Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehranurum (bebişi doğdu)
3- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

4- Ela _emre (bebişi doğdu)
5- Mutlu_umutlu (bebişi doğdu)
6- Zerr ilk hafta/HAZİRAN/2011 Kız
7- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
8- G_y
9- Yasmin3561 Erkek
10- Füsuncuk

11- Narcicegi16
12- Bocuss

13- Selmatem
14- Ada_439

15- Nazlı1982
01/10/2011
16- Elisaist
19/10/2011
17- Gulcn
18- Gülcel

19-
Sevcihan
20-Ozum34
21- Ecrinecrin
22- Arzum66
23- Nadi
24- Nazlı_85
25- Pamuk58
26- Smpati85

21 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

[nurcuğum merak etme başaracaksın ve sen zaten en zor kısımlarını aşmışsın olayı tek yapman gereken sıkı bi şekilde egzersizlerini devam ettirmek...tek parmağın tamamını alabiliyorsan sorunsuz hemen 2 parmak egzersizine geç hiç vakit kaybetöe yalnız bebe yağı kullanma mantar yapıyor beni dr uyarmasına rağmen ben kullandım ve mantar oldum...onun yerine gleit gelen su bazlı jel yada ultrason jeli alabilrsin bebişim hadi kolay gelsin bizi bilgilendir lütfen takıldığın yerde çekinme sor biz vaji kardeşiyiz burada [/QUOT

inş canım günde kaç dk. denemem yeterli olur yani bir defada 2 parmağımı birden sokup çıkarmam yeterli mi bir kaç kez deneyeyim mi yada kaç dk tavsiye ediyorsun nefes alıp vermelerle igili yazılar okudum bu nefes almalarıda o esnada mı yapmam gerekiyor

pamuk58 ve sempta85 arkadaslar ne olur kusuruma bakmayin. :2: sizleri kutlamadim herhalde. gözleriniz aydin hayirli olsun bebisleriniz rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Son düzenleme:
canim yaaa ne güzel, ne mutlu sana. hala rüya gibi deyilmi ben 1.ay inanmamistim kendimi rüyada saniyordum insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.kac yillik evlisin :26:

Son düzenleme:
tuncss arkadas seninle daha önce konusmadik.nasilsin neler yapiyorsun ne durumdasin: yardimci olmak oisterim.

çok şükür ki herhangi bir sıkıntım yok, sıkıntısı olan arkadaşlara da tez zamanda şifa diliyorum.. forum takipte son mesajlara bakarken dikkatimi çekti.. Allah hepinizin yardımcısı olsun ve en kısa sürede sizde bu mutluluğu yaşayın..

günaaayyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evett kimsecikler yokkk azcık sabret cicimmm bebişin için ,çıkarsın daha sonraları inşallahhh.....

onun için sabrediyorum canım.. tek basıma çok sıkılıyorum ev işi yapamıyorum, yemek yapamıyorum oyalanacak bişiler yapamıyorum, ya tv ya pc.. psikolojim bozuldu.. ne arayan var ne oldun diye ne soran var... çok duygusallaştım.. zır zır ağlıyorum.. hiç arkadasım yok

boşverrr canımm kimsee aramasınn önemli olan senin sağlığınla bebeğinin sağlığıı hayırlısıyla bi kucağına allll gerisi boşş....gel arada buraya derleşelimmm en azındna burda arkadaşların var orda olmasaadaaa.....

günaydın kızlar size bişey sorcam daha doğrusu vajıyı yenen arkadaşlara sorum siz aparatlarla çalışırken yada ilk ilişki esnasında hiç kan gelemdimi???

egserisz esnasında kanama olmaz çünkü orayı milim milim esnetip ilişkiye hazırlatıoruzzz...egsersizlerden sonra ilişki çok kolay oluo zaten esnetmiş olıooruz doğal olarakta kanama olmuooo

zaten duygusal bir insandım hamilelikte bide böyle riskli olunca ikiye katlandı.. psikolojim bozuldu rüyamda kanamam oldgunu gördüm onunda mı etkisi vardır nedir ağlayıp duruyorum... hayırlısyla alsam kucagıma sağlıklı sıhatli.. 3 ayı atlattım hamd olsun ama 4 bitene kadar biraz daha sabretmem lazım...
insanlar cok garip düğünüme bile 2 arkadasım geldi.. herkese gereğinden fazla değer verdim sonunda anladım biraz gec oldu ama.. bundan sonra bende adımları ona göre atcam.. burasıda olmasa birazda olsa rahatlıyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…