Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu sorun çıkıyormuş internetten baktım onu istemediğimizi düşünüyolarmış uffff benimkisi inşallah olmazz

eşler problemi yeneceğinizi farkettiğinde değişiveriyorlar birden benim eşimde yaşamıştı çok korkmuştum ozaman birde bu sorunla uğraşmayalım diye ama çok sürmedi allahtan olabiliyor böyle durumlar.. herşey zihinde bitiyor eşinizi rahatlatmaya çalışın problemin sizden kaynaklandığını onda bir sorun olmadığını sonuçta uzun zamandır ilişki olmadığı için onlara beyinlerinin yine olmayacağı mesajını verdiği için böyle olduklarını söyleyin :)) ki gerçeği de böyle zaten...

2 ay olmuş tama buraya geleli vay beeee iyi yol katetdim ama 7 gün egzersizlerim sonuncunda başardım fakat sonra yapmadım erteledim başa sardım keske 2 AY ÖNCESİNE GİDEBİLSEM (((((((

canım benim madem yendin niye tekrardan erteledin üstüne gidip eşinle ilişkiye girmedin?? ben ilişki olmadığı zamanlarda aman unutmayım diye muma devam bile ettim yapma böyle ayrıca tekar başa sarmazsın merak etme ordaki kasları alıştırdın ve zarıda esnettin iç bir problemin yok senin istediğin zaman tekrar 2 ay önce olduğun gibi olabilirsin:))

yenmek için neler yaptın? nezamandır?

haftaiçi yoruluyorum çalıştığım için, hafta sonuda kocam gezelim diye götürüyor, elbette bunlar bahane değil ama henüz başaramadım, yalnız bu haftasonu jel aldı eşim:) yani bir türlü egzersizlere başlayamadım (aynayla tanıma dışında), önce bir kez daha denedikten sonra egzersizlere başlayacam inşallah...

önce 1.kez denemekten bahsetmissin. sonra egzersislere baslicam demissin, p... denemesi.mi yapicaksin tam anlayamadimda onun icin soruyorum.

evet canım p... denemesi, daha önceleri denedik ama olmamıştı, bu forumla tanıştıktan ve ayna egzersizi yaptıktan sonra p... denemesi yapmadık henüz, dün jel aldık denicez inş.

günaydın herkese arkadaşlar evet bende artık başardım vajinismıus belasından kurtuldum dün eşimle başarılı olduk hala inanamıyorum nasıl olduğuna hemde defalarca girip çıktı 10 ay bunun için mi bekleyip stres olmuşum anlamıyorum inşallah herkes yener ÇOKKKKKKK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR YENMEMDEKİ EN BÜYÜK ETKİ SİZLERSİNİZ BURASI OLMASAYDI HAYATTA OLMAZDI hadi halay cekelimmmmm......DDDDD

[/COLOR]

günaydın kısslerrrrrrtbrkler mikaaaaaaa Rabbim en tez zamanda diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallahhhhh......annem halayına katılamıcamm şimdi kendimi yormim o halayıı 3 gün sonra 40 gün 40 gece kaynanamlar gidinceee çekecemmmşaka bi yana Rabbim başka bi sıkıntı vermesin inşallahhhh sıra bebeişte inşallahhh

tebrik ederim canım nasıl bir his olduğunu bilirim ara vermeden çalışmalara devam

canım inşallah sende en kısa zamanda yenersin ama egzersizi aralıksız her gün yap zaten o kendiliğinden geliyo 3 gün sonra seninde halayını cekelim....

tebrik ederim canım nasıl bir his olduğunu bilirim ara vermeden çalışmalara devam

canım sorma ya eşim işe gitti akşamı zor bekliyorum gelse de yapsak diye kapanmadan orası çalışmaya aralıksız devam etcem daha yapmışım 10 ay sıkıntı cektim az değil ama çok mutluyum hala inanamıyorum o kadar kolay girdi kiDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…