- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.441
Kızlarrrr yardımmmmm!Ben egzersizlere yeni başlayanlardan sayılırım.Reglim bitti bugün hemen start verdim.2 parmağı rahat alıyordum.Bugün bikaç denemeden sonra muma geçtim.Dediğiniz gibi baya kalınlaştırdım.Mumun nerdeyse tamamını aldım sayılır.Ama çok az bişey kala acı değilde galiba baskı oluyor ve popoma doğru bir sızı,kramp gibi bişey hissediyorum.Sizin dediğiniz gibi popo yönüne tutuyorum ve acı yok dediğim şeyler oldu.Acaba bu yön yanlışmı?Çünkü eşimle denemede acı oluyordu.Yoksa o mu yanlış.Ve ben anlamıyorum koca mum oluyor hala kızım.Bu zar denen şey en fazla 4-5 cm içerde değil mi?Nasıl oluyor bu yaaa((
İlk gün için nasıl sizce.Ama orda kalıyo işte.Nolur aydınlatın beni
kızlar bugün yarın adet olcam çok yaklaştı hatta günü geçti 2 gün olmadım nedense... sizce egzersizleri bırakayımmı yani parmağın bi zararı olurmu sokunca? hani rahim aşağı iniyomuş ya napsam bilemedim egzersiz yapayımmı sizce? yoksa adetimi bekliyim?
süpersinzar içerde değil hemn girişi zaten zar bişi değilki o zatendelikesnemiştirçoktan kadın olmak düşüncede o işi yaptım die kadın oldum düşünme bende kadınlık takıntısından böle oldum onu takma zar 1 cm içerde gözle gerebilirsin soktuğunda bişe esniyor ya aynı lastik gibi o giriş zar dediğimiz yer esnettin onu mumu kalınlaştır p...s boyutuna kadar aslında tamamsında benim gibi korkakksan deiğim gibi yap
Ama canım ben doktora gitmiştim geçenlerde,daha zar duruyor dedi.Bide dediklerimi okumuşsun öyle hissediyorum.Yani o aşamaya kadar gayet rahat giriyo ama orda kalıyo ve popoma kramp gircek gibi oluyo.Ben doktora gitmeden de p.... böyle deneme yapıyoduk yine de zar duruyo offf yaaa ben anlamadım bu işi.
ıyıyım cnm öyle tembel tembel oturuyorum sen napıyosun gecmısı okudum gelısmeler var anlasılan naptın bakalım penıs denıcekmısın
ıyıyım cnm öyle tembel tembel oturuyorum sen napıyosun gecmısı okudum gelısmeler var anlasılan naptın bakalım penıs denıcekmısın
bide erteleme hastalığı olduğu için gevsek rahat kocaların eşlerine oluyor zaten bak buda gerçek çok ilginç ama busorunu yaşaayan bütün eşler çok hassas davranıyor diye uzatılıyor kadınlar tarafından ama bakkızdı bana hemenegzersiz yaptımmm sende başlaa yaaa hadi kurtulalım stresten ne bekliyorsun kii
ya sorma erteleme hastalıgı berbat bısı dedıgın gıbı esler hassas davrandıgı ıcın bizlerde yan gelıp yatıyoruzduzene sokmak ıstıyorum tekrar ama olmuyo yaa ısın kotu yanı annemler gelıyo 1 aylıgına bana haftaya pazar(tabıı bu cok sevındırıcı)ama ozaman hıc yapamıcam vajı uzayaccak yanı 1 ay daha pufffff sen bu gece dene bakalım p...si tamamen kurtul artık yaaaa bende sana bakıp hırslanayım
inşallahhhhh olsun yaaa kurtulayımmm benimeşimde kızmasa bengene rahattım olsun ama kurtulmaklazım annenler bilmiyor mu bunu yapamadığınıı
yok canım ya kımse bılmıyor annem duysa kahrından ölür heralde cocuk ısrarını hep gecıstırıyorum anlamadı hala böyle bısı oldugunu anlamasın zaten kımse bılmıyo bu durumumu zaten bılmesınde nasılsa yakında asacagım...
yok canım ya kımse bılmıyor annem duysa kahrından ölür heralde cocuk ısrarını hep gecıstırıyorum anlamadı hala böyle bısı oldugunu anlamasın zaten kımse bılmıyo bu durumumu zaten bılmesınde nasılsa yakında asacagım...
haftaya pazara varyaaaa sen nasıl yenersinbiazmet yahuuuu hadi eşin bunu hakediyor yaaaaa mutlu et sen dahada olucaksın mutlu inan
öyle cnm ama 1 hafta benım ıcın az bı sure gıbı gelıyor yapsam yapsam egzersızlerımı ılerletebılırım ancak of yine sıkıntı bastıııı
ayyy süper süper canımcım bende mum yaptım az önce... hemen buraya gelip yazmak istedim... mum giriyo nerdeyse tamamı giriyo çok az bişey dışarda kalıyo.... ve hiç acı olmuyo ama bende düşünüyorum bu zar nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?