- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.381
günaydın kızlar size bişey sorcam daha doğrusu vajıyı yenen arkadaşlara sorum siz aparatlarla çalışırken yada ilk ilişki esnasında hiç kan gelemdimi???
alamadım canım kimse cevap vermediimerhaba canım en son sen bi soru sormuştun ona cevap alabildinmi kimseden ben mi göremedim acaba
deniyorum canım araa girip bakıyorum ama sende yazmıyorsun tembellik yaptım bende hep bi kurtulsak şundanbeyonca15 napıyosun canımm sesın cıkmıyor ne durumda egzersızler pe..s denemesı ne durumda
yaa bişe sorcam olmuyorr neden başı çok kolay giriyor anlamıyorum bile ama gerisi olmuyor girmiyorrr nefes alıp veriyorum olmuyorrrrrrr altta denedik acı hissettimazcık ama yani önemli değil ama beyin tırstırtıyor beni yanlış yere mi ittiriyor anlamıyorum girmiyorr hiç başından bi kaç cm belki ötesi gelmiyor yardım edinnnnnn artık sabırlar tükendiicanım once kendı parmagımla basladım ben dırek ısaret parmagı 3 bogum yaptım sonra orta parmak vede 2 parmak kendı parmagımda cok hızlı ılerledım. sonra es parmagı onda bıraz tedırgın oldum esımden bı parca olunca tırstım ne varsa sankı canım dedıgım ınsanda es parmagından sonra muma gectık(en kucuk boydan en buyugune kadar beyaz mumlar var ya) ben acıkcası mumda daha rahat ettım cunku parmak hareketlı bsey mum dırek gırıyor kıpırdamadan zaten muma gecınce bıkac gun sonra yendım cok sukur. mumu kalınlastırdık ta kı p... boyutuna gelene kadar o boyuta gelınce ertesı gun oldu zaten. parmak bence en cok vajıyı tanımada ıse yarıyor ben sırf onun ıcın katlandım parmaga yönü bulmaya cok yarıyor(ozellıkle es kendı parmagıyla yonu anlıyor ılıskıde nasıl olacagını kavrıyor helede daha once deneyımı olmayan erkekler ıcın ıyı). bızım bırazda esım amelıyat olmustu onun ıyılesmesını bekleyınce 1 ay oldu
yaa bişe sorcam olmuyorr neden başı çok kolay giriyor anlamıyorum bile ama gerisi olmuyor girmiyorrr nefes alıp veriyorum olmuyorrrrrrr altta denedik acı hissettimazcık ama yani önemli değil ama beyin tırstırtıyor beni yanlış yere mi ittiriyor anlamıyorum girmiyorr hiç başından bi kaç cm belki ötesi gelmiyor yardım edinnnnnn artık sabırlar tükendii
kendini tam anlamıyla gevşetmedigin için oluyodur canım.. ön svşme uzun olmalı bu cok önemli.. ve tam olarak olana kadar altta denemeyin kontrol sende olmalı.. benimde ilk zamanlar öyle oluyodu.. yılmadan devam..
ön sevişme yapmıyoruz ki egzersiz gibi yapıyoruz girmiyorr önce üste yapıyorum zaten olmuyor
zaten duygusal bir insandım hamilelikte bide böyle riskli olunca ikiye katlandı.. psikolojim bozuldu rüyamda kanamam oldgunu gördüm onunda mı etkisi vardır nedir ağlayıp duruyorum...hayırlısyla alsam kucagıma sağlıklı sıhatli.. 3 ayı atlattım hamd olsun ama 4 bitene kadar biraz daha sabretmem lazım...
insanlar cok garip düğünüme bile 2 arkadasım geldi.. herkese gereğinden fazla değer verdim sonunda anladım biraz gec oldu ama.. bundan sonra bende adımları ona göre atcam.. burasıda olmasa birazda olsa rahatlıyo insan
sıkma canını boşver insanları sen bebeğine odaklan....o rüyaların etkisindede kalma bendede oluodu ilk zamanlar bi yerden atlıorumm eyvah bebeğim düştü filan diorum çok üzülüorum kalkıorum rüyaa oh çok şükür diorumm.....az kaldı zaten 4 .ayınaa azdaha sabrett ..
evet canım bi 20 gün daha sabretmem lazım... hormonlar işte napalım :)) annem geliyomuş şimdi ip alcak bana bişiler örcem
gelsin annen patates kızartın çay demleyin hatta benide çağırınnörgünü de al eline ör 20 gün cabucak geçsin inşallah hayırlısıylaaaa
canım buyuk ıhtımal yon bulma sorunu var yada sen kendını kasıyorsun vede ıslanma problemı var onsevısme olmaması senın acından kotu mutlaka yapılmalı bunu bı gorev dıye degıl esınle bırlesme olarak gor bız ılk 2sını oyle yaptık bende esımde bısey anlamadık hatta bu mu yanı demıstık ama sevısme olunca kesınlıkle daha farklı oluyor jelı bol sur esın yonu bılınclı yapsın dırek degıl bıraz popoya dogru olmalı canımyaa bişe sorcam olmuyorr neden başı çok kolay giriyor anlamıyorum bile ama gerisi olmuyor girmiyorrr nefes alıp veriyorum olmuyorrrrrrr altta denedik acı hissettimazcık ama yani önemli değil ama beyin tırstırtıyor beni yanlış yere mi ittiriyor anlamıyorum girmiyorr hiç başından bi kaç cm belki ötesi gelmiyor yardım edinnnnnn artık sabırlar tükendii
arkadaşlar merhabalar ben emla kremi vajinaya ilişkiden ne kadar önce ve ne kadar sürmek gerektiğini soracakdım acaba kullananlar anlatabilirmi.....teşekkürler.
arkadaşlar merhabalar ben emla kremi vajinaya ilişkiden ne kadar önce ve ne kadar sürmek gerektiğini soracakdım acaba kullananlar anlatabilirmi.....teşekkürler.
valla ben ılk evlendıgımız sene onla yapmaya calısmıstım ben yarım saat once surdum uyusturuyor ama ben korkudan yaklastıramadım tamam acıdanda korkuyoruz ama mesele beynımızde bıtıyor oraya bı seyın gırmesı ınsanı korkutuyor bende ıse yaramadı ama sende nasılsa hıssetmıcem acmıyacak mantıgıyla olabılır
arkadaşlar parmak egzersizini hepinizi çok öneriyordunuz bende ilk etapta kulak çöpünü streçler sardım öle denedim ve başarılı oldum ama parmak sokmak imkansız gibi geliyor gözümde offfffff .çok bunaldımmmm ayrıca haydar dümenin ilaçlarını kullanan varmı arkadaşlar....??????*
bugun eşimle tartışdık ve ilk defa şiddete maruz kaldım sıkıştırıp bana vurdu 8 aylık evliyimm mağdur olmak böyle bişeymişşş şimdi ben onunla aynı yatağa nasıl paylaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?