- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.341
iyi geceler kızlar uzun bir süreden beridir yoktum forumda.ilk girdiğim de birçok sayfayı okudum ve sonunda wajinismusu yendim 2 gün önce.dilerim sizlerde bu dertten kurtulursunuz.tüm arkadaşlara teşkkür ederim
meraba canimbende 1.ayi gecti basarali. evet seni sik görmüyorm. maasallah tebrik ederim. insallah bundan sora hersey gönlünce olur. eger istersen zamanin oluyorsa, sende burda baskalarina yardimci olabilirsin. kendine iyi bak
bır yenen daha nurayTebrıkler
tebrikler nuray181
iyi geceler kızlar uzun bir süreden beridir yoktum forumda.ilk girdiğim de birçok sayfayı okudum ve sonunda wajinismusu yendim 2 gün önce.Dilerim sizlerde bu dertten kurtulursunuz.Tüm arkadaşlara teşkkür ederim
tebrikler nuray181
canımmmmm çok sevindimmmtebrik ederimm
Rabbim başka dert vermesin bundan sonrasında inşallahh
yas-minim geldinmi hayatim nasilsin neyapiyosun özladim seni
Tşk ederim canm iyiyim çok şükür eşim kalktı da bende bir bakayım dedim.. sen nasılsın ne yapıyosun
2 gündür egzersiz yapamıyorum Allah'ım çok mutsuzum benim ne zaman ismim böyle yazılıcak. 2 parmak 3 boğumda kaldım, yanmam oluyor die penis denemesinede geçemiyorumaslında cuma günü bi deneyelim dedik ama ben gene cesaret edemedim hazır değilim die erteledim. şimdi bari bir egzersiz yapayım.. ben ne zaman geçerim acaba penisee? fikri olan varmı? jasmn bana bişey söylee lütfennn
2 gündür egzersiz yapamıyorum Allah'ım çok mutsuzum benim ne zaman ismim böyle yazılıcak. 2 parmak 3 boğumda kaldım, yanmam oluyor die penis denemesinede geçemiyorumaslında cuma günü bi deneyelim dedik ama ben gene cesaret edemedim hazır değilim die erteledim. şimdi bari bir egzersiz yapayım.. ben ne zaman geçerim acaba penisee? fikri olan varmı? jasmn bana bişey söylee lütfennn
ne olsun iyim1.ayi gecti. bakalim cocuk istiyoz. aksam forma girdim ana 1.de ne görim yazdiklarinizi okudum. nazlimdan 1.haber gelmedi daha senin 1.haberin varmi:26:
kendini pskolojik olarak hazirlaman lazim. sen parmak egzersislerini hep düzenli yapiyormuydun?
canımm benmm üzme kendini sen çok iyi ilerliyorsun maşallah..
bak daha yeni başladın egzersizlere pes etmek yok yılmak yok bu kadar kısa zamanda iki parmağa geçtin bu büyük başarı bence .. o yüzden şimdi biraz daha alışmaya çalış egzersizlere iki parmaktasın sondasınn canımm sevin bunaa balım.. sen iki parmağa alış arada eşinlede egzersiz yapın eşine güvenin gelir eşinin parmağı ile yapın birazda bir parmak sonra iki parmak .. o yanmada geçecektir zamanla başlarda öle olması normalmiş..sonra geçersiniz denemeye Allahın izni ile de çok rahatlıkla olacaktır...
sağol canım benim inş, sizlerinde desteği ile geldim buralara kadar devamıda gelir. eşimle cuma günü penis denemesi yapalım dedik ama ben cesaret edemeyince onun orta parmağı ile egzersiz yaptık ama kısa sürdü. şimdi tekrar iki parmak denicem yanmam tamamen geçince başka bişey yapıcakmıyım yoksa penise mi geçeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?