Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bunalımdayım allahım al şu yükü omuzlarımdan artık dayanamıyorum tükendim gerçekten yatıyorum kalkıyorum aklımdan hiç çıkmıyor

geçmiş sayfalara sanırım göz atmadınız,burda yenen arkadaşların tavsiyesi ile parmak ve mum egzersizleri yapıyoruz.siz nasıl bir yöntem denediniz acaba daha fazla fikir bize umut verir

Slm arkadaşlar ben muma pamuk sarıp da yapıyordum ama suan adet oldum acaba kaldığım yerden devam edebilir miyim yoksa başa mı dönecem tekrardan çok merak ediyorum tam yenecem dedim adet oldum offffffffffffffffffffffff............

canım aynı soruyu bende geçen hafta sordum,adet bitince kaldığım yerden devam ettim hiç korkma..bu süre zarfında cesaretlen iyice gaza gel emi..

canımcım sen hep kal burda:)

kızlar inanın hiç zor değil kendinize güvenin egzersizlerinizi tam yapın.bakın ben 6 günde yendim ama kendime güvendim gaz verdim her gün egzersizlerimi aksatmadan 40 dk yaptım.her gün bir aşama atlayacağım dedim atladım eşime haftasonuna olcak dedim haftasonu bitti.gaza gelin gerekirse yarışa girin ki aranızda hırs olsun.biz arkadaşlarla bir olduk aynı hafta yendik sizde sözleşin.her gün buraya girerek raporlarınızı verin.yaparken topiğe güzel haberler vermem lazım ilerlemem lazım diyin.HERŞEY SİZDE BİTİYOR...BUNU UNUTMAYIN...

yok canım hiç birşey değişmiyor.aynen devam ediyosun kaldığın yerden. hatta ben adet sonrası yenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…