- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.361
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/256764-vajinismus-icin-doktor.html
doktor önerilerinizi bu linke yazın kızlar sanırım daha hayırlı olur....
canım ben 5 yıl hiç bişey yapmadım sadece bekledim bi sabah uyandığımda geçmiş olsun diye ama olmadı biz çaba sarfetmeden hiç bişey kendiliğinden olmuyor ne güzel bak orta parmağı alabilmişsin ilk aşama en zoru zaten sen onu atlatmışsın ben 25 martta 10 günde yendim canım burdaki arkadaşlar sayesinde
evet canım 6. yılımda çözdüm ocakta 5 yıl bitmişti 25 martta çözdüm alalha şükür burdaki arkadaşların sayesinde..............
Darısı bizlerin başına inş. rabbim hepimiizn yardımcısı olsun, bebek varmı şimdi
meraba arkadaslarnur8436 ve kelebek986 nasilsiniz hanimlar nasil gidiyor neler yapiyorsunuz.
tuncss arkadas seninle daha önce konusmadik.nasilsin neler yapiyorsun ne durumdasin: yardimci olmak oisterim.
günaaayyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınn canım.. kimseler yok canım cok sıkılıyo, artık azcık dısarı cıkmak istiyorumm
evett kimsecikler yokkkazcık sabret cicimmm bebişin için ,çıkarsın daha sonraları inşallahhh.....
onun için sabrediyorum canım.. tek basıma çok sıkılıyorum ev işi yapamıyorum, yemek yapamıyorum oyalanacak bişiler yapamıyorum, ya tv ya pc.. psikolojim bozuldu.. ne arayan var ne oldun diye ne soran var...çok duygusallaştım.. zır zır ağlıyorum.. hiç arkadasım yok
günaydın kızlar size bişey sorcam daha doğrusu vajıyı yenen arkadaşlara sorum siz aparatlarla çalışırken yada ilk ilişki esnasında hiç kan gelemdimi???
boşverrr canımm kimsee aramasınn önemli olan senin sağlığınla bebeğinin sağlığıı hayırlısıyla bi kucağına allll gerisi boşş....gel arada buraya derleşelimmm en azındna burda arkadaşların var orda olmasaadaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?