Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hangi doktora gidiyorsunc anım

canım inşallah çözersin doktorun verdiği egzersizleri de ya ama aksatma bizde burda yendik çoğumuz inşallah sende en kısa zamanda yenersin eğer takıldığın ve doktora soramadığın bişey olursa burdan yazabilirsin illa ki biri cevap verir canım

saol canım Allah izniyle bende sizin gibi başarıcam inşallah burda okuduklarım bile beni motive etmeye yetiyor inşallah bende güzel hebrler vericem

arkadaşlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim benim çalıştığım aparatın eni kalınlığı yani 10cm yeterlimi sizce bu kalınlık zaten onuda alırken başta biraz zorlandım

canım 2cm daha kalınlaştır bence 12 cm olmalı,p.... o boyutta çünkü.
bu arada kelebek yenmiş tebrik ediyorum

kızlaar, hamilelik öncesi testler için doktora gittim bu gün. ultrasonla da baktı tabi doktor. yumurtlama var dedi bu gün için. testlerde de sorun çıkmadı çok şükür. yani bu ay için şansım bu gün inşallah hayırlısı olur

hadi kızlar yenin şu vajiyi gelsin bebişlerr

canim benim cok üzüldüm abine. rabbim tez zamanda acil sifalar verir insallah kendine dikkat et dualarimiz sizinle.

canım benım cok uzuldum gecmıs olsun ınsallah amelıyatı ıyı gecer Rabbım sıfa versın

Napayım canım valla ben reglimin bitmesini ve bi an önce egzersizlere başlamayı bekliyorum.Allahım diyorum nolur 3 sene olmadan bana da burda halay çekmeyi nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…