- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.061
merhaba arkadaşlar sabahı bekleyemedım herkesle paylaşmak istedim sırtımdakı yükü bu gece attım deneme yaparken bır anda başardık hala inanamıyorum ama kabus bitti darısı diger arkadaşların başina herkese iyi geceler
canlarım günaydın bir haftadır yoktum istanbuldaydım dün döndüm sayfalar bayagı ilerlemiş yenen arkadaslar oldumu ? dün gece adasım telebek yenmiş çok sevindim. ben burada hiç iyi değilim abime dil kanseri teşhisi kondu cuma günü ameliyat olacak. bende perşembe tekrar istanbula döneceğim ve 15 gün yokum hepinizi çok seviyorum kalbim sizinle abim için dua edin.
offf yaaa 2 parmağı deneyelim dedik ama olmuyo kıslar ya çok yanıyo geriliyo sanki:18::18::18::18::18: 1 boğum ancak girdi tamamı nasıl gircek bu 2 parmağın oraya tek parmak olunca heveslenmiştim iyi gidiyorum diye ama moralim bozuldu akşam akşam yaa
selam arkadaşlar
ben hala 1 parmakta takıldım bi türlü gitmiyor... etten uvar var sanki içeri doğru gittikçe acıyo.. gittikçe acıyo... nasıl büyük bi yer orası nasıl esniyo anlayamıyorumparmağımın yarısı anca giriyo... ilerleyemiyorum ne yapıcam bilmiyorum yaaaa
canlarım günaydın bir haftadır yoktum istanbuldaydım dün döndüm sayfalar bayagı ilerlemiş yenen arkadaslar oldumu ? dün gece adasım telebek yenmiş çok sevindim. ben burada hiç iyi değilim abime dil kanseri teşhisi kondu cuma günü ameliyat olacak. bende perşembe tekrar istanbula döneceğim ve 15 gün yokum hepinizi çok seviyorum kalbim sizinle abim için dua edin.
merhaba arkadaşlar sabahı bekleyemedım herkesle paylaşmak istedim sırtımdakı yükü bu gece attım deneme yaparken bır anda başardık hala inanamıyorum ama kabus bitti darısı diger arkadaşların başina herkese iyi geceler
mrb canım, henüz egzersizlere başlamadım, sadece pazar günü aynayla bir süre inceledim, önce bir deneyip sonra egzersizlere başlayayım diyorum, sürekli bir erteleme hastalığı var canımnolacak benim bu halimmm
tebriklerr arkadaşım
Allah'ım başka sıkıntı vermesin. Bizim içinde dua et .
arkadaşlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim benim çalıştığım aparatın eni kalınlığı yani 10cm yeterlimi sizce bu kalınlık zaten onuda alırken başta biraz zorlandım
bence rahat yahat yapabiliyorsan yeterli çünkü p.. aynı kalınlıkıta bence ya haydeee halay çekicez o zaman
bence rahat yahat yapabiliyorsan yeterli çünkü p.. aynı kalınlıkıta bence ya haydeee halay çekicez o zaman
sevgiliyarim sen ne aşamadasın kaç yıllık evlisin
ben 9 aylık evliyim. ilk seferde yarıya kadar birleşme oldu fakat kendimi çok fazla sıktığımdan rahimde zedelenme oldu. Operasyon geçirdim. Daha sonra çok soğudum. böyle bir sorun yokmuş gibi yaşamaya başladık. sonra eşime haksızlık ettiğimi düşündüm ve araştırmaya başladım psikologlar fahiş ücretler talep etti. bu tüccar zihniyeti beni iyice soğuttu.
şimdi devam ettiğim bi psikolog var hipnoz yönetimini deniyor ama kendi kontrolümü bırakmadığım için giremiyorum bi faydasını gördüğümü söyleyemeyeceğim.
bende daha önce kadın doğum doktorunun önerdiği parmak egzersizlerine başladım. şu anda 2 parmağı acısız bir şekilde alabiliyorum. mumuda aynı şekilde. ama p...se hala cesaretim yok.
canım bak ne akdar ilerlemişsin iki parmaktan sonra tyemin ederim p.ns daha kolay gerçekten sadece beynini yen hiç aımıyor yemine derim
bazı arkadaşlar 3 parmak demiş onu aklım almadı ama denedim 1 boğum girdi. Ama p..sin gireceği aklıma gelince yine bir türlü aklım almıyor.peki en uygun pozisyon hangisi? öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?