- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.981
kızlar ben çımak zorundayım ama inanın imkansız değil zor hiç değil korkunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin ve hayal gücünüzü yüksek tutun güzel düşünün zaman sizede iyi gelicek .................meraba hoşgeldiniz,siz egzersizlemi aştınız?
sorunu yeni gördüm egzersizden kastını anlamadım cnm ..ama korkunuzun üstüne gitmezseniz zorr bide eşiniz inanılmaz anlayış sahibi olmalı o vakit güçlenirsiniz..
kızlar ben çımak zorundayım ama inanın imkansız değil zor hiç değil korkunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin ve hayal gücünüzü yüksek tutun güzel düşünün zaman sizede iyi gelicek .................
gizemcim sen ne aşamadasın canım?
bunalımdayım allahım al şu yükü omuzlarımdan artık dayanamıyorum tükendim gerçekten yatıyorum kalkıyorum aklımdan hiç çıkmıyor
sorma canım, bu haftasonu başlayacaktım ama başlayamadım, önümüzdeki haftasonu jel alıp başlayacam, bu arada eşimle de denemek istiyoruz bi kez daha, inş. olur dua et canımcım
Slm arkadaşlar ben muma pamuk sarıp da yapıyordum ama suan adet oldum acaba kaldığım yerden devam edebilir miyim yoksa başa mı dönecem tekrardan çok merak ediyorum tam yenecem dedim adet oldum offffffffffffffffffffffff............
canım aynı soruyu bende geçen hafta sordum,adet bitince kaldığım yerden devam ettim hiç korkma..bu süre zarfında cesaretlen iyice gaza gel emi..
kızlar ben burdayım sormak istediklerinizi sorun :)
tamam canım çok sevindim valla sen ne yaptın şimdi hangi aşamadasın günde kaç kere egzersiz yapıyorsun ????
kızlar ben burdayım sormak istediklerinizi sorun :)
canımcım sen hep kal burda:)
Slm arkadaşlar ben muma pamuk sarıp da yapıyordum ama suan adet oldum acaba kaldığım yerden devam edebilir miyim yoksa başa mı dönecem tekrardan çok merak ediyorum tam yenecem dedim adet oldum offffffffffffffffffffffff............
ben akşam yatarken yapabiliyorum ancak canım..ama aksatmıyorum çok şükür..
yok canım hiç birşey değişmiyor.aynen devam ediyosun kaldığın yerden. hatta ben adet sonrası yenmiştim[/QUOT
inşallah canım ya bende yenerim bi olsa her gün dualar ediyorum olsun diye....
nazlıcım diyelim ki eşimle oldu sonraki günlerde böle rahat rahat oluyo mu yoksa kasılmalar devam ediyor mu sen ne zaman sonra normale döndün???
canım ben ilk yendiğimde çok kolay olmuştu nasıl girdiğini anlamadım bile git gel bile oldu.şimdi de zorlanmam olmuyor.ama ilk girişi yine nefes ve ıkınmayla alıyorum içime sonrasında problem yok.hala jel kullanıyorum ama bir kere oldum mu tamamdır gerisi inanının çok kolay.kendiniz için en iyi pozisyonu bulun denerken bacaklarınızı tutup kendinize çekin ve yanlara açın.eşiniz dizlerinin üstünde pe...hakim olsun ve sizi izlesin nefes verirken ve ıkınırken yavaşça ittirsin biz öyle yaptık ve hiç zorlanmadık birazda eşinizde iş bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?