Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar nasılsınız bakalım paliscim anlamadım ben 4 parmağı nasıl yapıyosun ya çok kalın değilmi?

paliscim hangi dört parmak bu.

meraba arkadaşlar bende yeni üye oldum kulübe.. önceleri yazılanları okumakla yetiniyordum ancak başarıya ulaştıktan sonra bunu sizlerle paylaşmak ve yardımcı olmak istedim.
bende yaklaşık 2 yıllık evliyim ancak son bi kaç aydır bu problemle uğraştım önceleri bu durumu önemsemiyordum sürekli erteliyordum çok istersem yaparım diye düşünüyordum ancak istediğim zaman yapamadığımı gördüğümde inanılmaz kötü oldum bu durum insanın moralini altüst ediyor yaşadıklarımı hissettiklerimi anlayabilirsiniz sanıyorum çok mutsuz hiçbirseyden zevk almayan kendini eksik hep eksik yarım hisseden biri olmaya başladım geceleri bile uykudan ağlayarak uyanıyordum etrafımdakiler bendeki huzursuzluğu hissediyorlardı ancak sorununu kimseyle paylaşamıyordun bile( internette bu konu ile ilgili araştırma yaparken kadınlar kulübünü görmeden önce bir sürü doktorun sitelerini gezdim vajınısmus olduğumu öğrendiğimde hem üzüldüm bunun bir hastalık olduğuna hem sevindim tedavisi olduğuna... oradaki başarı öykülerini okudum kendimi iyice doktora gidersem bu işi halledebileceğime inandırdım. eşimle bu siteleri paylaştım saolsun oda hep yanımdaydı. bana yakın gelen bir doktordan randevu aldım muayenehanesine gittiğimizde benim gibi birsürü insan olduğunu gördüm halbükü sadece ben varım sanıyordum bu problemi yaşayan!! orada bizi daha önce bu sorunu yaşayıp yenen ve gebelik kontrolüne gelmiş bir kızla konuşturdular.. kız bize bu işin egzersizle ilgili olduğunu söyledi.. doktora ilk görüşme için 250 tl verdik doktor eşim ve benle görüştü vajına çizdirdi burada kızlık zarı nerede çizin gösterin felan dedi başarı öykülerini okuttu 3500 tl istedi ve garanti verdi para iadesi yapabileceğini bile söyledi.. aslında ben doktorun sadece hipnozla bu işi çözeceğini sanıyordum parmak egzersizi yok felan yazıyordu sitede meğer egzersiz parmakla değilde dilatör yani parmak benzeri materyallerle yapılıyormus... ben bu işi kendimde yapabilirim dedim sonuçta 3500 tl bu iş için çok büyük para bence işte eve gelip egzersizlerin nasıl yapılacağını araştırırken sizlerle tanıştım dr cem keçecinin vajınısmusun üstesinden gelelim kitabını aldım hemen o kitabı okudum buradaki yorumları okudum egzersizleri yaptım ve tam 1 haftada sorunu yendim ve 1 aydır hiç ağrı hiç bir şey yok olmadan çok rahat herşeyi yapabiliyorum allahıma ve buardaki arkadaşlara binlerce şükür olsun:)) egzersizleri yapamıyorum aman başlayamıyorum diyen arkadaşlara kızıyorum.. kendinizine güvenin tamam zor biliyorum bende yaşadım ama lütfen sabredin üstüne gidin sakın yılmayın1 haftada sadece 1 haftada herşey çözülecek.. egzersizler konusunda arkadaşlara yardımcı olmak isterim çok uzun oldu ama faydalı olabilirsem ne mutlu:)

kızlar yine ben. hatırlarsanız vajiyi sayenizde. ilişkim çok acılı oluyo diye doktora gittim ve ne yazık ki mantar olduğunu söyledi. bi krem verdi. krem kaşıntımı alıyo ama işe yaramadı. bu konuda bilgisi olan var mı???

sanırım biraz daha egz.devam edip tekrar deniceksin.başka yapacak bişi varmı bilmiyorum.psikolojik olarak da hazırlamaya çalş kendini.bende daha p.. cesaret edemiyorum.daha erken gibi egz. devam ediyorum...

canım eşine hiç egzersiz yaptırdın mı? ben ilk pe...denemem de yarım alabildim.vajim kendini kapadı.ama ertesi gün egzersizi eşimin önünde yaptım ve aparatı onun eline verdim 5-10 dk kadar eşim git gel yaptı ona güvenmem için ve kontrolün onda olduğunu beynime yerleştirmem için çok iyi oldu.egzersizden hemen sonra denedik ve inan hiç hissetmedim bile eşim defalarca girdi çıktı inanamadım.deneme öncesi eşine yaptır egzersizi yönünü falan görsün ki pe...o yöne ittirsin...inşallah işe yarar

uzun zamandır msj yazamıyorum.egzersizler sonucunda p... denemeye başladık.ben üstte iken tamaını içine aldım.fakat ileri geri yapmakta çok zorlandım.acı verdi.sizce ümit var mıı?olacak mı? (

hayırlı geceler arkadaşlar bende parmak egzersizini yapabiliyorum ama p.. ile denemek istemiyorum aşırı bir soğukluk var içimde eşimde yardımcı olmuyor egzersizlerde ondada bıkkınlık var sanırım tek başıma çözebiirmiyim bilmyorum dua edelim birbirimize inş. Rabbim hepimize yardım etsin.

İnşallah canm dualarımız herkese

zaten kendini tamamen hazır hissetmeden p...s denemesi yapma.. bide ön sevişme olmadan yapma.. tamamen hazır olması lazım o bölgenin.. olmadı diye umutsuzluga da kapılma eninde sonunda olucak çünkü.. biraz daha rahat olmaya calış, egzersizlerde kendini kasıp kasmadığını kavramaya calış ya da hangi durumda kendini kasıyosun.. çünkü kasıldıgın zaman p...s girmesi zorlasıyo.. biraz daha gayret canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…