Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar çok eskide kalmış bu ileti parmak egzersizi yapamayanlara yardımcı olur diye düşünüyorum.
tıkandığı yerde burnunuzdan derin nefes alıp ağzınızdan verin ve parmağı makata yöneltin.

alt pozısyonda deneme yaptık ama ben kendımı kasıyorum..kndıme göre rahatım ama o an gelınce kasılıyorum....

bak arkadaşım operasyon geçirmişsin sende kesin bir genişleme olmuştur. kendini bu şekilde rahatlatmaya çalış tabiki bunu sende biliyorsun ama o anda kasılmalar oluyor bunu aşabileceğin tek yol parmak egzersizleri. buradaki herkes bu şekilde aşmış bende aynı dertten muzdaripim. hergün en az 45 dak. egzersiz yapıyorum.

ve daha rahatlamaya başladım. en başlarda bende midem bulanarak yapıyodum. dr. ilk söylediğinde parmakla böyle birşey yapabileceğime ihtimal vermemiştim. aylardır erteledim şimdi yine başladım inş. bu sorunu yaşayanlar olarak başaracağız. burada mutluluğumuzu paylaşacağız.

inşallah......tez zamanda bu SIKINTIYI atlatırız....

amin

kızlarrrr alttan muane olmakla vajınusmus olmamagın alakası yokk ...en aazından benim için yoktu....ben 1.5 sene içerisinde 4 -5 ayrı kadın doğuma muane oldum onlara gayet iyi muane oluodum vajınusmuslular izin vermez muaneye sen vajınusmus değilsin dediler ama alakası yokk doktoraa güveniosun biliosunkiii canını acıtmıcakkkk yada herhangi bişi yapamıcak daha kız oldun içinn güveniosun...ama eşine güvenemiıosun ya canım acırsa yya söle olursa ya böle olursaaaa diee...bu işin kesin %100 çözümü sadece egsersizmişşş...benim yapmadım uygulamadım sey kalmamaıştııı

egzersiz nasıl yapılıyo canım

hangi pozisyonda yaptınız canım ???

canım kusura bakma yeni gördüm bizde anlamadık o kadar uğraştık bi türlü giremioduk arkamda belimde yastık vardı duvara yakındım önceden çok zorlanıodum bu sefer bizde şaşırdık 5 6 kere yaptık eşim bacaklarımı kaldırıp ayaklarımı göğüsüne doğru yasladım o arada da girdi hepsi hiçbişey anlamadım acı hissetmedim gitgel yaptık baya biz bile inanamadık tesadüfen bu pozisyon kolay oldu 8 aylık evliyim çok şükür düzene girerdir inş bi daha yapamadık regli oldum sen hangi aşamadasın

canım başarmak üzeresin, ben eş parmağına geçtikten sonra ( hele hele git gel yapmayı başardıktan sonra) 1 hafta içinde başardım. zaten artık kendine güveniyorsundur.iki parmağa geçtiğim gün yapabildim.kendi 2 parmağımı yaptım,sonra eşimin 2 parmağına prezarvatif geçirdim, bu kolay olunca pe.. se prezarvatif geçirdim onu parmak gibi hissettim çok kolay oldu.iki parmağı orta parmağının üstüne işaret parmağı gelecek şekilde küs işareti yaparak yapmamlısın.

inşallah bizde kısa zamanda başaranlardan oluruz.... Bu durumda eş desteği çok önemli...

yaa bende bi anlamasam yaa cm bile hissediyorummm oynasa

evet canım sanırım öle yeni yeni anlamaya başladım esnek olduğunu bizde çok şaşırdık kendimize bi pozisyon bulduğumuzada sevindik o kadar çok uğraşarak yapıodu.bi türlü girmiodu o günden sonra malesef yapamadık venüscüm regliyim şimdi inş düzene girerdir bana çok dua et alışıncada çocuk yapsak mı dioruz vajiyle 8 ay geçirdik ama allaha şükür onlar bitti artık

arkadaşlar merhaba,

ya 3 parmağını alabilen var mı? ben burada öyle birşey okudum denedim benim olmadı. 3 parmak 1 boğum alabildim o da zorla. zaten parmak zorluyor beni mum daha rahat geliyor.

canım 2 parmağı yapabildiğim gün kendime güvenim gelmişti, pe..s i başardım.3 parmağı düşünemiyorum ya , hiç gerek yok bence, zaten 2 parmak pe..s kadar.ben 2 parmağa prezarvetif geçirerek yapmıştım, pe.. se de prezarvatif geçirince onu pe..s gibi düşünmedim kolay oldu

gerçektenmi canım ya inşallah. ama ben kendi parmağımla hiç yapmadım cesaret edemedim. eşimle başladık direk parmak çalışmalarına.serçe parmaktan sonra biraz daha kalın diye orta parmağa geçtik dün ama çok gitgel yapamadık bi yanma ve gerginlik hissediyorum jelden sonra anestolda sürdük acıyı azalttı biraz daha bugün yine orta parmak yapoacağız bakalım ama 2 parmak birden çok kalın geliyo canım sanki ya nerdeyse p...s kadar mübarek .oda olurmuki çok korkuyorum.2 parmağı direk sokmadan öncemi küs şeklinde yaparak sokacağız yoksa içerdeykenmi öyle yapmaya çalışacağız? oda olursa mumda yapmak şartmı direk p...s denemesine geçebilirmiyim sence? valla hergün banyo yapmaktan canım çıktı üşüttüm heralde bugün kendimi yorgun ve kırgın hissediyorum

Kızlar bu mesajı dün yazmıştım ama kimse görmemiş sanırım.Cevap yazan olmamış.Reglim biter bitmez egzesizlere başlıcam nasipse.Desteklerinizi bekliyorum kıdemli arkadaşlar:)Allahım adaklar adadım şu iş bi olsa Psikolojikmen çökmüş durumdayım.Çooookkk üzücü bi durum.Üstelik ben eşimle 10 senedir tanışıyorum yıllarca bekle.Evlen ama sonuç...Kendimi çok eksik hissediyorum.

a
Aynen cnm ya hele çalışan bayanlara hem iş,hem ev işi,üstüne hergün o yorgunluk ve banyo çok yorucu oluyo gerçekten.

canım ultrason jelinden bahsediyorsan eğer medikalllerde satılıyor ama bulunduğun yerde medikal yoksa eğer ki benimde yok eczaneden rica ettiğin zaman getirtiyolar ama başka bi jel var arkadaşların kullandığı femolub diye ben almadım ama arkadaşlar onu internetten getirdiyolardı burda öyle konuşmuşlardı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…