Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah bende yenebilirim nefes alıp vermek ve ıkınmakta faydalı sanırım birde xylocaine sprey vermişti dr. ama parmak egzersizlerini hiçbir uyuşturucu kullanmadan yapıyorum jelide mumda sürdüm sadece. yine de rahatlatmak adına spreyi sıkmayı düşünüyorum.

buraya gelip halay çekmek için neler vermezdim.

amin canım mutlulugun daim olsun darısı bizlerin olsun :92::92:

of neçok mutluluk diledim neçok halay çektim bi kendime dileyemedim eşimde bi diyo herşeyde azimliydin ne oldu diye
bi bukadarda yapamıyoduk bak bunada şükür az kaldı diye
ama biz hala kaplumbağa gibi gidiyoruz :97::97::97:

canım Allah yardımcısı olsun nedertler var duyunca biliyoruz inşallah kötü birşey olmadan atlatır
canım benim rabbim görür seni ve diğer tüm iyilik düşünenleri

kelebekcim tebrik ederim canım olalalalalaAllah başka sıkıntı yaşarmasın

midyecim senmiydin o :) bende kendim dokunamazken (kalem ve mumla yapabiliyorum) eşimin yapması rahattı hem hep ben çalıştım acıkta o çalışsın diyorum ama gece çok geç gelio of ben dokunamıyorum adam yaptıkça soğucak benim midem kaldırmıyo Allahtan onunki sağlam :)

canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah..

kelebek senin adına çok sevindim canım, darısı bana. bir şey sormak istiyorum, acı hissettin mi o esnada?

selam arkadaşlar.ne güzel herkes burada:) ya az önce o malum sitelerden bir arkadaşın tav siyesi üzerine sırf ders alşabilmek amaçlı film izledim ya benim midem kalktı. o kadın nasıl yapıyorlar bıkmadan hayret yaa ben bir kere yapamıyorum kadınlar saatlerce nerdeyse yapcek

ya kızlar siz ne bakıyorsunuz bize yendikten sonra anlıycaksınız çok zevkli

bende de aynı sorun var doktora gidiyorum 3seansta biter dedi ve ilk seanstan sonra buna aşağcağma inandım ev ödevlerimide yapıyorum sandığm gibi korkkulcak bişey yokmuş yarın 2ci seansa gitmeyi düşünüyorum inşallah hafta sonuna kadar çözücem bu işi şimdiden çok mutluyum:)

bazı arkadaşlar 3 parmak demiş onu aklım almadı ama denedim 1 boğum girdi. Ama p..sin gireceği aklıma gelince yine bir türlü aklım almıyor. peki en uygun pozisyon hangisi? öneriniz var mı?

canım hem iki parmak hem mumu yapabiliyorsun p...s denemedin mi yoksa denedin de kastın mı p...s denemesini aynı paarat olarak düşünüp yap ben şamdan mumu yaptıktan sonra(ki mum çok inceydi) p...s denemesi yapmıştım 2 cm aldım bir sonraki p...s denemsinde tamamını alabilidm nefes çok önemli ben bu ıkınma ve nefesi bilseydim 5 senemi heba etmezdim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…