Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öle canım bizim kaderimizin bi parçası sen ne kadar evlisin canım tekrarlandı mı bu

bende üzüldümm napacağımı bilmiorum

canım gercekten kotu bı durum. degmedıgını soylemıssın ya sen bunu sadece onun ıcın degıl kendın ve evlılıgın ıcın yendın tatlım esının bu dusunmesı gerek...ınsallah tez zamanda unutulur ve affetırılır su anda hersey gozune kotu gelıyor bılıyorum ama napacaksın sen yuvan ıcın vajıyı yendın malesef erkekler bazen cok sıg dusunuyorlar gelecegı dusunmeden hareket edıyorlar...dılde olan tartısma bıle ınsanın kalbını yaralarken bu daha cok acıtır emınım...bıraz kendı halınıze kalın bakalım kendınızı dınleyın emınım esın hatasını anlıcak ve bı daha yapmıcaktır

kızzzzlaaar ;

bir haftadır internetimiz kesilmişti tadilat yüzünden giremedim yenen varmı yeni gelişmeler..

Ben 5 haftalık hamileymişimm yaa hala şoklardayım bir türlü inanamıyorum sanki yalancıktanmış gibi geliyor düşük olacak gene diye çok korkuyorum kasıklarım çok ağrıyor inşallah sağlıklı olur tutunur bu sefer ..

hiç beklemiyordum bu ay öylesine test almıştım pozitif çıkınca şoka girdim tabi sevindimde çok şükür Rabbime..

hepinize çok dua ediyorum tüm vajili arkadaşlar en kısa zamanda yenerler inşallah ve tüm bebek isteyenlerinde tez zamanda sağlıkla bebekleri olur inşallah. Rabbim isteyen herkese versin ..

kız yasminnn ayy inanmıyorum çok sevimdim kıııız Allah analı babalı büyütsün canımcım benimmmmmmmmmm

canımmm hayırlı olsun bebişin allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah korkma içini ferah tut bişeycik olmaz allahın izniyle dr. a gittinmi ağrın warsa git hemen ilaç werir belki

yaşlandım mesajınıokudumteşekkür ederim inşallah bu gece güzel haberlervercem şimdi gidiyorum uğraşcam bi kaçsaat artık bu kadar tembellik yeter eşimdekızmaya başladı egzersiz yapdedi soğudukilişkidendedi haklı yaa yendim die tembellik yaptım çok dar olduğunu unuttum yani bana doktor öle demişti çok dar demişti bende çok esnemesin dieegzersizi bıraktımbişesorcam yenen arkadaşlara benşimdi p...s boyutunda değildedaha küçük cm bişyle esnetsem olur mu o çok büyük zorlanıyorum

kızlar özellikle de jasmincim ..... hamile olan arkadaşlar....

size bi sorum olucak.... şimdi siz vajiyiyendiniz ne güzel.... hamilesiniz.... peki normal doğumdan korkuyomusunuzzz... ne düşünüyosonuz....

bildiğim kadarı ile sezeryan doğum isteğe göre yaptırılmıyomuş.... böyle bir şey var mı ? yni ben mesela vajiyi yenersem eğer hamile kaldığımda sezeryan doğum yapmak isterim yapamayacak mıyım ?

.

canımmm hayırlı olsun bebişin allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah korkma içini ferah tut bişeycik olmaz allahın izniyle dr. a gittinmi ağrın warsa git hemen ilaç werir belki

teşekkür ederimm canımm aminn inşallah doktora gittim kan tahlili falan oldum alttan muayene de oldum normalmiş herşey çok şükür şimdilik.. kasık ağrısını normal dedi kanaman olursa hiç beklemeden gelirsin dedi inşallah bişey olmaz dediğin gibi canım..

bence olur canım sağa sola oynatırsın içeride dairesel harekeler yaparsın sonra p...s boyutu aparat ile denersin ihtiyaç olursa .

nasıl isteğe göre yaptırılmıyormuş öyle bişey yoktur canım,
isteğe göre yapılıyor asıl kız benim bildiğim.

herkesin tercihi sonuçta sezeryanın 3 hakkı var o kadar yoksa yaptırabilirsin sezeryan doğum ile neden olmıcak ki.

canım Rabbim analı babalı büyütsün korkma yiyecek ekmeği varsa sana sıkı sıkı tutunur inşallah çok sevindimohhh bebişime kardeşcikler geliyor

ohhh bi rahatladım egzersizlerdeydim küçük aparat yaptım onu aldım hemn sonra bi tane p..s boyutunda aparatım hazırdı onuda hemcecik aldımm allahım bugece olsunnolurrrrrr şahit olun 200 rekat namaz kılcam olursaa hemen o gece kılcam

kızlar selaaaaaaaaam

işaret parmağı yarısı gidiyordu ama kısa geliyordu sonuna kadar ittiremiyordum diğer parmaklarım engelliyodu sonra mum aldım ve mumun tamamı girdi nerdeyse.... hatta gel git bile yapabilidim hala inanamıyorum mumu ilk soktuğumda biraz acıdı ama sonraki yapmalarım hiç acı olmadı cuk diye girdi... sonra eşim mumu aldı içerde ileri geri yaptı hiç acı olmadı Allahım çok şükür bu aşamaya kadar geldim....

beyonce sanıırm bugün hemen hemen aynı sevinci yaşıyoruz.... çok mutluyum....

kızlar parmakta devam edeyim mi ? yoksa mumdan daha kalın bir şey mi sokayım ?

ne dersiniz....

....

Kızlarrrr yardımmmmm!Ben egzersizlere yeni başlayanlardan sayılırım.Reglim bitti bugün hemen start verdim.2 parmağı rahat alıyordum.Bugün bikaç denemeden sonra muma geçtim.Dediğiniz gibi baya kalınlaştırdım.Mumun nerdeyse tamamını aldım sayılır.Ama çok az bişey kala acı değilde galiba baskı oluyor ve popoma doğru bir sızı,kramp gibi bişey hissediyorum.Sizin dediğiniz gibi popo yönüne tutuyorum ve acı yok dediğim şeyler oldu.Acaba bu yön yanlışmı?Çünkü eşimle denemede acı oluyordu.Yoksa o mu yanlış.Ve ben anlamıyorum koca mum oluyor hala kızım.Bu zar denen şey en fazla 4-5 cm içerde değil mi?Nasıl oluyor bu yaaa((
İlk gün için nasıl sizce.Ama orda kalıyo işte.Nolur aydınlatın beni

kızlar bugün yarın adet olcam çok yaklaştı hatta günü geçti 2 gün olmadım nedense... sizce egzersizleri bırakayımmı yani parmağın bi zararı olurmu sokunca? hani rahim aşağı iniyomuş ya napsam bilemedim egzersiz yapayımmı sizce? yoksa adetimi bekliyim?

ayyy süper süper canımcım bende mum yaptım az önce... hemen buraya gelip yazmak istedim... mum giriyo nerdeyse tamamı giriyo çok az bişey dışarda kalıyo.... ve hiç acı olmuyo ama bende düşünüyorum bu zar nerdeeeee

tatlım valla bende adet olmam lazım bugün yarın olucam ama daha olmadı egzersiz yapıyorum bence adet olmadıkça rahim aşağı inmez gibi me geliyo !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…