Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende egzersız yapıyorum dedıgın gıbı popo yonune dogru baskı oluyo sen dogru yoldasın devam et ayrıca sen daha ılkk gunden süpersın yaaa bıkac gune halledersın bu işi hadı hayırlısıııııııııııııııııı ayrıca orası esnedıgı ıcın kanaman olmuyor zorlama olursa kanama olur ama sen zorlamıyor yavas yavas esnetıyorsun bu yuzden kanaman olmuyo aynı hızla devam yakında halayın cekılır cnm

Canım yaa çok sağol moral verdin valla.Umarım dediğin gibi olur ama ben o kadar ümitli değilim.

nasıl yeterli değil yaaaaaaaaaa sabah öğle akşam yaparsansana 1 hafta olur 3 hafta 1gündebile yaparsın yaaaa başla annenlerin gelmesine kadaryencem deeebaşla hemenbeklemeboşunaa
öylemı dıyosun canım yaaa ınsallah ben egzersızlerımı duzene soksam ıyı olur artık... omuzlarımda kocaman bır yuk vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

bizim durumumuz cok farkliydi. asim hassasti ama cok asiri beni hic doktora götürmedi kilini kipirtmadi beni hic motive etmedi. yani beni kendi halime brakti,kendiliginden gecmesini bekledi. yani benim vajinin yalniz altindan gelmemi,hep benim yalniz basarmami bekledi. üstüne düseni yapmadi. 15boyunca yazmissinya bütün esler hasssas diye uzuyor,biraz kizmasi lazim. bizim bu kadar uzamasinin tek nedeni,onun beni tesvik motive etmemesiydi. bizimkinin vurdum duymaz olmasi bu isi bu kadar uzatti.

canım baskı hissetmen normal o bir çok kişide oldu bende de oldu baskı ve çiş hissi halada oluyor aradatakıldığın yerde bekle bacaklarını gevşet nefeslerini al ver ıkın yavaşca yine ittir.kızlık zarına gelince esnettiğin için kanama olmaz birden giriş olmuyor çünkü bendede olmadı.

iyi geceler kızlaR

yazdıklarınızı okuyunca bende birşeyler paylaşmak istedim. bende evlendiğimde 25 gün ilişkiye girememiştim. tabi sizinkiler kadar ileri düzey birşey değilmiş benimkisi. çok zor Allah kolaylık versin hepinize..

birdaha o günlerimin geri gelmesini istemem. ilişkiye gireceğimiz sırada okadar kasardımki kendimi ayaklarımla eşimi iterdim. Çok şükür anlayışlı davranırdı eşimde. en son eşime sarılmıs onun kucağında ağlarken eşim kendini biraz ileri itmiş bulundu ve o da ne kan çok korkmustum ve olduğum yerde geriye doğru düşüverdim. kendimi kasmamıstım ve içeri girmişti. ama gel gör ki bidaha nasıl ilişkiye girersin gene korku var.. aslında ben sıkmıyorum kendimi orası kendini sıkıyor

neyse lafı çok uzattım. artık böyle olmayacak dedim eşime.. hadi yapalım. üstüme yatıp tek bacağımı kendi bacağıyla sıkıştırıp (benim bacaklarım rahat durmadıgı için) içeri girmeye çalıştı. girdin mi girdin mi içimde misin derken oldu ve şimdi 2,5 yıllık evliyim,bebek sahibi olmaya calısıyorum.

İnsAllah en yakın zamanda geçersiniz bu aşamayı. hepinize bol şanslar.

Kizlar hepinize masallah ne Kadar guzel ilerlemeler var. Hepinizi teker teker tebrik ediyorum. Zar olayina takilmayin cunku Hicte beynimizde buyuttugumuz gibi bir yapısı yok egzersizle esniyor zaten. İlerilere doğru baskı hisside geçici bisey bir kaç denemeden sonra yok oluyor. Sadece sakın olun kendinize güvenin ilk zamanlar ne haldeydiniz şimdi ise neler yapabiliyorsunuz. Çok büyük bir basarı. Bu aşamalara geldiyseniz basarı haberi çok yakın minnoslarim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun insallAh.
Bu arada migde bulantilarim çok oluyor. Sizlere daha çok yardımım dokunsun istiyorum aslında ama şimdilik çok nadir girebiliyorum. Ama hepiniz dualarimdasiniz

slm kızlar bi süredir nete takılmıyodum, bi bakayım dedim ve bi çok yeni arkadaşın üye oldugunu gördüm, bu üzücü bi durum tabi ,vajinusmus probleminden zamanında bende çok olumsuz etkilendim ama lütfen sakın pes etmeyi demek istiyorum,günde 2 saatlik düzenli çalışmayla çok rahat bi şekilde kurtulabilirsiniz bu sorundan. ben 7 ay uğraştım, şimdi 5 haftalık hamileyim, vajiyi yenen anne adayları listesine ismimi ekletmeye geldim

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

arkadaslar mrb ben şuan mum egzersizindeyim ve artık çok kolay girip çıkıyo ama ilk başta yerini bulmada zorluk cekiyorum sizde de oluyo muydu bide 1 sorum daha var artık p... denemesine geceyim mi?

canım pe...kalınlığını buldumu?

canım valla 3cm çaplı bi mumla calışıyorum ama çok rahatım ben pamuk sarıyorum muma baya sardım galiba mumu eldivene gecirdim p...v ..f yokdu evde şimdi daha olmuyo pamuk saramıyorum eldivenin parmağına gecmiyo ayyy cok komik bu anlattıklarım gülüyorum bazen kendime 13 yaşındaki kızlar yapıyo bide bana bak muma pamuk sarıyorumm

napalım canım bizimde kaderimiz böyleymiş.bende kulak çöpleriyle ve kalemle kanka olmuştum egzersizlerdebende kaleme pamuk sarmıştım.ama pe...kalınlığına gelene kadar yaptım.hatta eşim yeter tam pe...kalınlığı dedi o aşamada bitirdim.çap olarak bilmiyorum ama sen göz karırı bak

tmm canım bi baksam ii olur heralde ama işte çok kolay yapıyorum artık çok hevesleniyorum olacak diye umut ediyorum ama yinede yarın daha da kalınlaştırcam birazda öle çalışıp deneme yapcam artık inşallah olur duanı bekliyorum ii gecelr canım...

inşallah canım birde pe...denemsinden önce eşine egzersiz yaptır sen sok o git gel yapsın ki kontrolün onda olduğunu beynine yerleştir.hem eşin yönünüde öğrenir.hadi kolay gelsin iyi geceler

bende 5 yıılık ewliyim arkadaşlar daha bakire olduğum yetmiyomuş gibi bide 2yaşında bi oğlum var
bu psikolojik bişey hastalık olarak nitelendirmiyorum bunu ben ilk başlarda ne kadar önemsesemde çocuk olduktan sonra erteledim ha bugün ha yarın derken 5 yıl geçti kardeş kardeş uyuyorus sorunlar baş göstermeye başladı nezaman konu açılsa eminimki sonuç oraya dolaylı yollardan eşim tafarından bağlanıyor bana yardımxı olun arkadaşlarımm:

Hem Vajinismus Hem Bekaret Hemde Çocuk..
Bunları Anladım Ama Çocuğunuz Tedaviyle mi Oldu ??
Yoksa Bu Hastalığı Aştınız Doğumdan Sonra mı Ay Aklım Karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…