Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende 2 sene önce yenenlerdenim vajiyi...ben egzersizlerde çok fazla ilerlemeyenlerden yenenlerdeim,parmak egzersizinden sonra mumu pek beceremedim ama bende başarıyı nefes egzersizleri ve jeller sağladı... kafamda bende çok büyütüp ağlamıştım ama boşmuş,dert biitmiyor şimdide çocuk derdindeyiz inş düzelir arkdaşlar..Allah yardımcımız olsun...

merhaba canım en son sen bi soru sormuştun ona cevap alabildinmi kimseden ben mi göremedim acaba
alamadım canım kimse cevap vermedii
beyonca15 napıyosun canımm sesın cıkmıyor ne durumda egzersızler pe..s denemesı ne durumda
deniyorum canım araa girip bakıyorum ama sende yazmıyorsun tembellik yaptım bende hep bi kurtulsak şundan
yaa bişe sorcam olmuyorr neden başı çok kolay giriyor anlamıyorum bile ama gerisi olmuyor girmiyorrr nefes alıp veriyorum olmuyorrrrrrr altta denedik acı hissettimazcık ama yani önemli değil ama beyin tırstırtıyor beni yanlış yere mi ittiriyor anlamıyorum girmiyorr hiç başından bi kaç cm belki ötesi gelmiyor yardım edinnnnnn artık sabırlar tükendii

kendini tam anlamıyla gevşetmedigin için oluyodur canım.. ön svşme uzun olmalı bu cok önemli.. ve tam olarak olana kadar altta denemeyin kontrol sende olmalı.. benimde ilk zamanlar öyle oluyodu.. yılmadan devam..

kendini tam anlamıyla gevşetmedigin için oluyodur canım.. ön svşme uzun olmalı bu cok önemli.. ve tam olarak olana kadar altta denemeyin kontrol sende olmalı.. benimde ilk zamanlar öyle oluyodu.. yılmadan devam..

ön sevişme yapmıyoruz ki egzersiz gibi yapıyoruz girmiyorr önce üste yapıyorum zaten olmuyor

ön sevişme yapmıyoruz ki egzersiz gibi yapıyoruz girmiyorr önce üste yapıyorum zaten olmuyor

o olmadan da olmazki ama.. egzersizler seni hazırlar .. en sonda p...s denemesi buda o olmadan olmaz.. sanki bi gereklilik, zorunlulukmuş gibi olmaması lazım... bundan keyif alarak bunu yaşaman lazım.. yoksa işkenceye döner....

sıkma canını boşver insanları sen bebeğine odaklan....o rüyaların etkisindede kalma bendede oluodu ilk zamanlar bi yerden atlıorumm eyvah bebeğim düştü filan diorum çok üzülüorum kalkıorum rüyaa oh çok şükür diorumm.....az kaldı zaten 4 .ayınaa azdaha sabrett ..

evet canım bi 20 gün daha sabretmem lazım... hormonlar işte napalım :)) annem geliyomuş şimdi ip alcak bana bişiler örcem

canım buyuk ıhtımal yon bulma sorunu var yada sen kendını kasıyorsun vede ıslanma problemı var onsevısme olmaması senın acından kotu mutlaka yapılmalı bunu bı gorev dıye degıl esınle bırlesme olarak gor bız ılk 2sını oyle yaptık bende esımde bısey anlamadık hatta bu mu yanı demıstık ama sevısme olunca kesınlıkle daha farklı oluyor jelı bol sur esın yonu bılınclı yapsın dırek degıl bıraz popoya dogru olmalı canım

arkadaşlar merhabalar ben emla kremi vajinaya ilişkiden ne kadar önce ve ne kadar sürmek gerektiğini soracakdım acaba kullananlar anlatabilirmi.....teşekkürler.

valla ben ılk evlendıgımız sene onla yapmaya calısmıstım ben yarım saat once surdum uyusturuyor ama ben korkudan yaklastıramadım tamam acıdanda korkuyoruz ama mesele beynımızde bıtıyor oraya bı seyın gırmesı ınsanı korkutuyor bende ıse yaramadı ama sende nasılsa hıssetmıcem acmıyacak mantıgıyla olabılır

aynı şekide bendede işe yaramadı hem vajinamda yanma oldu kremden dolayı hemde dediğiniz gibi korkudan yapamadım brnce en güzeli cesaretlenip beynimize acımayacağı komutunu vermektir yani herşey bizde bitiyor

arkadaşlar parmak egzersizini hepinizi çok öneriyordunuz bende ilk etapta kulak çöpünü streçler sardım öle denedim ve başarılı oldum ama parmak sokmak imkansız gibi geliyor gözümde offfffff .çok bunaldımmmm ayrıca haydar dümenin ilaçlarını kullanan varmı arkadaşlar....??????*

bugun eşimle tartışdık ve ilk defa şiddete maruz kaldım sıkıştırıp bana vurdu 8 aylık evliyimm mağdur olmak böyle bişeymişşş şimdi ben onunla aynı yatağa nasıl paylaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…