- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.041
a
Aynen cnm ya hele çalışan bayanlara hem iş,hem ev işi,üstüne hergün o yorgunluk ve banyo çok yorucu oluyo gerçekten.
inş canım sizde atlatacaksınız bu dönemleri moralinizi bozmayın ve kaçmayın üzerine gidiniz ertelemeyin ben 4.5 ayda yendim sen hangi aşamadasın canım
kıslarrr yaa bir şey merak ediorum hepimiz severekmi evlendikkk görücü usülü varmııı aramızdaa
anacım severek evlenenlerde bence daha cok oluyor vajınusmus...cunku esımıze nazlanıyoruz onlarda bıze kıyamıyor boyle uzayıp gıdıyor anlıcan bız mesela evlenmeden once 6 yıl bekledık dusun ne heveslere evlendık sonuc tam bı husran oldu adam kurudu ıyıce
aynenn yaaa aslında tam tersi olması gerekioo ama bizde anormallik var:))) bizde 6 yıl bekledikkk ah zavallı koçişim o ilk geceyiiii nasılda sabırsızlıkla bekliodu amaa karısı fosss çıktııayyy gerçekten hadi bizim içinde zor bi durum ama erkekler için tam bi hayal kırıklığıııı...nasipp Yaradan kaderimize bunu yazmışş bizde yaşamışızzzz
kızzzz sızde mı 6 yıl bekledınız bızım 5 yılı gayrı mesru(yanı aılem bılmıyordu) 1 yılı mesru
herkese iyi akşamlar kızlar ben bu hafta için çok ümitliydim ama reglim 1 hafta erken oldu ve 6 mayıstada izne gitcez. demekki var daha zamanımız alnımıza ne yazılmışsa onu bekliyoruz. hayırlısı diyelim. en son eşimin orta parmağını rahat almıştım.izinden döndükten sonrada hem eşimin işi hemde benim sınavlar dolayısıyla neredeyse 1 ay görüşemicez. moralim bozuuuuuuuuukkkkkkkk ama vardır bi hayır die sabrediyorum
kıslarrr yaa bir şey merak ediorum hepimiz severekmi evlendikkk görücü usülü varmııı aramızdaa
Mehaba canlarım, nasılsınız? iki gündür internete giremiyorum sayfalarda birikti okuyamadım. yarın inş nasipse annemler yanıma geliyorlar çok heyecanlıyım :) darısı tüm gurbetçilerin başına. bir kaç gün daha müsait olamam. hepinizi seviyorum fırsat buldukça girip bakıcam.. kendinize iyi bakınn
evet canım sanırım öle yeni yeni anlamaya başladım esnek olduğunu bizde çok şaşırdık kendimize bi pozisyon bulduğumuzada sevindik o kadar çok uğraşarak yapıodu.bi türlü girmiodu o günden sonra malesef yapamadık venüscüm regliyim şimdi inş düzene girerdir bana çok dua et alışıncada çocuk yapsak mı dioruz vajiyle 8 ay geçirdik ama allaha şükür onlar bitti artık
gizem6 nasılsın canım yapabiliyomusun egsersizleri?
offf yaaa 2 parmağı deneyelim dedik ama olmuyo kıslar ya çok yanıyo geriliyo sanki:18::18::18::18::18: 1 boğum ancak girdi tamamı nasıl gircek bu 2 parmağın oraya tek parmak olunca heveslenmiştim iyi gidiyorum diye ama moralim bozuldu akşam akşam yaa
canım prensesim bende iki parmakta olmıcak sanıyordum birtürlü ittiremiyordum sokuşturamıyordum ama emin ol oda oluyor pes etme nolur. bende ilk yapamadım bak bir parmağınla baya bir müddet yap esnet hemen ardından iki parmağı deneyin ama bacaklarını çok iyi aç bak bir boğum aldıysan çok iyi orada bekletin biraz kafanı başka yerlere ver yavaş yavaş esneyerek alacak içine Allahın izni ile göreceksin canım. hangi pozisyonda deniyorsun? yanmada işte ilklerinde oluyor her boy aparatın yada parmağın oda geçiyor kasılman azaldıkça Allahın izni ile..
merhaba arkadaşlar sabahı bekleyemedım herkesle paylaşmak istedim sırtımdakı yükü bu gece attım deneme yaparken bır anda başardık hala inanamıyorum ama kabus bitti darısı diger arkadaşların başina herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?