Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

neyse kıslar ben kaçarrr ..eltime gidecem misafir gelcekmiş onaa..kendinize iiyyyi bakın Allaha emanet olunn görüşmek üsereeeee

dünden beridir moralim çok bozuk uzun zamandır üzerimden attığım stresim geri geldi kendimi iyi hissetmiyorum eşimide kendimide hep üzüyorum stresten ürtikerim azdı ve ülser ağrılarım tetiklendi egzersiz yapmak istemiyorum artık herşeyi bıraktım canım hayata dair hiçbişey yapmak istemiyor

maalesef öyle canım.. şimdide doktorumu aradım ama onada telden ulaşmak mümkün değil hemşireye söylüyosun, o doktora tekrar ediyo dr cevap veriyo.. ama hiç tatmin olmuyorum.. pfff ağlıycam şimdi sordugum şeyin cvbını alamıyorum ki hemen tıkıyo lafı agzıma öff pöff püfff dışarı cıkmak istiyorumm

ama neden?? :97:

vajiyi yendikten 2 ay sonra falan hamile kaldım canım

canım hayırlı olsun ben yanlış anlamışım o zaman sen nasıl yendin egzersiz yaptınmı ben yapmak istemiyorum parmağımı sokunca daha çok geriliyorum yani hiç egz yapmazsam daha cesaretliyim pe.. yarısı oldu mesala ama daha ileri itemedim korktum lütfen bana cevap yazarmısın benim cesaretletmem için

tşk ederim canım..
tabiki bende egzersizle başladım doktorumun verdiği.. bana ilk idrarını yaparken tutup bırak dedi ilk bikac gün bunu yapdedi.. nedeni ise kendini nasıl kasıp gevsetgimi öğrenmem için.. egzersizlerde cok faydası oluyor.. serce parmagın ilk bogumu ile başladım kendimi kastıgımda nasıl gevsedigimi öğrendiğim için ilerlemem zor olmadı.. egzersiz sırasında zorlandıgın yerde kendini kontrrol et mutlaka sıktıgın, kastıgın için olmuyo.. serce parmaktan sonra yüzük parmak bogumları daha sornada iki parmak egzersizi yapmaya çalış.. ve en son eş parmağı.. onuda sen yaptırırsan daha iyi oluyo daha rahat oluyo o zaman.. her zaman kontrolün sende olması önemli.. birde acele etmeden sabırlı olrak devam etmek.. daha sonra ilk p..s denemesi bize sonuc verdi.. umarım yardımcı olurum bu yazdıklarımla.. bol egzersizli günler diliyorum şeker

yok ya parmak egzersizi düşününce beynim asla diyor ya benimle resmen oyun oynuyor. tek parmak yarıya kadar oluyor ikik parmağımı küs yapıp sokmak için doğrultunca anam orası taş oluyor delircem yaaaaaaaa,

ıste tum bu sıkıntılardan kurtulmak ıcın dahada sıkı sarıl canım egzersızlere ınan hersey daha guzel oluyor yenıden dogmus gıbı yenıden evlenmıs gıbı tazecık oluyor hersey dunya daha bı guzel gorunuyor esın evın hersey guzel oluyor anlatılmaz yasanır su halınden sılkelen bı an once bu mutlulugu bı gun daha erteleme derım bu mutlugun tarıfıde yok fıyatıda ınan bana

midye sen nasıl yaptın egz kaç gün yaptın

benım bı ayı buldu surec ama toplamda 15 gun falan egzersız yaptım cunku bunun 1 haftası adet bı haftası usengeclık oldu aslında azmetsen 1 haftada ıslem tamam ben bıraz nazlandım sımdı dusununce duzgun yapsaydım 1 haftalık ısmıs dıyorum aman olsunda 1 ayda olsun o kadar sene aylaklıkla gecınce bı ay ne kadar kısa bı sure

yok ya parmak egzersizi düşününce beynim asla diyor ya benimle resmen oyun oynuyor. tek parmak yarıya kadar oluyor ikik parmağımı küs yapıp sokmak için doğrultunca anam orası taş oluyor delircem yaaaaaaaa,

tek parmak yarıya kadar oluyosa geriside gelir bunun inan buna.. sadece azcık daha gayret etmen gerek.. olunca nasıl oldugunu bile anlamayacaksın

