Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar merhabalar ben emla kremi vajinaya ilişkiden ne kadar önce ve ne kadar sürmek gerektiğini soracakdım acaba kullananlar anlatabilirmi.....teşekkürler.

canım 10dk önceden sürüyorsun ama pek bi faydası olmuyor o sadece etrafını uyuşturuyor bizi korkutan zaten içine bişey girceğ korkusu o yuzden pek bi işe yaramıyor yani bende etkili olmadı

merhaba arkadaşlar,
ben de sizinle aynı kaderi paylaşıyorum maalesef psikiyatriste gittim parmak egzersizleriyle başladık tedaviye.ilk hafta tek parmak egzersizi verdi,onu yapabildim ancak sıra iki parmak egzersizine geçince beceremedim.iki haftadır uğraşıyorum ancak bir türlü olmuyor.sanırım zorladığım için zaman zaman kanama da oldu.bana yardımcı olur musunuz?bu iki parmak olayını nasıl aşacağım ?

canım oncelıkle hosgeldın ıstersen bır parmaga 1-2 gun ıyıce alıs sonra 2ye gecersın ama dr ne der bılmem durumu anlat ıstersen bence hazır olmadıgın ıcın kasıyorsun bıraz kendıne guven yaparsın emın ol tekle yapabılen ıkıncıyı de yapar

meraba canim hangi durumdasin parmak egzersisi yapabiliyormusun hic p.. denemesi yaptinmi? yardimci olmak istiyorum

canım iyi gidiyor ben parmakla yapmıyorum aparatla daha rahat yapıyorum şimdi daha kalınına gectim ama bugun hiç yapamadım malüm anneler günü alışveriş yarın ziyaretler pazartesi ye kaldı egzersizler sen nasılsın?

komik dimi benim dünyalarım yıkıldı

komikliğinden yazmadım gerçekten dedim sende ona vursaydın diye bu tür şeyler benimde başıma geldi canım o yüzden komik olucak bir durum yok hepimiz kadınız birbirimizi anlayabiliyoruz ama erkekler sıkıştığı zaman hemen kaba kuvvete baş vuruyorlar

o eller kirilsin benimde en sinir oldugum sey 1.erkegin kadini dövmesi.bende dayak yedim cok dilimin durmadugi icin ama bu 1.erkege dayak atma hakki vermez. o.vururken ben daha cok bagirirdim, ona tepki olarak. 1.de ona kendini döv derdim. isterdimki oda bana vuracagini el kaldirmak yerine, dayak yerine, oda laf söylesin bana. ama onlar bizim gibi laf söylemek yerine el kaldirirlar.

sen ne kadar evlisin canım acıdan çok üzüntü verio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…