Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar bende gece eşime hadi deneyelim dedim kendimi hazır hissetmiyorum galiba bende penismus oldum dedi.Ben napcam şimdi yaaaa43:

puhahahahha ozaman burayaaa bi topik açalımmm onlaraa..... bak bana dionuz bideee yufa nınkide penismus olmuşşş.......uleyn halimize bakkk dalga konusu oldukkk

ya kızlar bende gece eşime hadi deneyelim dedim kendimi hazır hissetmiyorum galiba bende penismus oldum dedi.Ben napcam şimdi yaaaa43:

canım onlarında durumu zor tabı kolay degıl bız erkeklerın duygusal olmadıgını dusunuyoruz ama oyle degıl kadınlara gore erkeklerın cogu cınsellıkte duygu ıcın degılde baska sey ıcın yapıyor dıyoruz ama oyle degıl bız duygusal erkeklere dusmusuz kardeeeessss

kız bu bızım olacak(ınsallah) sıpamız esıme dıyorum bızım essek sıpası gelecek ama bızıde mahvedıp gelecek dıyorum sıpa bıze totısını sallıyor her ay

Canım,geçmişe bakarken görmedim mesajını...Ben ilk 3ay düşük tehlikesi yaşadım,onun için biraz tırstım ama 3ay sonra drumuza sorduk,sorun olmayacağını söyledi...eşiminde isteğiyle birlikte olduk,ilkinde tedirgin oldum eşim okadar aradan sonra normal canım,sıkma canını dedi..ama bir sorun olmadı yani..yine gayet iyi bir şekilde ilişkiye girebiliyorum,zaten bende tekrar aynı sorunu yaşarım diye bir düşünce yok...Ben bu sorunu bir kere aştım diyorum,eşimde destek oluyor sağolsun.Eski halime dönsem ne olacakki diyorum bazen,ne yapmam gerektiğini biliyorum ben...Gerekirse bütün egzersizleri tek tek yapar,parmak mum ne gerekirse..yine bitiririm bu işi,bu şekilde düşününce insan çok daha rahat oluyor..Kasmıyor kendini,onun için geriye dönerim diye hiç düşünüp kasmayın kendinizi...
Eşinin öyle penismus olmasıda çok normal,canım.. Eşimde aynı şekilde bebeğe birşey olur düşüncesiyle birçok erkeğin ilişkiye girmek istemediğini söylemişti..hatta bu düşük tehlikesi olunca eşimde bir müddet yaklaşmadı bana...yalnız böyle düşünmeyen erkeklerde var sanırım...millet 8 aya kadar bile ilişkiye giriyormuş...Demekki bu kişinin düşünce yapısıyla ilgili birşey...

kesinlikle katılıyorum sana...düşünce yapısıyla ilgili, anlayış cok önemli... senin ne kadar oldu bebişin canım..

Ben dün tam 5 aylık oldum...Sende 4. aydasın sanırım değil mi?

maşallah canım..
evet bende 4. ayın içindeyim bir hafta sonra 4ü bitircez inşallah.. az önce doktorumu aradım kendini yormadan bi bahar havası alabilrsin bi parkta oturabilrsin moraline de iyi gelir dedi.. ay bi sevindimkiii sorma... sağ salim bi atlatsaydık

Maaşallah,canım yaa...
Sendede düşük tehlikesi vardı,sanırım...ama o tehlike geçmedi mi,canım yaa..?Genelde ilk 3ay herkeste tehlike oluyor ama 3ay sonra pek sorun olmuyor diye biliyorum...Yatıp dinleniyorsun,sanırım...ama olsun canım,herşey bebişler için...çok dikkat et kendinede,bebişinede...

evet canım düşük tehlikesi.. bir kere kanamam oldu 6 haftalıkken şükür ki bi daha olmadı.. ama birde miyom var 7 cm. o da tetikler diyo doktorlar.. o yuzden biraz daha sıkı takip gerekiyo diyolar.. haftada bir iğne 20. haftaya kadar onuda olcakmısım ben bu hafta son olur diyodum.. neyse alıştım onun acısınada bebişim için yirim onuda

mart ayından beri dısarı görmüyorum ancak camdan :) bide doktora giderken

Ayy canım,kıyamam yaaa...Bendede ilk 3 ay tehlike vardı,hiç dışarı çıkamadım...İnsan sıkıntıdan patlıyor ve evde durdukça daha çok kuruyor kafasında,moralde bozuluyor...Onun için seni çok iyi anlıyorum ama şükürki 4 ayı bitireceksin yakında..biraz daha sabredeceksin ama sonundada bebişini sağlıkla alacaksın kucağına,inşallah....
Allah sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin...

Amin canım çok sağol.. Sanada aynı şekilde sıkıntı verden gecsin hamişliğin.. cok zor canım Allah daha beterinden sakınsın.. biz güzel bi amaç için yatıyoruz, daha kötü nedenlerle yatanlara sabır versin Allah.. hep o geldi aklıma yatarken.. az kaldı inşallah biraz daha sabretcem..

Amiiiin canım,inşallah...Haklısın canım,daha kötü hastalıklara göre halimize binlerce şükür...

kızlar selam yine sorunlşu ben :9 arkadaşlarımdan gerekli cevapları aldım zaten ama bu soruyu birde burda sormak istiyorum ben egzersiz aşamasındayım mumu rahat alabiliyorum eş parmağını verdi dr. eş parmağını yapıyorum yani egzersizler devam ediyor.... egzersizler bu şekilde devam ederken eşimle sürtünme yapabilirmiyiz... malum erkekler de boşalma isteği oluyo.... bende eşimin kendi kendine bunu yapmasını istemiyorum ... bu konuda ne diyorsunuz kızlar ? bunu yapmamızda bir sakınca var mı ? egzersiz le vajiyi yenen arkadaşlar ... siz egzersiz yaparken aynı zaman da bunu yaptınız mı ? yoksa uzak mı durdunuz bu olaydan ?

bi sakıncası olmaz bence, ilişkiyi yasayamayan cogu insan bu şekilde yapıyo zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…