Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

e egzersizle aynı anda imkansız gibi dimi egzersizi bitirdikten sonra yapın bi güzel rahatlayın

canım egzersiz yaparken derken egzersiz anında değil tabi ki :) yani şöyle ben mesela pazartesi egzersize başladım her akşam yapıyorum diyelim. .. çarşamba günü de eşimle banyo da boşalma yaptık düşün sonra yine her akşam parmak egzersizine devam edicem ? hani dr. lar ve burdaki arkadaşlar diyor ya deneme yapmayın diye... gerçi bu deneme değil sürtünme oluyo ...

tabiki tatlım ikisi farklı şey.. bende doktoruma boşalabilirmiyiz diye sormustum elbette demişti..

hadi ya :90: ben onu soramadım işte sorucaktım ama utandım valla :) senin durumun ne canım yenmişsin sanırım? hangi dr. gittin

yendim çok şükür 2 ay içindede hamile kaldım
benim daha önce tedavi gördügüm bi doktorum vardı ona gittim Ankara da.. benim lise yıllarımdan beri tanıdıgı için utanmadan sordugum cok soru ya da söyledigim cok şey olmuştu

ayy ne güzel Allah analı babalı büyütsün canım

yaa ben de dr. gidiyorum parmak egz. veriyo adam... diyorum ben mumu alabiliyorum aparat daha kolay diyorum adam hala PARMAK TA PARMAK diyo yaaa :))) şimdi eş parmağındayız işte dün yaptık ama 3 kere girebildi ancak parmak.... baya bi kasılıyom yaaa girerken..... umarım bende yenerim ... ben aslında dilatör le veya aparatla yapmak istiyorum p..n..s boyutuna kadar aparat yapmak istiyorum ama dr. parmak diyo... enin dr. da mı parma kverdi ne kadar süre yaptın

amin canım sağolasın darısı sizlere olsun inşallah..

tabiki banada parmak verdi bende yapamam diyodum.. bende cok zorlanıyodum canım yanıyodu, eş parmaga gecmede zorlandım onuda basardık en sonunda.. bana doktorum acele etme sakın demişti herşey yavas yavas olsun 2 hafta kadar parmak calıştım.. 2. seansa gittigimde artık p...s denemsine yavas yavas gecin dedi.. ama birden değil tabi önce alıştırmak için sadece değdirip cekin dedi, sonra bi kısmı daha sonra bi kısmı dedi.. ben ilk denemede bi kısmını başarmıştım.. dr.u aradım sabah tmm işte başarmışsın dedi bu şekilde devam edin dedi.. biraz daha böle devam ettik sonrası da kendiliğinden oluverdi.. ve birde şu var parmakta canımız yanıyo diyoruz ya p...s de can yanmıyo daha kolay

evet öyleymiş canım penis parmaktan daha kolay diyolar hep....

