- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.021
dogum kontrol hapını ilk kez kullandıysan o da geciktiriyor haptan sonraki adeti.sana civanperçemi ve arslanpençesi çayı içmeni öneririm.gün aşırı iç bunları.birgün civanperçemi diğer gün öteki.aktardan alabilirsin,nasıl demleyecegini de anlatırım sana.benim adetim kpssye denk geliyordu, gününde olmayıp gecikiyordu. bunları içtim çok şükür ilk kez gününde oldu.
diğer konuya gelince, seni çok iyi anlıyorum.aynılarını ben de yaşadım çünkü.ama zamanla alışacaksın bu olaya.daha rahat olacaksın,bir şekilde ilişkiye girmeye de alışacaksın.sanırım daha hiç birleşme olmadı sizde. aşağıdaki sayfayı dikkatlice oku.eğer uygulamaya başlarsan faydasını göreceksin.herşey beynimizde bitiyor bunu asla unutma.
gzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.
egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.
egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç
egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.
egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.
egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.
egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.
egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.
egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.
egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.
Eğer p...s denemesinde başarısız olursanız mutlaka p..s kalınlığında bir aparat ile deneme yapın onu aldıktan sonra p..s girişinde daha rahat olacaksınız.Parmak egzerszileri sırasında klasik beyaz mumda kullanabilirsiniz buda psikolojik olarak iyi geliyor.ve bir püf noktası daha egzerszi sırasında derin nefes alın ve nefesinizi verirken ıkınarak parmağınızı ittirin ıkındığımız zaman vaji açılıyor unutmayın.
.
ilginize teşekkür ederım.....muayene çok rahat oldu....evet artık olacak diye başlarken sonunda gene olmaması insanın canını SIKIYOR.
alt pozısyonda deneme yaptık ama ben kendımı kasıyorum..kndıme göre rahatım ama o an gelınce kasılıyorum....
bak arkadaşım operasyon geçirmişsin sende kesin bir genişleme olmuştur. kendini bu şekilde rahatlatmaya çalış tabiki bunu sende biliyorsun ama o anda kasılmalar oluyor bunu aşabileceğin tek yol parmak egzersizleri. buradaki herkes bu şekilde aşmış bende aynı dertten muzdaripim. hergün en az 45 dak. egzersiz yapıyorum.
ve daha rahatlamaya başladım. en başlarda bende midem bulanarak yapıyodum. dr. ilk söylediğinde parmakla böyle birşey yapabileceğime ihtimal vermemiştim. aylardır erteledim şimdi yine başladım inş. bu sorunu yaşayanlar olarak başaracağız. burada mutluluğumuzu paylaşacağız.
bak arkadaşım operasyon geçirmişsin sende kesin bir genişleme olmuştur. kendini bu şekilde rahatlatmaya çalış tabiki bunu sende biliyorsun ama o anda kasılmalar oluyor bunu aşabileceğin tek yol parmak egzersizleri. buradaki herkes bu şekilde aşmış bende aynı dertten muzdaripim. hergün en az 45 dak. egzersiz yapıyorum.
ve daha rahatlamaya başladım. en başlarda bende midem bulanarak yapıyodum. dr. ilk söylediğinde parmakla böyle birşey yapabileceğime ihtimal vermemiştim. aylardır erteledim şimdi yine başladım inş. bu sorunu yaşayanlar olarak başaracağız. burada mutluluğumuzu paylaşacağız.
kızlarrrr alttan muane olmakla vajınusmus olmamagın alakası yokk ...en aazından benim için yoktu....ben 1.5 sene içerisinde 4 -5 ayrı kadın doğuma muane oldum onlara gayet iyi muane oluodum vajınusmuslular izin vermez muaneye sen vajınusmus değilsin dediler ama alakası yokk doktoraa güveniosun biliosunkiii canını acıtmıcakkkk yada herhangi bişi yapamıcak daha kız oldun içinn güveniosun...ama eşine güvenemiıosun ya canım acırsa yya söle olursa ya böle olursaaaa diee...bu işin kesin %100 çözümü sadece egsersizmişşş...benim yapmadım uygulamadım sey kalmamaıştııı
hangi pozisyonda yaptınız canım ???
