- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.081
var canım üstte eşine dönüp deneyebilirsin çok rahat oluyor çoğu arkadaş öle yendi birde sırt üstü yatıp bacaklarını iyice karnına çekip deneyebilirsin oda çok rahat oluyor canım valla p.......ns daha kolay parmaktan bende yeni yendim sayılır
merhaba arkadaşlar sabahı bekleyemedım herkesle paylaşmak istedim sırtımdakı yükü bu gece attım deneme yaparken bır anda başardık hala inanamıyorum ama kabus bitti darısı diger arkadaşların başina herkese iyi geceler
tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah...
merhaba arkadaşlar sabahı bekleyemedım herkesle paylaşmak istedim sırtımdakı yükü bu gece attım deneme yaparken bır anda başardık hala inanamıyorum ama kabus bitti darısı diger arkadaşların başina herkese iyi geceler
Kelebekçim çok sevindim senin adına.Ne mutlu sana bize de dua edin nolur?Sen ne zamandır budertten muzdariptin?Ne kadarlık evliydin?
canlarım günaydın bir haftadır yoktum istanbuldaydım dün döndüm sayfalar bayagı ilerlemiş yenen arkadaslar oldumu ? dün gece adasım telebek yenmiş çok sevindim. ben burada hiç iyi değilim abime dil kanseri teşhisi kondu cuma günü ameliyat olacak. bende perşembe tekrar istanbula döneceğim ve 15 gün yokum hepinizi çok seviyorum kalbim sizinle abim için dua edin.
amin canım mutlulugun daim olsun darısı bizlerin olsun:92::92:
of neçok mutluluk diledim neçok halay çektim bi kendime dileyemedim eşimde bi diyo herşeyde azimliydin ne oldu diye
bi bukadarda yapamıyoduk bak bunada şükür az kaldı diye
ama biz hala kaplumbağa gibi gidiyoruz:97::97::97:
çok tebrik ederim kelebek seni yaşaşınnn
canım onu ben yapıyordum bı kac gun kendım yaptım hem yorucu hemde sıkılıyordum sonra esım yapmaya basladı once kendı parmagıyla sonra mumla ben hıc bıseye karısmıyordum sadece acıp yatıyordumdızı ızlıyordum kıtap okuyordum esımde calısıyordu
canlarım günaydın bir haftadır yoktum istanbuldaydım dün döndüm sayfalar bayagı ilerlemiş yenen arkadaslar oldumu ? dün gece adasım telebek yenmiş çok sevindim. ben burada hiç iyi değilim abime dil kanseri teşhisi kondu cuma günü ameliyat olacak. bende perşembe tekrar istanbula döneceğim ve 15 gün yokum hepinizi çok seviyorum kalbim sizinle abim için dua edin.
kelebek senin adına çok sevindim canım, darısı bana. bir şey sormak istiyorum, acı hissettin mi o esnada?
selam arkadaşlar.ne güzel herkes burada:) ya az önce o malum sitelerden bir arkadaşın tav siyesi üzerine sırf ders alşabilmek amaçlı film izledim ya benim midem kalktı. o kadın nasıl yapıyorlar bıkmadan hayret yaa ben bir kere yapamıyorum kadınlar saatlerce nerdeyse yapcek
peki esra bişey sorcem içine alırken en başta hiçmi acı ağrı falan olmuyor nesıl ya ne hissediyorsun bana özelden ya da buradan lütfen cevap verebilirmisinya kızlar siz ne bakıyorsunuz bize yendikten sonra anlıycaksınız çok zevkli
peki esra bişey sorcem içine alırken en başta hiçmi acı ağrı falan olmuyor nesıl ya ne hissediyorsun bana özelden ya da buradan lütfen cevap verebilirmisin
ben 9 aylık evliyim. ilk seferde yarıya kadar birleşme oldu fakat kendimi çok fazla sıktığımdan rahimde zedelenme oldu. Operasyon geçirdim. Daha sonra çok soğudum. böyle bir sorun yokmuş gibi yaşamaya başladık. sonra eşime haksızlık ettiğimi düşündüm ve araştırmaya başladım psikologlar fahiş ücretler talep etti. bu tüccar zihniyeti beni iyice soğuttu.
şimdi devam ettiğim bi psikolog var hipnoz yönetimini deniyor ama kendi kontrolümü bırakmadığım için giremiyorum bi faydasını gördüğümü söyleyemeyeceğim.
bende daha önce kadın doğum doktorunun önerdiği parmak egzersizlerine başladım. şu anda 2 parmağı acısız bir şekilde alabiliyorum. mumuda aynı şekilde. ama p...se hala cesaretim yok.
bazı arkadaşlar 3 parmak demiş onu aklım almadı ama denedim 1 boğum girdi. Ama p..sin gireceği aklıma gelince yine bir türlü aklım almıyor.peki en uygun pozisyon hangisi? öneriniz var mı?
inşallah bende yenebilirim nefes alıp vermek ve ıkınmakta faydalı sanırım birde xylocaine sprey vermişti dr. ama parmak egzersizlerini hiçbir uyuşturucu kullanmadan yapıyorum jelide mumda sürdüm sadece. yine de rahatlatmak adına spreyi sıkmayı düşünüyorum.
buraya gelip halay çekmek için neler vermezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?