- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.421
komikliğinden yazmadım gerçekten dedim sende ona vursaydın diye bu tür şeyler benimde başıma geldi canım o yüzden komik olucak bir durum yok hepimiz kadınız birbirimizi anlayabiliyoruz ama erkekler sıkıştığı zaman hemen kaba kuvvete baş vuruyorlar
bende üzüldümm napacağımı bilmiorum
sen ne kadar evlisin canım acıdan çok üzüntü verio
kızzzzlaaar ;
bir haftadır internetimiz kesilmişti tadilat yüzünden giremedim yenen varmı yeni gelişmeler..
Ben 5 haftalık hamileymişimm yaa hala şoklardayım bir türlü inanamıyorum sanki yalancıktanmış gibi geliyor düşük olacak gene diye çok korkuyorumkasıklarım çok ağrıyor inşallah sağlıklı olur tutunur bu sefer ..
hiç beklemiyordum bu ay öylesine test almıştım pozitif çıkınca şoka girdim tabi sevindimde çok şükür Rabbime..
hepinize çok dua ediyorum tüm vajili arkadaşlar en kısa zamanda yenerler inşallah ve tüm bebek isteyenlerinde tez zamanda sağlıkla bebekleri olur inşallah. Rabbim isteyen herkese versin..
kız yasminnn ayy inanmıyorum çok sevimdim kıııız Allah analı babalı büyütsün canımcım benimmmmmmmmmm
kızzzzlaaar ;
bir haftadır internetimiz kesilmişti tadilat yüzünden giremedim yenen varmı yeni gelişmeler..
Ben 5 haftalık hamileymişimm yaa hala şoklardayım bir türlü inanamıyorum sanki yalancıktanmış gibi geliyor düşük olacak gene diye çok korkuyorumkasıklarım çok ağrıyor inşallah sağlıklı olur tutunur bu sefer ..
hiç beklemiyordum bu ay öylesine test almıştım pozitif çıkınca şoka girdim tabi sevindimde çok şükür Rabbime..
hepinize çok dua ediyorum tüm vajili arkadaşlar en kısa zamanda yenerler inşallah ve tüm bebek isteyenlerinde tez zamanda sağlıkla bebekleri olur inşallah. Rabbim isteyen herkese versin..
canımmm hayırlı olsun bebişin allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah korkma içini ferah tut bişeycik olmaz allahın izniyle dr. a gittinmi ağrın warsa git hemen ilaç werir belki
yaşlandım mesajınıokudumteşekkür ederim inşallah bu gece güzel haberlervercem şimdi gidiyorum uğraşcam bi kaçsaat artık bu kadar tembellik yeter eşimdekızmaya başladı egzersiz yapdedi soğudukilişkidendedi haklı yaa yendim die tembellik yaptım çok dar olduğunu unuttum yani bana doktor öle demişti çok dar demişti bende çok esnemesin dieegzersizi bıraktımbişesorcam yenen arkadaşlara benşimdi p...s boyutunda değildedaha küçük cm bişyle esnetsem olur mu o çok büyük zorlanıyorum
kızlar özellikle de jasmincim ..... hamile olan arkadaşlar....
size bi sorum olucak.... şimdi siz vajiyiyendiniz ne güzel.... hamilesiniz.... peki normal doğumdan korkuyomusunuzzz... ne düşünüyosonuz....
bildiğim kadarı ile sezeryan doğum isteğe göre yaptırılmıyomuş.... böyle bir şey var mı ? yni ben mesela vajiyi yenersem eğer hamile kaldığımda sezeryan doğum yapmak isterim yapamayacak mıyım ?
.
canım Rabbim analı babalı büyütsün korkma yiyecek ekmeği varsa sana sıkı sıkı tutunur inşallah çok sevindimkızzzzlaaar ;
Kızlarrrr yardımmmmm!Ben egzersizlere yeni başlayanlardan sayılırım.Reglim bitti bugün hemen start verdim.2 parmağı rahat alıyordum.Bugün bikaç denemeden sonra muma geçtim.Dediğiniz gibi baya kalınlaştırdım.Mumun nerdeyse tamamını aldım sayılır.Ama çok az bişey kala acı değilde galiba baskı oluyor ve popoma doğru bir sızı,kramp gibi bişey hissediyorum.Sizin dediğiniz gibi popo yönüne tutuyorum ve acı yok dediğim şeyler oldu.Acaba bu yön yanlışmı?Çünkü eşimle denemede acı oluyordu.Yoksa o mu yanlış.Ve ben anlamıyorum koca mum oluyor hala kızım.Bu zar denen şey en fazla 4-5 cm içerde değil mi?Nasıl oluyor bu yaaa((
İlk gün için nasıl sizce.Ama orda kalıyo işte.Nolur aydınlatın beni
kızlar bugün yarın adet olcam çok yaklaştı hatta günü geçti 2 gün olmadım nedense... sizce egzersizleri bırakayımmı yani parmağın bi zararı olurmu sokunca? hani rahim aşağı iniyomuş ya napsam bilemedim egzersiz yapayımmı sizce? yoksa adetimi bekliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?