- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.361
egzersize pazartesi günü başladım ogünden beri bir cuma birde bugün hiç yapmadım ama perşembe geceye kadar 4 günde 2 parmağa kadar geldim çok şükür. eşim gecedeydi bende yanlız kaldığım o süre boyunca saatlerce egzersiz yaptım. şimdi eşim gündüze geçti biraz ondan ara verdim. umarım tekrar toparlanırım dua edin olurmu. şimdi başlıcam egzersize
herkese iyi gecelerherkesi öptüm
inşallaah rabbim hayırlısını versin sağlıkla çocuğunuz da olur inşaallah
nazlı dan benm de haberim yok yainşallah iyidiiir
evet canım iki parmakla içinde rahat alabildiğinde geçebilirsin yanman falanda geçecektir. yanma geçmezse başka sebebden de olabilir mantardan olabiliomuş geçmezse bir doktora gidebilirsin ama sanırım kasmaktan oluo benmde olmuştu yanmam ilk egzersizlerimde sonradan geçti... sen iki parmaktayken içinde sağa sola oynat makas gibi açmaya çalış biraz. gitgelleri de daha rahat yaptığında geçebilirsin denemeye. denemeden hemen öncesinde sıcak duş alırsın bak eşin masaj yapsın o çok rahatlatıyor bacaklara falan olunca afedersin açık yazdım ama .. rahat olmaya çalış ve aklındaki tedirginlikleri bi kenara bırak..birde denemden hemen öncesinde egzersiz yaparsan çok daha kolaylık sağlıyor canım
nazlı geçmiş olsundoktora gittin mi ?? bir sorun yoktur umarım ........
sana da iyi geceler canım
bende çıkayım eşim çağırıyor öptüm hepinizi..
kübram dualarımdasıın inşallah rabbim kolaylık versin her daim
sağol cnm Allah razı olsun gitmedim cnm akıntım normale döndü.rahme yerleşirken hafif lekelenmeler olurmuş.devam etseydi gidicektik eğer yine olursa gidicez hafta içi gidicem ama
gulse.811 sana yaziyorum, yaziyorum cevap vermiyorsun. beni sevmiyormusunzamaninda.1.hatami yaptim aceba
GÜNAYDIN KIZLARRRR.. tabi daha saat 08:15 oyüzden kimsecikler ayakta değil:) dün gece egzersizimi yaptım 2 parmak 3 boğumdayım ve yanmam neredeyse hiç kalmadı çok mutluyum. eğer şu anda iki parmakta olan arkadaşlar varsa biraz dişlerini sıkmalarını tavsiye ederim inanın egzersiz ne kadar çok yaparsanız okadar çabuk geçiyormuş. şimdi tekrar egzersiz yapıcam öğleden sonra bir daha düşünüyorum ve bu akşam penis denemesine kendimi hazır hissediyorum. benim için şans dileyin. en kısa zamanda başardım haberleri ile gelmek istiyorum inş
cnm yatıyorum diye giremedim.en son msj dan sonra lavaboya gittim bakım diye akıntım normale dönmüş.leke kan yok yani.bel ağrım ve kasık ağrım var ama ilk zamanlar gibi zaten ağrıyordu.dr gitcektik ama kesilince gitmedim.ama yine hafta içi gidicem eğer yarın falan olursa yine gidicez.ayaklarımı diktim bayağı bi öle yattım bi tek yemeğe kalktım.Rabbim korur inş.fasulyemizi genelde olur lekelenme rahime yerleşirken.ama bi daha olursa gidicem
GÜNAYDIN KIZLARRRR.. tabi daha saat 08:15 oyüzden kimsecikler ayakta değil:) dün gece egzersizimi yaptım 2 parmak 3 boğumdayım ve yanmam neredeyse hiç kalmadı çok mutluyum. eğer şu anda iki parmakta olan arkadaşlar varsa biraz dişlerini sıkmalarını tavsiye ederim inanın egzersiz ne kadar çok yaparsanız okadar çabuk geçiyormuş. şimdi tekrar egzersiz yapıcam öğleden sonra bir daha düşünüyorum ve bu akşam penis denemesine kendimi hazır hissediyorum. benim için şans dileyin. en kısa zamanda başardım haberleri ile gelmek istiyorum inş
iyi geceler kızlar uzun bir süreden beridir yoktum forumda.ilk girdiğim de birçok sayfayı okudum ve sonunda wajinismusu yendim 2 gün önce.Dilerim sizlerde bu dertten kurtulursunuz.Tüm arkadaşlara teşkkür ederim
yaa neden üzdün beni şimdi başla hemenboşverişi gücü yaaaa budaha önnelibende buakşamdeneme yapıcam önce esnetcembide yatak ucupozisyonudiyolarbakalımnasılmışonudenicemof yaaaa 1 haftadır parmak egzersızı yapamadım fırsat bulamadım bır turlu yogundum moralım bozuk konsantre olup baslayamıyorum egzersızlere...........:2::2::2::2::2::2::2:beyonce15 napıyosun cnm ne alemdesın bakıyım..
merak ettimkaygıdannediryaniilişkiyegiremem sebebi vajihariçfiziksel hariçkaygıda mıoneeCanım doktora gitmeden vajinismus olduğunu anlayamazsın.
Her ilişkiye giremeyen vajinismus diye bir şey yok.
Bazen insanlar kaygıdan dolayı birlikte olamayabiliyorlar.
evetbunumerak ettim çok yatak ucu pozisyonu nasıl rahat ki herkes öle yapıyor yatak ucuna gelip yatmak mı yoksa oturu gibimi eş ayakkta oluyor sanırım bidesana yardımcı olcaksa bişe sölemek istiyorum sen nasılrahatsan öle devam edin sonra değişiyormuş zatenkızlar biliyosunuz ben de yeni yendim ve bi sorum olacak. biz yatak ucu pozisyonunda yendik ama hala aynı pozisyonda yapabiliyoruz sadece. diğer pozisyonlarda yapamıyoruz daha doğrusu yolu bulamıyoruz. bi de ben sadece yarısını alabiliyorum. bu normal miiii????
kızlar biliyosunuz ben de yeni yendim ve bi sorum olacak. biz yatak ucu pozisyonunda yendik ama hala aynı pozisyonda yapabiliyoruz sadece. diğer pozisyonlarda yapamıyoruz daha doğrusu yolu bulamıyoruz. bi de ben sadece yarısını alabiliyorum. bu normal miiii????
kızlar biliyosunuz ben de yeni yendim ve bi sorum olacak. Biz yatak ucu pozisyonunda yendik ama hala aynı pozisyonda yapabiliyoruz sadece. Diğer pozisyonlarda yapamıyoruz daha doğrusu yolu bulamıyoruz. Bi de ben sadece yarısını alabiliyorum. Bu normal miiii????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?