- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.001
canım çok teşekkürler inşallah bende bu hafta bu işi bitirmeyi düşünüyorum adet sonrası hem daha kolay oluyor inş kurtulurum bende senin gibi diğer arkadaşlara yardım ederim şuan muma bi kat pamuk sarıyorum ama p... boyutuna daha ulaşamadım sen onun çapında aparatla çalıştın mı???*nazlıcım diyelim ki eşimle oldu sonraki günlerde böle rahat rahat oluyo mu yoksa kasılmalar devam ediyor mu sen ne zaman sonra normale döndün???
canım ben ilk yendiğimde çok kolay olmuştu nasıl girdiğini anlamadım bile git gel bile oldu.şimdi de zorlanmam olmuyor.ama ilk girişi yine nefes ve ıkınmayla alıyorum içime sonrasında problem yok.hala jel kullanıyorum ama bir kere oldum mu tamamdır gerisi inanının çok kolay.kendiniz için en iyi pozisyonu bulun denerken bacaklarınızı tutup kendinize çekin ve yanlara açın.eşiniz dizlerinin üstünde pe...hakim olsun ve sizi izlesin nefes verirken ve ıkınırken yavaşça ittirsin biz öyle yaptık ve hiç zorlanmadık birazda eşinizde iş bitiyor.
Slm arkadaşlar ben muma pamuk sarıp da yapıyordum ama suan adet oldum acaba kaldığım yerden devam edebilir miyim yoksa başa mı dönecem tekrardan çok merak ediyorum tam yenecem dedim adet oldum offffffffffffffffffffffff............
canım çok teşekkürler inşallah bende bu hafta bu işi bitirmeyi düşünüyorum adet sonrası hem daha kolay oluyor inş kurtulurum bende senin gibi diğer arkadaşlara yardım ederim şuan muma bi kat pamuk sarıyorum ama p... boyutuna daha ulaşamadım sen onun çapında aparatla çalıştın mı???*
canım inan çok iyi aşamadasın rahat git geller yapıyorsan süper.ben pe... kalınlığına gelene kadar çalıştım tam olsun diye.en son gün eşime yaptırdım egzersizi hakimiyeti ona vereyim diye arkasından denedik hemen oldu zaten.
cAnım egzersiz yapıyomusun
egzersizleri yapamiyorummmmesimle denemeye calisiyorum oda olmuyor:84:
keske bende sizin gibi egzersizleri yapabilsem
ne oldu bu topiğe yaw kimseler yok inanılır giibi değil
Merhaba,
Ben 3 yıllık evliyim.. maalesef hala cinsel ilişki olmadı...
uzun bir beklemenın ardından doktora gittim...
alttan muayene etmeye çalıştı ama başarılı olmadı ben müthiş kasıldım ve acı hissettim...
muayeneyı yarım bıraktı... eft ve hıpnoz ile tedavim başladı... meger benim vajınamda et varmış ...bir operasyon geçirdim.. daha sonra tekrar muayene gittim ve muayene oldum. doktorum sende vajınusmus yok dedi.çok rahat bir şekilde ilişkiye girebilecegımı soyledı... daha sonraları ben parmak egzersızı yaptım bir kaç defa çok rahat parmagımı içeri aldımm...
maalesef hala cinsel ilişki olmadı...
tavsiyelerinizi bekliyorum
hoşgeldin cnm
eğer operasyondan sonra muayeneye izin verdiysen gerçekten vaji yoktur. senin ki sadece korkudur. bunuda parmak egzersizleri ile aşabilirsin. burnundan nefes alıp ağzından vererek ve ilişki esnasında ıkınırsan faydalı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?