözüm kesinlikle olmasi münkün deyil diyordu. ama sonunda onlara hükmettim: egzersis yapa yapa bak oluyoo orasi kücük deyil dar hic deyil,dedim. aynanin karsisinda yapa yapa korkularim git gide azaldi ve bitti. aklimla gözüme laf anlatana kadar ömrüm gecti ama sonunda onlarda anladi.) 1.parmagi aldim 2.niye alamayimki, ucun da ölüm yok.diyodum hem kendimle güzel güzel,bazen kizip, konusuyordum. ben de diger kadinlarin yerinde olmak istiyorum onlarin yasadiklarini yasamak istiyorum ayni sekilde onlarin esleriyle yasadiklarini bende esimle yasamak istiyorumm deyip gaza getiriyordum.

evet ben yeniyim bilgilerin için saol..ozaman normal hafif acı ve yanma zamanla gecicek ben bişey bardır diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…