- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.401
Slmmm bayanlar...Yok mu yeni gelinimiz?
ben yeni gelinim galiba ama bugün şiddete uğradım ve 8 aylık bi eski gelin
canım sen 8 aylık evliymişsin ben 9 yıllık evliyim neler yaşadığımı anlatsam roman olurdu evlilikte oluyor böyle şeyler sen sen ol yatağını sakın ayırma
arkadaşlar merhabalar ben emla kremi vajinaya ilişkiden ne kadar önce ve ne kadar sürmek gerektiğini soracakdım acaba kullananlar anlatabilirmi.....teşekkürler.
bugun eşimle tartışdık ve ilk defa şiddete maruz kaldım sıkıştırıp bana vurdu 8 aylık evliyimm mağdur olmak böyle bişeymişşş şimdi ben onunla aynı yatağa nasıl paylaşım
canım 10dk önceden sürüyorsun ama pek bi faydası olmuyor o sadece etrafını uyuşturuyor bizi korkutan zaten içine bişey girceğ korkusu o yuzden pek bi işe yaramıyor yani bende etkili olmadı
ben yeni gelinim galiba ama bugün şiddete uğradım ve 8 aylık bi eski gelin
merhaba arkadaşlar,
ben de sizinle aynı kaderi paylaşıyorum maalesefpsikiyatriste gittim parmak egzersizleriyle başladık tedaviye.ilk hafta tek parmak egzersizi verdi,onu yapabildim ancak sıra iki parmak egzersizine geçince beceremedim.iki haftadır uğraşıyorum ancak bir türlü olmuyor.sanırım zorladığım için zaman zaman kanama da oldu.bana yardımcı olur musunuz?bu iki parmak olayını nasıl aşacağım ?
meraba canimhangi durumdasin parmak egzersisi yapabiliyormusun hic p.. denemesi yaptinmi? yardimci olmak istiyorum
canım sen vajiyi yendinmi
canım hayırdır noldu boyle ne guzel vajı bıtmıstı ınsallah duzelır hersey esının yaptıgı hıc hos degıl umarım kendısını affettırır
çoook üzüldüm:85:
tartışdık ve iyi bi yumruk vurdu sırtıma bitmişdi ama değmezmiş bunuda anladım onuda bilmiorum affettirir mi
sende ona vursaydın)))))):
komik dimi benim dünyalarım yıkıldı
komikliğinden yazmadım gerçekten dedim sende ona vursaydın diye bu tür şeyler benimde başıma geldi canım o yüzden komik olucak bir durum yok hepimiz kadınız birbirimizi anlayabiliyoruz ama erkekler sıkıştığı zaman hemen kaba kuvvete baş vuruyorlar
o eller kirilsin benimde en sinir oldugum sey 1.erkegin kadini dövmesi.bende dayak yedim cok dilimin durmadugi icin ama bu 1.erkege dayak atma hakki vermez. o.vururken ben daha cok bagirirdim, ona tepki olarak. 1.de ona kendini döv derdim. isterdimki oda bana vuracagini el kaldirmak yerine, dayak yerine, oda laf söylesin bana. ama onlar bizim gibi laf söylemek yerine el kaldirirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?