- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.461
canım bende egzersız yapıyorum dedıgın gıbı popo yonune dogru baskı oluyo sen dogru yoldasın devam et ayrıca sen daha ılkk gunden süpersın yaaa bıkac gune halledersın bu işi hadı hayırlısııııııııııııııııııyaslandımmmmm
Bu mesajımı görmedin galiba sen de yorum yap nolur.
Kızlarrrr yardımmmmm!Ben egzersizlere yeni başlayanlardan sayılırım.Reglim bitti bugün hemen start verdim.2 parmağı rahat alıyordum.Bugün bikaç denemeden sonra muma geçtim.Dediğiniz gibi baya kalınlaştırdım.Mumun nerdeyse tamamını aldım sayılır.Ama çok az bişey kala acı değilde galiba baskı oluyor ve popoma doğru bir sızı,kramp gibi bişey hissediyorum.Sizin dediğiniz gibi popo yönüne tutuyorum ve acı yok dediğim şeyler oldu.Acaba bu yön yanlışmı?Çünkü eşimle denemede acı oluyordu.Yoksa o mu yanlış.Ve ben anlamıyorum koca mum oluyor hala kızım.Bu zar denen şey en fazla 4-5 cm içerde değil mi?Nasıl oluyor bu yaaa((
İlk gün için nasıl sizce.Ama orda kalıyo işte.Nolur aydınlatın beni
canım bende egzersız yapıyorum dedıgın gıbı popo yonune dogru baskı oluyo sen dogru yoldasın devam et ayrıca sen daha ılkk gunden süpersın yaaa bıkac gune halledersın bu işi hadı hayırlısııııııııııııııııııayrıca orası esnedıgı ıcın kanaman olmuyor zorlama olursa kanama olur ama sen zorlamıyor yavas yavas esnetıyorsun bu yuzden kanaman olmuyo aynı hızla devam yakında halayın cekılır cnm
Canım yaa çok sağol moral verdin valla.Umarım dediğin gibi olur ama ben o kadar ümitli değilim.
öylemı dıyosun canım yaaa ınsallah ben egzersızlerımı duzene soksam ıyı olur artık... omuzlarımda kocaman bır yuk vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarnasıl yeterli değil yaaaaaaaaaa sabah öğle akşam yaparsansana 1 hafta olur 3 hafta 1gündebile yaparsın yaaaa başla annenlerin gelmesine kadaryencem deeebaşla hemenbeklemeboşunaa
bide erteleme hastalığı olduğu için gevsek rahat kocaların eşlerine oluyor zaten bak buda gerçek çok ilginç ama busorunu yaşaayan bütün eşler çok hassas davranıyor diye uzatılıyor kadınlar tarafından ama bakkızdı bana hemenegzersiz yaptımmm sende başlaa yaaa hadi kurtulalım stresten ne bekliyorsun kii
canım baskı hissetmen normal o bir çok kişide oldu bende de oldu baskı ve çiş hissi halada oluyor aradayaslandımmmmm
Bu mesajımı görmedin galiba sen de yorum yap nolur.
Kızlarrrr yardımmmmm!Ben egzersizlere yeni başlayanlardan sayılırım.Reglim bitti bugün hemen start verdim.2 parmağı rahat alıyordum.Bugün bikaç denemeden sonra muma geçtim.Dediğiniz gibi baya kalınlaştırdım.Mumun nerdeyse tamamını aldım sayılır.Ama çok az bişey kala acı değilde galiba baskı oluyor ve popoma doğru bir sızı,kramp gibi bişey hissediyorum.Sizin dediğiniz gibi popo yönüne tutuyorum ve acı yok dediğim şeyler oldu.Acaba bu yön yanlışmı?Çünkü eşimle denemede acı oluyordu.Yoksa o mu yanlış.Ve ben anlamıyorum koca mum oluyor hala kızım.Bu zar denen şey en fazla 4-5 cm içerde değil mi?Nasıl oluyor bu yaaa((
İlk gün için nasıl sizce.Ama orda kalıyo işte.Nolur aydınlatın beni
slm kızlar bi süredir nete takılmıyodum, bi bakayım dedim ve bi çok yeni arkadaşın üye oldugunu gördüm, bu üzücü bi durum tabi ,vajinusmus probleminden zamanında bende çok olumsuz etkilendim ama lütfen sakın pes etmeyi demek istiyorum,günde 2 saatlik düzenli çalışmayla çok rahat bi şekilde kurtulabilirsiniz bu sorundan. ben 7 ay uğraştım, şimdi 5 haftalık hamileyim, vajiyi yenen anne adayları listesine ismimi ekletmeye geldim
arkadaslar mrb ben şuan mum egzersizindeyim ve artık çok kolay girip çıkıyo ama ilk başta yerini bulmada zorluk cekiyorum sizde de oluyo muydu bide 1 sorum daha var artık p... denemesine geceyim mi?
canım pe...kalınlığını buldumu?
canım valla 3cm çaplı bi mumla calışıyorum ama çok rahatım ben pamuk sarıyorum muma baya sardım galiba mumu eldivene gecirdim p...v ..f yokdu evde şimdi daha olmuyo pamuk saramıyorum eldivenin parmağına gecmiyo ayyy cok komik bu anlattıklarım gülüyorum bazen kendime 13 yaşındaki kızlar yapıyo bide bana bak muma pamuk sarıyorumm
napalım canım bizimde kaderimiz böyleymiş.bende kulak çöpleriyle ve kalemle kanka olmuştum egzersizlerde bende kaleme pamuk sarmıştım.ama pe...kalınlığına gelene kadar yaptım.hatta eşim yeter tam pe...kalınlığı dedi o aşamada bitirdim.çap olarak bilmiyorum ama sen göz karırı bak
tmm canım bi baksam ii olur heralde ama işte çok kolay yapıyorum artık çok hevesleniyorum olacak diye umut ediyorum ama yinede yarın daha da kalınlaştırcam birazda öle çalışıp deneme yapcam artık inşallah olur duanı bekliyorum ii gecelr canım...
bende 5 yıılık ewliyim arkadaşlar daha bakire olduğum yetmiyomuş gibi bide 2yaşında bi oğlum var
bu psikolojik bişey hastalık olarak nitelendirmiyorum bunu ben ilk başlarda ne kadar önemsesemde çocuk olduktan sonra erteledim ha bugün ha yarın derken 5 yıl geçti kardeş kardeş uyuyorus sorunlar baş göstermeye başladı nezaman konu açılsa eminimki sonuç oraya dolaylı yollardan eşim tafarından bağlanıyor bana yardımxı olun arkadaşlarımm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?