Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu saatte buralarda takılacağınıza çalışmalara devam etsenize kızlar

meraba canim ben egzersislerimi bitirip,sinavi vereli, 2ay olucak. ben ve daha 1.cok arkadasimiz yendigimiz halde burayi brakmadik. hem sevdigimiz arkadaslarla,yazismayi seviyoruz. hemde burda 1.rilerine yardimci olabilirmiyiz, yada belki 1.rileri bize 1.sey sormak ister diye isimiz olmadigi zamanlarda, hep burdayiz.

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar herkese,,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz..

merabalar hoşbulduk bu sayfayı bulduğum için çok şanslıyım bana çok destek oluyor yazdıklarınız teşekkür ediyorum ben bişey sorucaktım şu anda 2 parmak egzersizlerine başladım ama küs şeklinde yapıyorum ıkınıyorum yine de vajina girişine 2 parmağımı birden girdiremiyorum uğraşıyorum uğraşıyorum başa dönüyorum ne yapmam gerekiyo anlayamadım yardımcı olurmusunuz

kızlar yaaaa ben kendimi herşekilde hazır hissediyorum.ama eşimde sertleşme ve erken boşalma sorunu çıktı.napim ben şimdi yaaa kurtulamadım şu bakirelikten:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

2 ay olmuş tama buraya geleli vay beeee iyi yol katetdim ama 7 gün egzersizlerim sonuncunda başardım fakat sonra yapmadım erteledim başa sardım keske 2 AY ÖNCESİNE GİDEBİLSEM (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…