Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saolasin canim iyi gidiyor alistik sayilir sadece 2.sekilde yapiyoruz. bebis memis yok. varsada benim haberim yok kismet. sen ne yaptin alistinmi rahatmisin jel kullaniyon demi

alıştım sayılır ama hala tam rahat olamıyorum oda artık zamanla olur. tabi canım jelsiz olmaz zaten. su bazlı sperm öldürmeyen bi kayganlaştırıcı kullanıyorum. kısmet canım haklısın ,inşallah en kısa zamanda hamile haberlerini alırız

formu okudukça cesaretim artıyor ama biraz daha zaman gerekiyor, gaza gelmem lazım sanırım

merhaba arkadaşlar...geldiniz mutlu oldum valla aranızda yenen arkadaşlarımız varmı.? parmak egz tek parmak yarısı oluyor ama dahada itemiyorum.cesaret yok.egz yapmadan bu işi başaran arkadaşlar yokmu

merhaba arkadaşlar...geldiniz mutlu oldum valla aranızda yenen arkadaşlarımız varmı.? parmak egz tek parmak yarısı oluyor ama dahada itemiyorum.cesaret yok.egz yapmadan bu işi başaran arkadaşlar yokmu

egzersiz yapmak neden zor geliyor ki canım sonunu düşünsene, bütün sıkıntıların geçecek.değmez mi bunun için günde yarım saat 45 dk ayırmaya. gitmiyor diye bişey yok. sen sıkılıp bırakırsan olmaz tabi. mümkün değil girmemesi,insan anatomisine aykırı bi kere. sadece kendini sıkıyorsundur ve biraz daha alışman lazım. inan hepimiz bu yollardan geçtik,ama olmuyor diye ırakmadım ben.tamam umutsuzluğa kapıldığım,ağladığım günler çoook oldu ama her defasında gözyaşımı silip, başka çarem yok deyip egzersize devam ettim. mucize beklemeyin,kendini rahatlatmazsan egzersiz yapmazsan yerinde sayarsın. bende çalışıyorum ,ev işleri, iş derken zaman ayırmak zor oluyor ama mutlaka hergün egzersizimi yaptım.hadi bakalım egzersize... güzel günler göreceğiz,güneşli günler........

tek parmak yarısı diyosan geriside gelir biraz daha cesaretli ol bence canım... egzersiz yapmadan yapamazsın.. o kadar yapmışsan gerisi gelir azcık daha gayret et derim

tek parmak yarısı diyosan geriside gelir biraz daha cesaretli ol bence canım... egzersiz yapmadan yapamazsın.. o kadar yapmışsan gerisi gelir azcık daha gayret et derim
olacağını biliyorumda cesaretim yok içim bir tuhaf oluyor parmağım değdikçe hele eşime hiç parmak dokundutmuyorum yatakta kaç kere tartıştım bunun yüzünden nefret ediyorum ya parmak olayından

olacağını biliyorumda cesaretim yok içim bir tuhaf oluyor parmağım değdikçe hele eşime hiç parmak dokundutmuyorum yatakta kaç kere tartıştım bunun yüzünden nefret ediyorum ya parmak olayından

zaten sen kendi parmagınla alışmadan eşine istesende izin veremezsin canımcım.. ufak ufak denemeye baslarsan alıştıgını görüceksin.. zaten insanda acayip bi baskı yaratıyo bu olay tartışırsan iyice gerileceksin.. acele etmeden strese girmeden yaparsan sonra kendi kendine sasıracaksın canım emin ol.. serce pargından başlarsan bi kac gün sadece onu calışırsan 10 güne kadar eşinin dokunmasına da izin vericeksin.. bende senin gibiydim :) yeterki stres yapma ve bu işi yapıcam de.. gerisi gelir

ahh aynen bende öyle seyler duydugum zaman sinirleniyorum.....kendime kziiyorum onlar afedersiniz zipliyorlar sevgililerinin üzerine gel beni yap diye bende kaciyorum...

ve ben almanyada yasiyorum burda 11 ve 12 yasinda olan kizlar yapiyorlar yahu daha cocuklar ama ne cesaretle yapabiliyorlar ya...beni yanlis anlamayin arkadaslar ama bagzen cok kiskaniyorum öyle yapabilenleri.....
bende yapmak istiyorum basarmak istiyorum

her insanda farklımıdır bilmiyorum ama ben vaji değilim normal ilişkide p..s ten çok acıtıyo parmak bende belki sizdede öyle olabilir ve iyice kasmanızı sağlıyabilir

canım en zor olan kısmı başarmışsın, her zaman ilk giriş zordur, gerisi boşluk.. sen zoru başarmışsın azı kalmış.ben serçe parmağımın 1 boğumunu 1 ayda ancak soktum. 2 boğumu başarınca gerisi 1 kaç haftada oldu. Acele etme canım , yalnız hergün en az 30 dk kadar çalış, tv izleyerek, parmağın içerede kalsın, oradaki doluluk hissine alış... parmağının tamamını sokmak için derin nefes aldıktan sonra ıkın, ıkınırken sok, popo yönüne doğru.

kızlar ne diycem size :) bende çok korkuyordum ama düşündüm ki iki ay iki hafta üç ay derken bi müddet sonra oluyor sık dişini nasıl olsa olcak dedim ilk gece oldu :) ben kaçıom eşim kovalıo sora eşim anlaışlıydı yani üçüncü gün tam birleşme oldu ik günler yarım yani kızlık bozana kadar uğraştı :) sorası ise ooohh meğersem ne kolaymış dedim iyi ki uğraştırmamışım çünkü çok güzel bir duygu kesinlikle rahatlayın kocanızdan anlayışda bekleyin dur dediğiniz zaman duracak ondan soraaa hep siz istiyceksiniz :) haberiniz olsun

yaa bu yenen arkadaşlarımız nerde venüs,kelebek özüm yaslandım huuuu....yardım yardım yardım..2 dir yazıyorum kimse cevap vermiyo bana,sizin vereceğiniz cesarete muhtaç bir sürü kardeşiniz var burda lütfen gelin...

slm kızlar ben de bi zamanlar sizin gibiydim ama 3 ayın sonunda aştım şimdi bir çocuk sahibiyim inş. size yardımcı olabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…