Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anam ben tebrik ettim ama cıkmamış neyse bi daha tebrik edeyim canım çooooooooookkkkkkk sevindim darısı başımıza

Tebrrik ederim Rabbim bir daha yaşatmasın insallAh. Darısı diğer arkadaşların basına insallAh

:
kızlar ikinizinde gözü aydın darısı bizlerin başına inş. Ben bu hafta evdeyim ve inş. bu hafta bende bu dertten kurtulurum tekrar tebrikler ikinize de

halaya oleyyyyyyyyyyyyyy tebrik ederim canım Allah başka sıkıntı göstermesin bitanem benim oleyyyyy ola ola ola ola :92::92::92::92::92::92::92:

haydi bakalım gözün aydınnnnn tebriklrrr

kkkkkııııııııııssslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
halayıma buyrun bende yendim çok şükürrr

darısı tüm vajililerin başınaaa çok mutluyummmm

Maşallah iki güzel haber üstüste. Tebrik ederim. Rabbim bir daha yaşatmasın insallAh. Darısı diğer arkadaslara insallAh.

inşallah canım sen hangi aşamadasın yardım etmek isterim sana...

canım ben dilatörle yapıyorum şuan sanırım 3.boy baya kalın deniyorum oluyor ama yeni gectim bu boya biraz eğzersiz sonra eşimle deneyecem.peki sen nasıl yaptın korkmadın dimi acı felan olmadı sen sanırm mumla yapıyordun egzersizlerden farkı varmıydı?açıklarsan sevinirim

tebrikler canım allah birdaha yaşatmasın inşallah:92::92::92::92::92:

çok sağolun kıslar.ya aslnda daha denemek taraftarı değildi ama bizmki deneylm dedi.(yatak ucunda altma yastık koyarak denedk).parmk egz.sonra denedik ve önce yarısı sonra da nefesle filan rahatladkça tamamen oldu çok şükür.biraz zorlandm ama denemekten kaçmadığım iyi olmuş.gerçekten az önce okudum birisi yazmş ya erteleme hastalığı diye,çok doğru.bana kalsa hala sallayacaktm hazır deilim die.hala inanamıyorum.o an gözyaşlarımı tutamadım..nasip 6. aydaymış hiç ümidimi yitirmedim.bazı arkadaşlar yazıyor artk olmayacak die ama sakn bunu düşünmesinler sabırlı olsunlar egz.devam etsinler arkası geliyor.hatta ben egz. sırasında dalga geçtm acısa bile aldırmadım ve acımadı kiiiiii dedim :76::76::76::76::76: .yenmeye çalışan arkdşların da duacısıyım inş. birbirimize olan dualarımız kurtaracak inanın.hala inanamıyorum.o an gözyaşlarımı tutamadım.ve denemekten kaçmayın çünkü hiç bi zaman ben hazırım diyemiyosunuz.moralinizi yüksek tutun.eş parmağıyla yapmaya çalışın egz.leri.yada aparat kullanıyosanız ondan yardm isteyin ki sizin dışınızdan olacak işleme alışın.ben hç kendim yapmadm.bunun da artısı büyük oldu.işte böyle kızlar.bakalım sıra kimde hadi tembelliği bırakın çalışmaya devam müjde(ler) bekliyoruzzzzzz

arkadaşlar ben hep erteliyorum bu egzersizi
ne yapıcamm

burcuuuuuuuuuuuuuuuucanım egsersizlerle birlikte hayatını da erteliyosun lütfen ama ya biraz gayret et ne güzel başlamıştın.ben sen de hiç istek göremez oldum istek olmayınca nasıl başarıcaksın hadi bi silkelen kendine gel

kkkkkııııııııııssslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
halayıma buyrun bende yendim çok şükürrr

darısı tüm vajililerin başınaaa çok mutluyummmm

oooo maşallah kızlar bir günde iki tane taze gelinn rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah sabrın sonu selamet oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…