canım once kendı parmagımla basladım ben dırek ısaret parmagı 3 bogum yaptım sonra orta parmak vede 2 parmak kendı parmagımda cok hızlı ılerledım. sonra es parmagı onda bıraz tedırgın oldum esımden bı parca olunca tırstım ne varsa sankı canım dedıgım ınsanda es parmagından sonra muma gectık(en kucuk boydan en buyugune kadar beyaz mumlar var ya) ben acıkcası mumda daha rahat ettım cunku parmak hareketlı bsey mum dırek gırıyor kıpırdamadan zaten muma gecınce bıkac gun sonra yendım cok sukur. mumu kalınlastırdık ta kı p... boyutuna gelene kadar o boyuta gelınce ertesı gun oldu zaten. parmak bence en cok vajıyı tanımada ıse yarıyor ben sırf onun ıcın katlandım parmaga yönü bulmaya cok yarıyor(ozellıkle es kendı parmagıyla yonu anlıyor ılıskıde nasıl olacagını kavrıyor helede daha once deneyımı olmayan erkekler ıcın ıyı). bızım bırazda esım amelıyat olmustu onun ıyılesmesını bekleyınce 1 ay oldu

canım benim teşekkür ederim bu sıkıntıları atlatıysak bunda senin çok fazla payın var bızlerle paylaştıkların yol gösterdi Allah gönlüne göre versın....

canım benim allah sizden razı olsun asıl siz başarmak istediniz başardınız bizim yazdıklarımızı dikkate aldınız en önemliside bu...allah hepimizin gönlüne göre versin....nasıl alışabildinmi varmı bir problem ?

bizi bazen yanlış anlıyor arkadaşlar yada dr ları kötülediğimizi sanıyorlar ben hem dr hemde kk sayesinde yendim doktora gitmeden önce burasını bulsaydım belkide doktora gitmeyecektim.... isteyen istediği doktora gidebilir bizim burada anlatmak istediğimiz gerçekten bu kadar basit bişey için o kadar para vermeye değermi ? meselesi....zaten işi imkansız görmekten çıkarıp farklı bi açıdan bakarsanız zevkli bişey olduğunu bu kadar yenen arkadaşın sizinle aynı durumda olup sonrasında kendi başlarına tek kuruş para vermeden başardıklarına ve buna inanamayıp ne kadar basitmiş diye sayfaya yazdıklarına ve hiç bi çıkarı olmadan saatlerce bu sayfada bekleyip sizlere neden yardımcı olmaya çalıştıklarını daha iyi anlayacaksınız.....

oyyyy oyyyy maşallah aman nazar değmesin bu ay senin ayın olacak inşallah tazecik bahar gelinlerimiz olsun sayfamız şenlensin canım yatak ucu posizyonu ; sen yatağın en ucuna kadar geleceksin popon yatağın dışında kalacak eşin ya dizlerinin üstünde dursun yada ayakta bu sizin fiziksel özelliğinize ve yatağın yüksekliğine bağlı ve sen belinin altına yastık koyarsan daha rahat edersin...o şekilde yapabilrsiniz buna yatak ucu posizyonu diyoruz....bunu dene olmazsa üstte ters oturup yapmayı fawori posizyonumda yendiğim zamanlar...1 yıl olmuş yeneli hey gidi yıllar nasılda geçmiş zaman

nurcuğum merak etme başaracaksın ve sen zaten en zor kısımlarını aşmışsın olayı tek yapman gereken sıkı bi şekilde egzersizlerini devam ettirmek...tek parmağın tamamını alabiliyorsan sorunsuz hemen 2 parmak egzersizine geç hiç vakit kaybetöe yalnız bebe yağı kullanma mantar yapıyor beni dr uyarmasına rağmen ben kullandım ve mantar oldum...onun yerine gleit gelen su bazlı jel yada ultrason jeli alabilrsin bebişim hadi kolay gelsin bizi bilgilendir lütfen takıldığın yerde çekinme sor biz vaji kardeşiyiz burada

selam nasılsın bir ilerleme varmı sende

Zeynepçim bende malesef bi gelişme yok çünkü şu an hastayım.Hastalığımın bitmesini burdakileri okuyup umutlandığım için hem sabırsızlıkla bekliyorum hem de olumsuz bişeyle karşılaşıp ümitsizliğe kapılmaktan korkuyorum.Birbirimize müjdeler verdiğimiz günleri tez zamanda görürüz inşallah.

merhaba canım şimdilik problem yok giriş biraz zor oluyor ama onda sonra sorun yok alişirim herhalde bunada şükür

inşallah aminnnnnnnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…