- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.101
bende de aynı sorun var doktora gidiyorum 3seansta biter dedi ve ilk seanstan sonra buna aşağcağma inandım ev ödevlerimide yapıyorum sandığm gibi korkkulcak bişey yokmuş yarın 2ci seansa gitmeyi düşünüyorum inşallah hafta sonuna kadar çözücem bu işi şimdiden çok mutluyum:)
bende de aynı sorun var doktora gidiyorum 3seansta biter dedi ve ilk seanstan sonra buna aşağcağma inandım ev ödevlerimide yapıyorum sandığm gibi korkkulcak bişey yokmuş yarın 2ci seansa gitmeyi düşünüyorum inşallah hafta sonuna kadar çözücem bu işi şimdiden çok mutluyum:)
saygın mucozkadıoğluhangi doktora gidiyorsunc anım
canım inşallah çözersin doktorun verdiği egzersizleri de ya ama aksatma bizde burda yendik çoğumuz inşallah sende en kısa zamanda yenersin eğer takıldığın ve doktora soramadığın bişey olursa burdan yazabilirsin illa ki biri cevap verir canım
saol canım Allah izniyle bende sizin gibi başarıcam inşallah burda okuduklarım bile beni motive etmeye yetiyor inşallah bende güzel hebrler vericem
arkadaşlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim benim çalıştığım aparatın eni kalınlığı yani 10cm yeterlimi sizce bu kalınlık zaten onuda alırken başta biraz zorlandım
kelebek senin adına çok sevindim canım, darısı bana. bir şey sormak istiyorum, acı hissettin mi o esnada?
yok canım acı falan yok hafif bir gerginlık oluyor okadar benim 4 sene olucak evlenelı okadar büyütmüşümki kafamda yerimden kalkamam yürüyemem gibi hiç biri olmuyor anlamıyorsu bile .
çok tebrik ederim canım Allah başka sıkıntı dert vermesin,bundan sonra hep mutlu ol
canlarım günaydın bir haftadır yoktum istanbuldaydım dün döndüm sayfalar bayagı ilerlemiş yenen arkadaslar oldumu ? dün gece adasım telebek yenmiş çok sevindim. ben burada hiç iyi değilim abime dil kanseri teşhisi kondu cuma günü ameliyat olacak. bende perşembe tekrar istanbula döneceğim ve 15 gün yokum hepinizi çok seviyorum kalbim sizinle abim için dua edin.
canlarım günaydın bir haftadır yoktum istanbuldaydım dün döndüm sayfalar bayagı ilerlemiş yenen arkadaslar oldumu ? dün gece adasım telebek yenmiş çok sevindim. ben burada hiç iyi değilim abime dil kanseri teşhisi kondu cuma günü ameliyat olacak. bende perşembe tekrar istanbula döneceğim ve 15 gün yokum hepinizi çok seviyorum kalbim sizinle abim için dua edin.
yasasin yeni hanimlar geldi nasilsiniz hanimlar neler yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?