herkes yatmış kimsecikler yokk.kıslar ben bugünkü egzersizimde orta parmağa geçtik eşimle yapıyoruz ben kendim yapamıyorum. 1 saat falan çalıştık orta parmakla. biraz yanmam var ama geçer heralde inşallah kastığımdan oluyo heralde öyle demişti arkadaşlar daha önce. girişler iyi ama gitgellerde canım yanıyo biraz daha .oda geçer inşallah bakalım .umutlanmaktan bile korkuyorum hala uzak gibi ama allahım büyük hepimiz yeneriz birgün inşallah
canım kusura bakma yeni gördüm bizde anlamadık o kadar uğraştık bi türlü giremioduk arkamda belimde yastık vardı duvara yakındım önceden çok zorlanıodum bu sefer bizde şaşırdık 5 6 kere yaptık eşim bacaklarımı kaldırıp ayaklarımı göğüsüne doğru yasladım o arada da girdi hepsi hiçbişey anlamadım acı hissetmedim gitgel yaptık baya biz bile inanamadık tesadüfen bu pozisyon kolay oldu 8 aylık evliyim çok şükür düzene girerdir inş bi daha yapamadık regli oldum sen hangi aşamadasın
canım kusura bakma yeni gördüm bizde anlamadık o kadar uğraştık bi türlü giremioduk arkamda belimde yastık vardı duvara yakındım önceden çok zorlanıodum bu sefer bizde şaşırdık 5 6 kere yaptık eşim bacaklarımı kaldırıp ayaklarımı göğüsüne doğru yasladım o arada da girdi hepsi hiçbişey anlamadım acı hissetmedim gitgel yaptık baya biz bile inanamadık tesadüfen bu pozisyon kolay oldu 8 aylık evliyim çok şükür düzene girerdir inş bi daha yapamadık regli oldum sen hangi aşamadasın
1. EGZERSİZE YENİ BAŞLAYANLAR/BAŞLAMAK İSTEYENLER :
1- Zeynepne
2- Mirage9_2
3- Angelnesss
4- Nazanantalya
5- Duduklutencere
6- Mika58
7- Tmzklp
8- Ceren_16
9- Pupa
10- Eylulgulu
11- İlknur_34
12- Cancanek
13- Nehirsakarya
14- Zeing
15- Prenses43
16- Naazenin
2. PARMAK /APARAT EGZERSİZİ :
1- Pamukelma (2 p)
2- Yaren46 (2 p)
3- Sardunya (mum)
4- Tacem (?)
5- Nar1905 (1 ep)
6- Burcum86 (1 sp)
7- Sahara84 (?)
8- Ferzanca (3 p)
9- Nill87 (?)
10- Naz8 (1 p)
11- Yagmurcukkuşu (?)
12- Mano (?)
13- Soyafilizim (2 p)
14- Zeinax (1 p)
15- Nsn (2 p)
3. P…S DENEMESİ :
1- Yapamadımbenonu
2- Yağmur1987
3- Deniz1987
4- Aylin06
5- Bıdıkcan
6- Balbocuu
7-Kelebek986
arkadaşlar merhaba,
ya 3 parmağını alabilen var mı? ben burada öyle birşey okudum denedim benim olmadı. 3 parmak 1 boğum alabildim o da zorla. zaten parmak zorluyor beni mum daha rahat geliyor.
inşallah bizde kısa zamanda başaranlardan oluruz.... Bu durumda eş desteği çok önemli...
inşallah bizde kısa zamanda başaranlardan oluruz.... Bu durumda eş desteği çok önemli...
yaa bende bi anlamasam yaa cm bile hissediyorummm oynasa
canım başarmak üzeresin, ben eş parmağına geçtikten sonra ( hele hele git gel yapmayı başardıktan sonra) 1 hafta içinde başardım. zaten artık kendine güveniyorsundur.iki parmağa geçtiğim gün yapabildim.kendi 2 parmağımı yaptım,sonra eşimin 2 parmağına prezarvatif geçirdim, bu kolay olunca pe.. se prezarvatif geçirdim onu parmak gibi hissettim çok kolay oldu.iki parmağı orta parmağının üstüne işaret parmağı gelecek şekilde küs işareti yaparak yapmamlısın.
Herkese mrhblar kızlar.Egzersizleri yapma konusunda kesin kararlıyım Alla izin verirse bu dertten kurtulmayı çok istiyorum ama bugün adet oldum.İnşallah biter bitmez başlıycam.Ama ben bugüne kadar hiç jel kullanmadım.Durumumu tekrar anlatayım.2,5 yıllık evliyim ve p.....in yarıdan fazlasını alıyorum.Ama orda acı duyup kasıyorum.Sizce denemelere başladığımda jel kullanmalımıyım?Bir de bu jelleri nerden temin ettiniz.Ben kısıtlı imkanların olduğu bi yerdeyim.İnternetten alan var mı?
agerçektenmi canım ya inşallah.ama ben kendi parmağımla hiç yapmadım cesaret edemedim. eşimle başladık direk parmak çalışmalarına.serçe parmaktan sonra biraz daha kalın diye orta parmağa geçtik dün ama çok gitgel yapamadık bi yanma ve gerginlik hissediyorum jelden sonra anestolda sürdük acıyı azalttı biraz daha bugün yine orta parmak yapoacağız bakalım ama 2 parmak birden çok kalın geliyo canım sanki ya nerdeyse p...s kadar mübarek .oda olurmuki çok korkuyorum.2 parmağı direk sokmadan öncemi küs şeklinde yaparak sokacağız yoksa içerdeykenmi öyle yapmaya çalışacağız? oda olursa mumda yapmak şartmı direk p...s denemesine geçebilirmiyim sence? valla hergün banyo yapmaktan canım çıktı üşüttüm heralde bugün kendimi yorgun ve kırgın hissediyorum
Kızlar bu mesajı dün yazmıştım ama kimse görmemiş sanırım.Cevap yazan olmamış.Reglim biter bitmez egzesizlere başlıcam nasipse.Desteklerinizi bekliyorum kıdemli arkadaşlar:)Allahım adaklar adadım şu iş bi olsaPsikolojikmen çökmüş durumdayım.Çooookkk üzücü bi durum.Üstelik ben eşimle 10 senedir tanışıyorum yıllarca bekle.Evlen ama sonuç...Kendimi çok eksik hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?