Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnmm ellerine sağlıkk ne güzel yazmışsınnnn...çok teşekkürlerrr...birçok ark.faydalı olacağına eminimmm...

günaydın kızlar.sayenizde buraya mübtela oldum.arttık halime üzülmüyorum ve gülüyorum.gerçekten komik bi haldeyim.EVLİ BAKİREYİM DOĞUM YAPTIM YİNE BAKİREYİM

kızlar vajinama mum parmak gibi şeyleri soktuğunuzda tuvaletiniz geliyomu?bi baskı oluyormu

canım çok normal zaten tuvaletinin geldiğini hissetmen zevk noktana dokunduğunu gösterir doğru yoldasın yani

canm bana göre hazır gibisin ben başarmış olmama rağmen 4 parmağı alamam şu an.ufaktan başla istersen denemelere.pe..sten korkuyorum demişsin ama ben yaptıktan sonra korktuğumu zannettiğimi farkettim denemeden anlamıyo insan.başında bize öcü gibi geliyo ama yapınca alışıyosun

haklısın.aslında daha anestol etkisini göstermeden ben sokabiliyorum.gerçektende psikoljik.peki ben artık p.. deneyeyimmi ne dersiniz??

canm son yaptığın aparatta rahatsan geç ama aslında bu egsersizler de biraz formalite amaç beyne oraya bişeylerin girebildiğini kabullendirmek sen korkunu beyinde bitirdiysen havada karada yaparsıngerçekten hazır olduğuna eminsen ve korkularını yendiysen geçebilirsin tabi ki pe..se

canım bisoğukluk var demişsin ya aklıma ne geldi. ordan gelen sıvının pis olduğunu düşünenler varmış. ben de bu illeti çektiğim dönemlerde bi psikoloğa gitmiştim. bana pis olduğunu mu düşünüyorsun falan diye sordu. yok dedim. o tarz düşünenlerde de böyle olabiliyomuş. önce o takıntıyı yendik dedi seninki de böyle bişey olabilir mi acaba?:26:

Hayırlı sabahlar canım akıntı aklıma gelmiyor aslında ama ben eşim bana yaklaşssın o konuda birşeyler olsun istemiyorum aslında parmak denemem olumlu sonuçlandı diğeri de olur inş. dedim ama şimdi aşırı derecede bir isteksizlik ve erteleme var anlayamadım mumla çalışayım 1 kaç gün kendime güvenim tekrar gelsin de öyle deneme yapayım diyorum bakalım hayırlısı

arkadalar mum denemesini jel yada krem olmadan denemenin bir zararı olurmu zamanım olmadı almadım jel bebek yagıdı mantar yapıyr dendi acaba birşey sürmeden yada normal nemlendirici kremlerden sürsem zararı olur mu

şaka bi yanaaaaa ......günaydınnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......ne günaydını leyn tünaydınnnnn hazır nazlıyla sevcihanı bulmuskan sorimm...hamilelik sonrasııı ilişkileriniz nasıl olduuuu......yawww benim eşim ilişkiye girmek istemiooo sankii bende çok meraklıyımmmda uleynn 3 aydır deneme yok vajınam kapandıı tövbe tövbeee şaka bi yana yaw 3 aydır denemios bebeğe bişi olur die istemio bende korkuorum gene vajınusmus olursam dieeee...bi kaç kerre deneyelimm sadece deneyelim diorum yapabilcemmiiii diee umrundaaa değil tabii sonraa olan bana olcekkk çok meraklıyımmm sankii bendeeee ilişikiyeee

kız delüüüüüüüüü habıre esınde ugrasıyon adamın psıkolojısını bozdun valla penısmus falan kuduruk ozum senın hormonlar tavan yapmıs kızım adam napsın

kız deli sen cok güldürüyosun beni penismus ha... biz bu vajiyle ugrasırken benim eşimde aynını sölemişti bende penismus olcam diye.. ay töbe yarabbi yaaa..

kuşum bize ilişki yassak, düşük riskinden dolayı doktur daha halvet olun dimedi aynı şeyden bende korkuyorum.. zaten yendim hamile kaldım, ya tekrar olursa diye.. zati başıma ne geldiyse ondan geldi kanamam ondan sonra oldu, iyice korkar oldum bişi olur diye.. ama senin öyle bi tehliken yok ilişkinizi yaşayabilirsiniz bence.. benim arkadasımda hamile hiç hız kesmediler valla yinede doktoruna sor tabi şekerim

amaannnn bende yapamam herhalde 9 ay zaten bızım sıpa nazlı gelıyor bızde bunun ıcın tehlıkeye atamam kardes kardes uyuruz esımle zaten 3,5 sene sarılıp uyuduk

[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
kız delüüüüüüüüü habıre esınde ugrasıyon adamın psıkolojısını bozdun valla penısmus falan kuduruk ozum senın hormonlar tavan yapmıs kızım adam napsın

kıs o nasıl avatara kıs korkuyorumuyommm yaaa bi daha vajınusmus olurum die korkuyorumm yoksaaa canıma minnet çok rahatımmmmmm....ayyy Allahım bu sıkıntıyı tekrar yaşatmasın yaşayanlarıda en tezzzz zamanda kurtarsın inşallahhhh

yaaaa işteee okadar sıkıntıdan sonra olunca kıymetliii oluoooo insan korkuyoooo daha doğrusu eşim korkuyooo bişi olcak dieee...bende bi problem yok elhamdülilllah neysee hakkımızda hayırlısııı hep bizmi vajınusmus olcezzz onlarda azcuk korksun penismus olsun puhahahha

amaannnn bende yapamam herhalde 9 ay zaten bızım sıpa nazlı gelıyor bızde bunun ıcın tehlıkeye atamam kardes kardes uyuruz esımle zaten 3,5 sene sarılıp uyuduk

bizde öyle kardeş kardeş uyuyoruz valla :) zati yarısı gitti sayılır 4 ayım bitiyo

olursak tecrübeli vajiler oluruz bacım bizde iki nefes bi parmak hallederiz bi günde... ayyy Allahım yaşatmasın şaka bi tarafada.. Allah yaşayan herkesi kurtarsın bu derttennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…