- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.961
saolasin canim iyi gidiyor alistik sayilir sadece 2.sekilde yapiyoruz. bebis memis yok. varsada benim haberim yok kismet. sen ne yaptin alistinmi rahatmisin jel kullaniyon demi
tesekür ederim iyimbasta cesaret azim, düzenli egzersis,cok istemek bunu tüm benliginle istemek kendine gaz vermek.benim neyim eksik diger kadinlardan diyiceksin onlar yapiyorsa bende yaparim diyiceksin, kendinle güzel güzel konusmak. ben kendi adima hep böyle derdim: bende o.kadinlarin yerinde olmak istiyorum, bunu yasamak istiyorum. onlarin yaptigini bende esimle yapmak, istiyorum.esim söyle yapsin böyle yapsin diye kendimi, birazda kafam.da öyle canlandirmaya calisirdim. hayal kurardim.birazda öyle kendimi,gaza getirirdim,hirs yapardim.
merhaba arkadaşlar...geldiniz mutlu oldum valla aranızda yenen arkadaşlarımız varmı.? parmak egz tek parmak yarısı oluyor ama dahada itemiyorum.cesaret yok.egz yapmadan bu işi başaran arkadaşlar yokmu
merhaba arkadaşlar...geldiniz mutlu oldum valla aranızda yenen arkadaşlarımız varmı.? parmak egz tek parmak yarısı oluyor ama dahada itemiyorum.cesaret yok.egz yapmadan bu işi başaran arkadaşlar yokmu
olacağını biliyorumda cesaretim yok içim bir tuhaf oluyor parmağım değdikçe hele eşime hiç parmak dokundutmuyorum yatakta kaç kere tartıştım bunun yüzünden nefret ediyorum ya parmak olayındantek parmak yarısı diyosan geriside gelir biraz daha cesaretli ol bence canım... egzersiz yapmadan yapamazsın.. o kadar yapmışsan gerisi gelir azcık daha gayret et derim
olacağını biliyorumda cesaretim yok içim bir tuhaf oluyor parmağım değdikçe hele eşime hiç parmak dokundutmuyorum yatakta kaç kere tartıştım bunun yüzünden nefret ediyorum ya parmak olayından
ayyyy sinirlerim zıpladııııııı...kk jinekolok bölümünde bi kaç sey okudum kızlar hep erkek arkadaşlarıylaa ilişkiye girmiiş günü geçmiş hamilemiyim dieee yazmışlarr....Allahım büyük konusmak gibi kınamak gibi olmasındaa....yaw biz kocamızla giremiıozz ilişkiye millet manitasıyla yapıo yawwww:26::26::26::26:
merhaba kızlar. reglim bitti ama cnaım hiç egz. yapmak istemiyorrrr
olacağını biliyorumda cesaretim yok içim bir tuhaf oluyor parmağım değdikçe hele eşime hiç parmak dokundutmuyorum yatakta kaç kere tartıştım bunun yüzünden nefret ediyorum ya parmak olayından
canım vaji erteleme hastalığı her gün 30 dk, 1 saat yap ,en yakın zamanda senin de halayımı çekelim
yaa bu yenen arkadaşlarımız nerde venüs,kelebek özüm yaslandım huuuu....yardım yardım yardım..2 dir yazıyorum kimse cevap vermiyo bana,sizin vereceğiniz cesarete muhtaç bir sürü kardeşiniz var burda lütfen gelin...
evetttt lütfen gelin:)
yaa bu yenen arkadaşlarımız nerde venüs,kelebek özüm yaslandım huuuu....yardım yardım yardım..2 dir yazıyorum kimse cevap vermiyo bana,sizin vereceğiniz cesarete muhtaç bir sürü kardeşiniz var burda lütfen gelin...
slm kızlar ben de bi zamanlar sizin gibiydim ama 3 ayın sonunda aştım şimdi bir çocuk sahibiyim inş. size yardımcı olabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?