- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.941
arkadaşlar ben hep erteliyorum bu egzersizi
ne yapıcamm
arkadaşlar ben hep erteliyorum bu egzersizi
ne yapıcamm
bu sorun çıkıyormuş internetten baktım onu istemediğimizi düşünüyolarmış uffff benimkisi inşallah olmazz
2 ay olmuş tama buraya geleli vay beeee iyi yol katetdim ama7 gün egzersizlerim sonuncunda başardım fakat sonra yapmadım erteledim başa sardım keske 2 AY ÖNCESİNE GİDEBİLSEM (((((((
nasilsin canimnasil gidiyor neler yapiyorsun, hersey yolundami
hala yenemedim şunu, çok kötüyüm...
hala yenemedim şunu, çok kötüyüm...
yenmek için neler yaptın? nezamandır?
sorun nerde yardimci olmak isterim.
tembelliğimi yenemiyorum, ayrıca kocamda çok rahat, saolsun beni zorlamak istemiyor ama bu kadar da esnek olmamalı insan
önce 1.kez denemekten bahsetmissin. sonra egzersislere baslicam demissin, p... denemesi.mi yapicaksin tam anlayamadimda onun icin soruyorum.
günaydın herkese arkadaşlar evet bende artık başardım vajinismıus belasından kurtuldum dün eşimle başarılı olduk hala inanamıyorum nasıl olduğuna hemde defalarca girip çıktı 10 ay bunun için mi bekleyip stres olmuşum anlamıyorum inşallah herkes yener ÇOKKKKKKK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR YENMEMDEKİ EN BÜYÜK ETKİ SİZLERSİNİZ BURASI OLMASAYDI HAYATTA OLMAZDI hadi halay cekelimmmmm......DDDDD
günaydın herkese arkadaşlar evet bende artık başardım vajinismıus belasından kurtuldum dün eşimle başarılı olduk hala inanamıyorum nasıl olduğuna hemde defalarca girip çıktı 10 ay bunun için mi bekleyip stres olmuşum anlamıyorum inşallah herkes yener ÇOKKKKKKK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR YENMEMDEKİ EN BÜYÜK ETKİ SİZLERSİNİZ BURASI OLMASAYDI HAYATTA OLMAZDI hadi halay cekelimmmmm......DDDDD
[/COLOR]
günaydın kısslerrrrrrtbrkler mikaaaaaaa Rabbim en tez zamanda diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallahhhhh......annem halayına katılamıcamm şimdi kendimi yormim o halayıı 3 gün sonra 40 gün 40 gece kaynanamlar gidinceee çekecemmm şaka bi yana Rabbim başka bi sıkıntı vermesin inşallahhhh sıra bebeişte inşallahhh
tebrik ederim canım nasıl bir his olduğunu bilirim ara vermeden çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?