Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rabbime sükür iyim iyi olmaya calisiyorum 1.insan icini kemiren kurtla süpheyle ne.kadar iyi olabilirse bende o.kadar iyim. kiz yakin olsaydik hic canin sikilmazdi ya sen gelirdin ya.ben gelirdim sana.

sıkma canınıııı boşverrrr ....herşey olucana varırrr......kuzumm haftaya kaynanamlar gelecek 20 gün en fazla 1 ay kalıp köye giderler 1 ay canım bol bol sıkılırrrrrr offfffffffffffffff:84::84::84::84::84::84:

yaa ben dün izinvermedim oysakiyaptım aldım hepsini ama neden izinvermiyorumçok heyecan aşırı derecede:2:

ooooooo dert ettiğin şeye bak canım sabret biraz zamanla alışacaksınn..egsersizdede bile bugün yapıosak yarın yapamadımız olduuu...zamanla alışacaksın canını sıkma..durmak yola devammmm

ben gidemde çarşı turu yapam gelem ...uleynnnn geldimde burda olunnn

slm özüm ya sana bişi sorucam hamilelik sırasında kanaman oldumu hiç.benim dünden beri az az kanamam var dün taze kırmızı kandı bugün kahverengi çamur gibi ama çok değil sadece çamaşırı lekeliyor.kayınvalidem ve annem bişi olmaz düşük olsa adet gibi olursun diyorlar.bende korkuyorum.koçiş kalksın dr.gidelim diycem

canımmmm korkma internetten okuu kaç haftalık gebesin o haftayı okuuu kanama azda olsa oluor korkulacak bişi yok bende olmadı ama eltimdede oldu üste amca gelini var onla aynıyız onda olduuu birşey olmadı...ama sen genede dediğin gibi eşin kalksın bi gidin doktoraaa düşük önleyici ilaç verir hemen kullan bazı özellerde cumartesi günü kadın doğum oluor internetten yakınındaki hastanelerin telefonunu al kadın doğum doktoru varmı die sor ona göre git doktora muhakkak git...kanama normal olur ama genede her ihtimale karşı düşük önleyici hap veriolar canım gene git doktora yani ..tamam...

5 hafta 4 gün oldu bugün.perşembe gitmiştik dr.bişi demedi.yakında var hastane ona gideriz zaten.offf ya insan bi yerine bişi olsun hemen onu düşünüyor anne olmak hem çok güzel hemde zormuş.Rabbim korusun inş. onu bide vaji girişinde yara oluşmuş.dün pomat sürdüm dr.verdiği çok yandı 2 saat boyu yaktı acaba yara mı açıldı diyorum.ama kahverengi kan niye gelsin dimi.kadın olmak zormuş yaaaaaaa

yaramı kanadı acabaa:26: canım üzülme korkulacak bişi olcanı sanmıorumm......gidersin doktora bakar içini ferah tutt.....sen ne yaptın hamilelikten sonra ilişkiye girionmu

yaramı kanadı acabaa:26: canım üzülme korkulacak bişi olcanı sanmıorumm......gidersin doktora bakar içini ferah tutt.....sen ne yaptın hamilelikten sonra ilişkiye girionmu

giriyoruz cnm ama bi 3 gündür girmedik.yara var diye.dr sorduk girin jeli kullan su bazlı bir şey olmaz dedi.hareketlerine dikkat etmen yeterlidir dedi.

giriyoruz cnm ama bi 3 gündür girmedik.yara var diye.dr sorduk girin jeli kullan su bazlı bir şey olmaz dedi.hareketlerine dikkat etmen yeterlidir dedi.

kahverengi lekeler ilk aylarda benimde olmustu düşük önleyici ilaç kullanman gerekebilir bi de dinleniceksin bolca agır bişiler kaldırma kendini yorma .. dr a mutlaka görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…