- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.341
senden olsa olsa küçük ceylan olur
Slm kızlarrr...
ben de sskda muayene oldum işte özele gidince çok fark ediyor gerçekten.benim doktorum da hiç ssk doktoru gibi değildi zaten tavsiye üzerine gitmiştim ama işte her zaman ulaşamıyosun sskda olunca.dinlen sen canm çok dikkat et kendine öpüyorum yat bütün gün düşünme hiçbişeyi
dünden beridir moralim çok bozuk uzun zamandır üzerimden attığım stresim geri geldi kendimi iyi hissetmiyorum eşimide kendimide hep üzüyorum stresten ürtikerim azdı ve ülser ağrılarım tetiklendi egzersiz yapmak istemiyorum artık herşeyi bıraktım canım hayata dair hiçbişey yapmak istemiyor
vajiyi yendikten 2 ay sonra falan hamile kaldım canım
canım hayırlı olsun ben yanlış anlamışım o zaman sen nasıl yendin egzersiz yaptınmı ben yapmak istemiyorum parmağımı sokunca daha çok geriliyorum yani hiç egz yapmazsam daha cesaretliyim pe.. yarısı oldu mesala ama daha ileri itemedim korktum lütfen bana cevap yazarmısın benim cesaretletmem için
dünden beridir moralim çok bozuk uzun zamandır üzerimden attığım stresim geri geldi kendimi iyi hissetmiyorum eşimide kendimide hep üzüyorum stresten ürtikerim azdı ve ülser ağrılarım tetiklendi egzersiz yapmak istemiyorum artık herşeyi bıraktım canım hayata dair hiçbişey yapmak istemiyor
ıste tum bu sıkıntılardan kurtulmak ıcın dahada sıkı sarıl canım egzersızlere ınan hersey daha guzel oluyor yenıden dogmus gıbı yenıden evlenmıs gıbı tazecık oluyor hersey dunya daha bı guzel gorunuyor esın evın hersey guzel oluyor anlatılmaz yasanır su halınden sılkelen bı an once bu mutlulugu bı gun daha erteleme derım bu mutlugun tarıfıde yok fıyatıda ınan bana
midye sen nasıl yaptın egz kaç gün yaptın
yok ya parmak egzersizi düşününce beynim asla diyor ya benimle resmen oyun oynuyor. tek parmak yarıya kadar oluyor ikik parmağımı küs yapıp sokmak için doğrultunca anam orası taş oluyor delircem yaaaaaaaa,
midye sen nasıl yaptın egz kaç gün yaptın
canım benim teşekkür ederim bu sıkıntıları atlatıysak bunda senin çok fazla payın var bızlerle paylaştıkların yol gösterdi Allah gönlüne göre versın....
venüsten canım benim ben artık 2 parmak 2 boğum aşamasındayım çok şükür... beni artık level atlat.. seviyem ilerledi:))) bide venüsten bu üçüncü olcak 2 kere sordum ama kimse cevaplamadı yatakucu pozisyonu hakkında bilgi almak istiyorum geçmiş sayfalarda açıklamışsın ama inan ben anlayamadım cahilliğime ver hayal edemedim yani biraz daha detaylı bilgi verirmisin tam olarak nasıl bi pozisyon?
Ne aşamadayım bende bimiyorum inanın yani nasıl 3 sene sakladım kendimeçok kızıyorum eşim her defasında içine girmesi için uğraşıyor ama başından içeri gitmiyor acaba zar herhangi bir delik boşluk falan yok bende mi problem var hatta dünyada tek benimdir bu durumda olan diye düşünüyordum kötü birşey öğrenirim diye doktora gitmeye bile utandım cesaret edemedim son 5 aydır çoçuk istediğim için bu sorunu çözmem gerektiğini bir mücize beklemenin yanlış olduğunu anladım , delik varmı yokmu diye kendim orta parmağımı soktum girdi yaklaşık 1 ay oldu ama bir daha denemedim sonrasında yine eşim uğraştı sonuç ta hiç gelişme yok bebek yağı kullandık kaygan olsun diye ama yapamadık netten araştırmak son 2 haftadır aklıma geldi işte giremiyordum konuyu başkaları anlar diye eve net aldık araştırınca kk ne rastladım çok şaşırdım ne kadar çok insan varmış meger konu ne kadar farklıymış yazılanları deneyimleri okudum buradayım işte lütfen ybana da yardımcı olun çok uzattı farkındayım ama bu konuyu 3 yıldır içime attım şimdi sizlerle paylaştım, lütfen bana da yardımcı olun
selam nasılsın bir ilerleme varmı sende
canım benim allah sizden razı olsun asıl siz başarmak istediniz başardınız bizim yazdıklarımızı dikkate aldınız en önemliside bu...allah hepimizin gönlüne göre versin....nasıl alışabildinmi varmı bir problem ?
bizi bazen yanlış anlıyor arkadaşlar yada dr ları kötülediğimizi sanıyorlar ben hem dr hemde kk sayesinde yendim doktora gitmeden önce burasını bulsaydım belkide doktora gitmeyecektim.... isteyen istediği doktora gidebilir bizim burada anlatmak istediğimiz gerçekten bu kadar basit bişey için o kadar para vermeye değermi ? meselesi....zaten işi imkansız görmekten çıkarıp farklı bi açıdan bakarsanız zevkli bişey olduğunu bu kadar yenen arkadaşın sizinle aynı durumda olup sonrasında kendi başlarına tek kuruş para vermeden başardıklarına ve buna inanamayıp ne kadar basitmiş diye sayfaya yazdıklarına ve hiç bi çıkarı olmadan saatlerce bu sayfada bekleyip sizlere neden yardımcı olmaya çalıştıklarını daha iyi anlayacaksınız.....
oyyyy oyyyy maşallah aman nazar değmesin bu ay senin ayın olacak inşallah tazecik bahar gelinlerimiz olsun sayfamız şenlensincanım yatak ucu posizyonu ; sen yatağın en ucuna kadar geleceksin popon yatağın dışında kalacak eşin ya dizlerinin üstünde dursun yada ayakta bu sizin fiziksel özelliğinize ve yatağın yüksekliğine bağlı ve sen belinin altına yastık koyarsan daha rahat edersin...o şekilde yapabilrsiniz buna yatak ucu posizyonu diyoruz....bunu dene olmazsa üstte ters oturup yapmayı fawori posizyonumda yendiğim zamanlar... 1 yıl olmuş yeneli hey gidi yıllar nasılda geçmiş zaman
nurcuğum merak etme başaracaksın ve sen zaten en zor kısımlarını aşmışsın olayı tek yapman gereken sıkı bi şekilde egzersizlerini devam ettirmek...tek parmağın tamamını alabiliyorsan sorunsuz hemen 2 parmak egzersizine geç hiç vakit kaybetöe yalnız bebe yağı kullanma mantar yapıyor beni dr uyarmasına rağmen ben kullandım ve mantar oldum...onun yerine gleit gelen su bazlı jel yada ultrason jeli alabilrsin bebişim hadi kolay gelsin bizi bilgilendir lütfen takıldığın yerde çekinme sor biz vaji kardeşiyiz burada
Zeynepçim bende malesef bi gelişme yok çünkü şu an hastayım.Hastalığımın bitmesini burdakileri okuyup umutlandığım için hem sabırsızlıkla bekliyorum hem de olumsuz bişeyle karşılaşıp ümitsizliğe kapılmaktan korkuyorum.Birbirimize müjdeler verdiğimiz günleri tez zamanda görürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?