Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yanmayi hatirlamiyorum uzun yillar oldu.ama hep 1.sonraki daha kalini mesela mum yaparsan onun icin söyledim)ben hic mum yapmadim. zorlanmak normal.

bende mum istemiyorum parmakla aşmak istiyorum bide benim ilk gcemede p...s 3cm aldım kırmızı oldu yani..sonrasında kasıldığım için yapamadım korktum

ay keske komsun olsaydim. hemen kosar sana sakiz almaya giderdim.hadi yat artik,uykum var diyodun ne oldu öptüm sizi ben cikiyorum.

saol canımmm...ne uyuması kıs bir sürü işim var evi süpürdüm az mola verdim simdi paspas sonra gene az molaaa sonnrada toz alcam sonra tam mola vercemmm

ismimii gorunce cooook duygulandım bı kısıye bıle faydamız olmussa bı yuvanın daha mutlu olmasına vesıle olabılmıssek ne mutlu bıze. dedıgın gıbı venustencım calıstıgımız ıcın her zaman gelemıyoruz ama ınan kı her aksam ugramaya calısıyoruz bı seyler yazmasakta en azından okuyoruz neler oluyor dıye. ınsallah her zaman gelmeye calıscam burdakı meleklerle tanısmasamda hepınızı coooooooooooooooooook sevıyorumsevıldıgımıde bılıyorum

Son düzenleme:
regl bitti napcam ben çok heyecanlıyım nasıl olcak uffffff stres stressssssss neöneriyorsunuz napıcam yardımm

sekerım hıc streslenme benım ılkı oldu dıger gun hemen adet oldum 2. yapamamıstık 1 hafta ara verınce streslenmıstım bende ama ınankı cok kolay oluyor yapacagın tek sey bı oncekı egzersızı 10-15 dk tekrar etmek bunu gerı donus olarak degerlendırme sadece rahatlatma olarak dusun ok

Son düzenleme:
regl bitti napcam ben çok heyecanlıyım nasıl olcak uffffff stres stressssssss neöneriyorsunuz napıcam yardımm

canımmm hiç stres yapmaa normal hayatına devam ett ..ben her egsersizde adet oluncaa eyvahh derdim yaa başa dönersem derdimm ama hiçde başa dönülmedii..regl sonrası daha kolay oluyor bence asmincan öle yendi..bende p...s yarısını regl hemen sonra yarısından tmamını hiç bişi anlamadan almıştımm şok olmustum olmaz regl sonrası deyip...stres yapma durmak yok yola devammmmmm

yani p..sten önce egzersiz değil mi yapmak iyi gelir

nasıl olucak önce egzersiz yaparım sonra üstte denerim sonra benalta geçerim öle plan yaptım çok heyecanlıyım yaa anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…