- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.301
kahverengi lekeler ilk aylarda benimde olmustu düşük önleyici ilaç kullanman gerekebilir bi de dinleniceksin bolca agır bişiler kaldırma kendini yorma .. dr a mutlaka görün
dün biraz ağır kaldırmıştım o mu yaptı acaba ama çok zorlanmadım öyle.kaç gündürde yatamadım iş yapıyorum diye sürekli oturdum hep.koçiş kalksında bi gidelim bakalım tırstım iyice yaradan dolayı mı bebişten mi artık neden bi baksınlar.vajimde yanıyor sürekli ama yaradan taze kan gelir.
muhtemelen yoruldugundan olmustur canım yaradan olcagını pek sanmıyorum çok paniklenicek bi durum yok dr a gidene kadar ayaklarını hafifçe yükselterek dinlen ..
nazlıııııııııııı uyanmadımı kocan halaaaaaaaa..... uyandır kısssss gidin uyanmasınıımı beklicen
uyanmadı cnm uyandırcam ağrım var gibi
uyanmadı cnm uyandırcam ağrım var gibi
ayyyyyyyyyyyyyyyy nerdesinizzz uyuzlarrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84: bekle bekle gelmediniz sıkıldım burda tek başımaaa çıkıom ben deee:84::84::84::84::84:
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende de malesef aynı dert var 1.5 yıldır evliyim hiç doktora gitmedim dr.saygın mucozkadoğluna gitmeyi düşünüyorum aranızda giden varmı? bana yardımcı olurmusnz
frd hosgeldin canimnasilsin nasil gidiyor hersey yolundami
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende de malesef aynı dert var 1.5 yıldır evliyim hiç doktora gitmedim dr.saygın mucozkadoğluna gitmeyi düşünüyorum aranızda giden varmı? bana yardımcı olurmusnz
hoşbuldum cnm :) iyiyim saol sen nasılsın? herşey yolunda çok şükür, peki senin nasıl gidiyo bakalım
rabbime sonsuz sükür bende cok iyim hersey güzel gidiyorseni sik göremiyorum besteyi.de göremiyorum. sen calisiyormusun? :26:
maşallah cnm her zaman da böyle gönlünce gider inşallah herşey.
evet malesef ben pek sık giremiyorum, bazen girsem de bişi yazmadan çıkmak zorunda kalıyorum. evet çalışıyorum, öğretmenim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?