merhaba arkadaşlar:) egzersizleri diğer mesajıma sıkıştırmak istemedim.. öncelikle dr cem keçe nin vajınısmusun üstesinden gelme adlı kitabı alıp okumanızı tavsiye ederim kitap 650 sayfa ancak tamamını baştan sona kadar okumanıza gerek yok taramanız yeterli olur burada egzersizleri nasıl yapacağınızı anlatıyor görsel şekilde de gösteriyor.. kitabın doktor tarafından kaleme alınması da yapılan egzersizlerle acaba sağlığıma zarar veriri miyim doğru mu yapıyorum gibi çelişkili sorulardan kurtulmanızı sağlıyor. ayrıca kitapta gecen bir çok cümleyi gittiğim doktorda bana söylemişti sanırım drda bu kitaptan faydalanmıştır.. kitabı okumadan sadece buradaki egzersizlerle de başarılı olabilirsiniz ama kitap sayesinde kendinizi hipnoterapi yapmış oluyorsunuz zaten doktora gitseniz onlarda egzersiz + hipnoterapi yani telkinde bulunuyorlar.. aslında kısaca ben bu kitap sayesinde bu işin üstesinden gelebileceğime ve doğaya karşı gelemeyeceğime inandım kendimi cinsel organımı tanıdım.. kitabı internetten dnr dan temin edebilirsiniz ben bakırköy capactydeki dnr mağazasından almıştım.. kitabı okuyup bitirdikten sonra asıl egzersizlere başladım bu arada kegel egzersizleride yapmaya başladım çişinizi yaparken tutup bırakırsanız hangi kaslarla çalışma yapacağınızı anlarsınız.. bu arada kitabı okurken yani duş alırken ufak ufak egzersizlerde yapıyordum serçe parmağı ve yüzük parmağımla çalıştım<.. 2 parmağımı üstüste getirip denedim ancak ben parmak egzersizlerini yapmakta çok zorlandım çünkü parmaklarım kısa ve kollarım yoruluyordu bu işlemi yaparken o yuzden parmaklarımla çok uğraşmadım evde bir beyaz bildiğimiz bakkal mumu vardı onun ucunu hafif incelttim bıcakla yalnız cok sivri olmasın yumuşak yumuşak inceltin daha sonra evde ameliyat eldiveni vardı onun parmaklarından birini geçirdim vazelin yağ sürdüm ve denedim ancak mikrop kapacağım diye çok korktum akşam eşim bana internette medıkalal.com adlı siteden ok hisset ( çilekli ve kayganlaştırıcılı) prezervatif ve durex 2 in 1 kayganlaştırıcı jel siparişi verdi üstelik fiyatlar dışarıya göre çok uygun ve kargo ücreti dahi almıyorlar ikimizde çalıştığımız ve paketin iş yerlerimize gelmesini istemediğimiz için bize en yakın aras kargoya bırakmalarını istedik ve bir gün sonra hemen geldi buarada çok güzel paketliyorlar hiç bir şey görünmüyordu bile... mumu havlu peçetelerle sardım sonra koli bantıyla bantladm sonra streç filmle sardım en sona prezervatifi giydirdim azıcık durex sürdüm ve egzersize başladım buarada emla krem felan hiç birşey kullanmadım bir boyutta mumu denedikten sonra ertesi sabah yine aynı boyutu deniyor hemen akabinde mumu kalınlaştırıp asıl egzersize başlıyordum her egzersizden önce bir kaç dakika kegel egzersiz ve nefes alıp verme egzersizide yapıyordum böylelikle her gecen gün mumu bira daha kalınlaştırarak egzersiz yapıyordum bir bacağımı yataga dayıyor bir elimlede ıkınarak içeriye ittirmeye çalışıyordum sonra bayanın üstte olduğu pozisyonda eşle birlikteliğin daha kolay olacağı söylendiği için 2 dizimin üstünde bu egzersizleri denemeye çalıştım çok zorlandığım yorulduğum terlediğim çok zaman oldu ama pes etmedim vajınam içeriye almak istemedi mumu canım yandı ama mumu almadım beklettim vajınam kapısını açana kadar zaten ıkındıkça nefes aldıkça mum içeriye vakumlanıyordu kemiklerimin çatır çatır çatırdağını vajınamın gerildiğini çok hissettim .. sonraları yatağın üzerinde denemeye başladım ki en kolayıda buydu keşke en başından yatakta deneseymişim yatar gibi oturun belinizin altına yastık koyun bacaklarınızı iyice açın mumu yerleştirin daha kolay giriyor çünkü 45 dereclik eğimi kendiliğinden alıyor .. egzersizler yaparken mumu içimde 15 20 dk hatta yarım saat beklettim hep gelgitler yaptım vajına zarında sağa sola öne arkaya doğru mumu çevirdim zarı esnettim mumu tekar tekrar denedim zorlandığım anda derin nefes aldım verdim zordu ama bitti çok şükür şunuda söyleyim ben eşime hiç parmak egzersizi yaptırmadım en son gün ben önce odaya çekildim egzersi yaptım yarım saat sonra eşimi çağırdım hiç bir şey anlamadım bu ne oldum herşey oldu bitti gibi oldu tabi eşimede prezervatifi giydirdim durexi sürdüm ben yine mumla çalışırkenki pozisyonumdaydım yani yatar vaziyette bacaklar açılmış ve yastık vardı belimin altında eşime yardımcı oldum mum gibi düşünüp yerini bulmasını sağladım sonrada yerini buldu sizde herşeyi eşinizden beklemeyin alın yerine koyun pozisyonunuzu alın en azından bu aşamada sonra herşey normale dönüyor zaten... sonraki günlerdeki denemede ilişkiden hemen önce egzersiz yapmadım sonraları kayganlaştırıcı bile sürmemize gerek kalmadı:)) kendinize güvenin azimli olun bunu ben yapamazsam kimse yapamaz diye kendimi telkin etmeye çalıştım hep... sevgiyle kalın

bademcim nekadar güzel anlatmışsın.Allah bizede bigün böyle başarı hikayemizi anlatmayı nasip etsin

gerçekten azmine hayran kaldım.insan eşi için bari sabrediyo.bigün hepimiz kurtulcazz inşaaaaaaallahhhhhhhhhh

gerçekten azmine hayran kaldım.insan eşi için bari sabrediyo.bigün hepimiz kurtulcazz inşaaaaaaallahhhhhhhhhh

azmettim galiba işte sizlerde azmedin zaman ayırın her gün mutlaka ben 1 haftada yendim dr cem keçe allah dünyayı 6 günde yaratmış sizde kendinizi 6 günde yeniden baştan yaratabilirsiniz diyordu kitabında...
mesajlarımıda bu kadar uzun tutmamın nedeni bu forumda gezerken parça parça nerden ne yakalayabilirim diye çok uğraşmış ve yorulmuştum keşke birisi şunu aşama aşama anlatsa derdim:))

Canım ilkinden sonra bir kez daha deneyebildik.O günden beri aksi gibi bir yoğunluk aldı başını gidiyor.O zamanda en başta zorlanacak gibi oldum.Ama sonra olduGaliba uzun zamandır süren başarısızlığın tedirginliğiydi.Bakalım inşallah bi terslik olmaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…