- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.841
kızlar sizce bugece denesemmi 4 parmaklada mumlada çalıştım yoksa birasdahamı zaman lazım nedersiniz vibrotör satan siteler var ordan siparişmi versem yoksaa penise geçmeden önce çokta utanıyorum kapıya teslimat yapıyolarmış bana akıl verinnnnnn
kızlar sizce bugece denesemmi 4 parmaklada mumlada çalıştım yoksa birasdahamı zaman lazım nedersiniz vibrotör satan siteler var ordan siparişmi versem yoksaa penise geçmeden önce çokta utanıyorum kapıya teslimat yapıyolarmış bana akıl verinnnnnn
meraba canım vajinismus olmayıp sadece zevk almak için parmak egsersizi yapan kadınlar olduğuna göre belki senin de işine yarar bu egsersizler g noktanı bulman açısından.en azından zevk aldığın noktayı bulmuş olursun.denemekte fayda var derim ben
cevap için çok teşekkür ederim :) ama bişey daha sorucam ben size acaba ben halen vaji olabilirmiyim? tamam ilişki yaşayabiliyorum ama ilişkinin ilk 5 dk sında olmuyo sonra nefes egzersizleri ile oluyor. aslında benim vaji olmamın nedeni geçen sene evli bir ev arkadaşım vardı onda vardı bu sorunlar bende onun bu sorunlarını dinleyip bir sürü araştırma yapmıştım hatta bu siteye girip ona anlatmıştım sonra nedense bu vaji olayı beynime kazındı ve aklıma gelen başıma geldi. şimdi o atlattı çocugu bile oldu benim başıma kaldı
bu başarı öyküleri gerçekten çok büyük teselli oluyo.
arkadaşlar biriniz bana bu egzersizlerin aşamalarını anlatabilirmi?
kıs ben sana msjda anlattımdııı :))
yaa canım 2 parmak oluyo mumda oluyo ama iş p.. gelince olmuyo.dün egzersizlerimi yaptım herşey gayet iiydi hatta p.. kalınlığında aparatta kullandım zar zor onuda yaptım.hadi deneyelim dedik bi baktım benimki yine kapanmış..ben şimdi ne yapayım
cnm görmedım hatta bekledım ama yazan olmayınca cıktım bende kacarmıyım hıc nasılsın napıyorsun...askolsun sana ben sana hosgekdin dedim sen kacip gittin
hayırlı geceler arkadaşlar bende parmak egzersizini yapabiliyorum ama p.. ile denemek istemiyorum aşırı bir soğukluk var içimde eşimde yardımcı olmuyor egzersizlerde ondada bıkkınlık var sanırım tek başıma çözebiirmiyim bilmyorum dua edelim birbirimize inş. Rabbim hepimize yardım etsin.
yaa canım 2 parmak oluyo mumda oluyo ama iş p.. gelince olmuyo.dün egzersizlerimi yaptım herşey gayet iiydi hatta p.. kalınlığında aparatta kullandım zar zor onuda yaptım.hadi deneyelim dedik bi baktım benimki yine kapanmış..ben şimdi ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?