Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[/COLOR]
cnm benim ne güzel tebrik ederim canı gönülden :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canlarım günaydın bir haftadır yoktum istanbuldaydım dün döndüm sayfalar bayagı ilerlemiş yenen arkadaslar oldumu ? dün gece adasım telebek yenmiş çok sevindim. ben burada hiç iyi değilim abime dil kanseri teşhisi kondu cuma günü ameliyat olacak. bende perşembe tekrar istanbula döneceğim ve 15 gün yokum hepinizi çok seviyorum kalbim sizinle abim için dua edin.

Allah şifa versin Kelebek büyük geçmişler olsun

canım benimde benzer olmuştu 2 parmaktan sonra bir daha yapamamıştım ama ara vermedim saolsun burdaki arkadaşlar sayesinde çalışmaya devam ettim, gerekirse duşa gir sıcak ortamda aynaya bakarak kendine olduğunu yapabildiğini telkin ederek çalışmaya devam et. ama sakın bırakma ben parmağımı değdiremezken bir haftada burda aştım çok şükür, bir de egzersizleri yaparken buraya rapor edeceğini düşünerek devam et canının acıdığı yerde çekme sakın parmağını o hissin acı olmadığını kabullensin beynin vaji rahatlasın öyle çek, yaparsın canım sakın vazgeçme

selam arkadaşlar

ben hala 1 parmakta takıldım bi türlü gitmiyor... etten uvar var sanki içeri doğru gittikçe acıyo.. gittikçe acıyo... nasıl büyük bi yer orası nasıl esniyo anlayamıyorum parmağımın yarısı anca giriyo... ilerleyemiyorum ne yapıcam bilmiyorum yaaaa

nefes alıp ıkınmayı unutma canım, birde jel falan kullanıyor musun

bilmediğimiz duymadığımız ne çok hastalık var en azından ben kendi adıma ilk kez duydum. canım benim geçmiş olsun allah bir an önce versin şifasını çok üzüldüm. dualarımız seninle merak etme herşey güzel olacak.

tebriklerrrrrrrrr.rabbim başka sıkıntı yaşatmasın darısı bana ve benim gibi bu hastalıkla savaşanlara!!!!!

ama canım zaten bu erteleme hastalığı o yüzden elinden geleni yapmalısın yenilmemelisin bu soruna.eğer denemek istiyorsan dene tabi ama bir an önce dene bekleme bekledikçe insan alışıyo bu soruna ve onunla yaşamaya başlıyosun istemesen de.bir an önce dene ve olmazsa mutlaka egsersizlere başla canım bak egsersiz yapanların maşallahı var arka arkaya herkes başarıyor

tebrikleeeeerr canm işte herkesin dediği gibi hep beklemediğimiz bi anda başarıyo genelde başaranlar.vajili olduğunuzu beyninizden silip atın ve öyle yaşayın ilişkinizi de denemelerinizi de egsersizleri de.rabbim başka sıkıntı vermesin inşallah canm

ziyaretçi arkadaşlar lütfen buraya yazın sıkıntımız ortak paylaşarak ancak atlatabiliriz. ben üye olduğumdan beridir hiçbirşey yapamasamda burada aynı derdi olan arkadaşlar konuşunca biraz daha inanıyorum atlatacağıma.sizleride aramızda görmek istiyoruz halaya birileri daha katılsın hayddeeeeeeeeeee

tebriklerr arkadaşım
Allah'ım başka sıkıntı vermesin. Bizim içinde dua et .

arkadaşlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim benim çalıştığım aparatın eni kalınlığı yani 10cm yeterlimi sizce bu kalınlık zaten onuda alırken başta biraz zorlandım

arkadaşlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim benim çalıştığım aparatın eni kalınlığı yani 10cm yeterlimi sizce bu kalınlık zaten onuda alırken başta biraz zorlandım

bence rahat yahat yapabiliyorsan yeterli çünkü p.. aynı kalınlıkıta bence ya haydeee halay çekicez o zaman

sevgiliyarim sen ne aşamadasın kaç yıllık evlisin

ben 9 aylık evliyim. ilk seferde yarıya kadar birleşme oldu fakat kendimi çok fazla sıktığımdan rahimde zedelenme oldu. Operasyon geçirdim. Daha sonra çok soğudum. böyle bir sorun yokmuş gibi yaşamaya başladık. sonra eşime haksızlık ettiğimi düşündüm ve araştırmaya başladım psikologlar fahiş ücretler talep etti. bu tüccar zihniyeti beni iyice soğuttu.

şimdi devam ettiğim bi psikolog var hipnoz yönetimini deniyor ama kendi kontrolümü bırakmadığım için giremiyorum bi faydasını gördüğümü söyleyemeyeceğim.

bende daha önce kadın doğum doktorunun önerdiği parmak egzersizlerine başladım. şu anda 2 parmağı acısız bir şekilde alabiliyorum. mumuda aynı şekilde. ama p...se hala cesaretim yok.

canım bak ne akdar ilerlemişsin iki parmaktan sonra tyemin ederim p.ns daha kolay gerçekten sadece beynini yen hiç aımıyor yemine derim

canım bak ne akdar ilerlemişsin iki parmaktan sonra tyemin ederim p.ns daha kolay gerçekten sadece beynini yen hiç aımıyor yemine derim

bazı arkadaşlar 3 parmak demiş onu aklım almadı ama denedim 1 boğum girdi. Ama p..sin gireceği aklıma gelince yine bir türlü aklım almıyor. peki en uygun pozisyon hangisi? öneriniz var mı?

bazı arkadaşlar 3 parmak demiş onu aklım almadı ama denedim 1 boğum girdi. Ama p..sin gireceği aklıma gelince yine bir türlü aklım almıyor. peki en uygun pozisyon hangisi? öneriniz var mı?

var canım üstte eşine dönüp deneyebilirsin çok rahat oluyor çoğu arkadaş öle yendi birde sırt üstü yatıp bacaklarını iyice karnına çekip deneyebilirsin oda çok rahat oluyor canım valla p.......ns daha kolay parmaktan bende yeni yendim sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…