- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.981
canım malesef bana da herkese çocuğunuz olmuyor saklıorsunuz diyorlar, insan içine çımak istemiyorum artık bir toplumda korku içinde bekliyorum acaba cocuk konusu açılacak mı diye yaşamayan anlamaz , sağlıkçı bir arkadaşım var şakayla karışık böle bir durum var dedim inanmadı cahilmisin 3 yıllık evlisin imkansız dedi ve alaycı bir kaç kelime bende şaka şaka dedim yani insalara söylesek bile inandırıcı olmuyor anlayamadım ya rabim yardımcımız olsun sabahtan beri nette bakmadığm konu yorum doktor kalmadı inş. kurtuluruzbugün iki arkadaşımız taze gelin olmuş tebrşk ederim.darısı başımıza arkadaşlar.moralim acayip bozuk kızlar daha bu sabah bir arkadaş tüp bebek yaptır dedi var ya kadının karşısında hiçbirşey diyemedim resmen kekeledim.herkes çocuğum olmuyor sanıyor aslında biz nelerle uğraşıyoz değilmi offfffffffffff.ağlamak istiyorum!!!!!
Offffffffff kızlar offffffffff parmakta çok zorlanıyoruz kendi parmağımı yapamıyorum zaten kısa kalıyo parmak yetişmiyo bile ama eşiminkini deniyoruz çok zorlanıyorum acıyo girerken
yaaa arkadaşım meraba ben de aynı durumdayım parmak boğum aşamasını geçtim gibi ama boğumda alamıyorum bir türlü orta parmağım arkaya kalıo girdiremiyorum ben mi beceremedim acaba parmak kalınlığında dilatörler m kullanmalıyım parmakta zorlanan arkadaşlarım siz bunu nasıl aştınız bana da yardımcı olur musunuz.....
arkadaşlar merhaba öncelikle yenen arkadaşları tebrik ediyorum eskilerden kimler var kimler hamilee merak ediyorumm??? Bende eskiden vajiliydim şubatta yendim kızlar nolur vaktinizi boşa harcamayın benim 1,5 yılım gitti boşu boşuna
Offffffffff kızlar offffffffff parmakta çok zorlanıyoruz kendi parmağımı yapamıyorum zaten kısa kalıyo parmak yetişmiyo bile ama eşiminkini deniyoruz çok zorlanıyorum acıyo girerken
cnm sadece sabırlı ol.rahatlayınca geçiyo.bi yandan eşinden senle oynaşmasını iste.öyle hoş şeyler hissedince de rahatlıyosun.acıya alışman lazm.sabretmen lazım .yoksa ilerleme olmuyo
Mehaba arkadaşlar,parmak yapamıyorum diye üzülmeyin....canınızıda sıkmayın bende çok korkuyordum ilk kulak çubuğuyla başlamıştım ve ardından boy boy mumları streçleyip yapmıştım...Hatta en son p... boyutunda bir mum hazırlayıp,onunla egzersiz yaptım...Ama şamdan mumundan sonra arkadaşlarımın isteğiyle vajiyi tanımak,yapısını anlamak için birkaç gün kendi parmağımla ve eşe olan güveni arttırmak için birkaç gün eş parmağıyla egzersiz yaptım,zaten şamdan mumundan sonra parmağım ince kalıyordu..daha kolay oldu,eş parmağınıda kolay yapamadım...onu yaparkende eşimin elini tutup,parmağını ben ilerlettim,kontrol bendeydi yani..ilerlettikten sonrada bıraktım,ona...daha sonra bu şekilde ona bırakmayı öğrendim..bu egzersizlerin sonunda yendim..
Mumla rahatım ama parmakta kasıyorum galiba acıyo... Dr. Da bana parmak verdi mumu söyledim tebrik etti ama parmak daha iyi dedi eş parmağı verdi
cbn ben daha özel msj yazamıyorum.buraya üye olmadan da bi kaç aylk evliyken bu sorundan haberdar olup zaten kegel ve nefes egz.filan yapıyodum.parmk egz.1 ay önce bi başlamştk ama araya regl filan girmşti ve öle kalmştı.tekrardan 4-5 gündür başladık.sabırlı oldum acıya dayandım.bırakmadım ve çok şükür fazla sürmedi ve denememizde oldu.daha önce ara açılmasaydı belki bu güne kalmayacaktı.bende burayı takip ediyodum üye olmadan.hatta çok faydalandım burdaki başarı öykülerinden.ve parmk egz.devam ederken burdaki arkadaşlardan taktik alıyım dedim ve üye oldm.ve dün başardm.yani bu forum bana yol gösterse de sabırla yendim bunu.dediğim gibii parmakta zorlanacaksın biraz ama alışacaksın.başka yolu yok cnm devam et.alıştığın zaman da bacaklarını açmaya çalş parmk içindeyken.ben acı geçtiği zaman açabiliyodum.hatta ters yattm,çömelip kalktm,ayağa filan kalktm backlarmı açmaya çalştm.orayı alıştırdım yavaş yavaş.önce tek parmk sonra 2 ve p.. denemesi sonucu oldu cnm.dediğin gibi bende bacaklarmı açamıyodum.hatta denemede de zor açtm ama bi süre sonra kendi rahatlıyo zaten.bi kaç günde olmadı yani,bnm durum bu cnm.
yani canım desene önce mum sonra parmakla da yenilebilir bu hastalıkben sadece aparat yapmak istiyorum yaa dilatör alıp penis boyutundaki dilatörü bile şuan alırım gibime geliyo ama parmak ta zorlanıyorum... sanıırm parmak oynadığı için tereddüt ediyorum çünkü eşim içerde oynatıyo parmağını.. bi de beni korkutuyo yaa birden gircem şimdi oraya diyo şaka yapıyo ama korkuyorum gene de
yani canım desene önce mum sonra parmakla da yenilebilir bu hastalıkben sadece aparat yapmak istiyorum yaa dilatör alıp penis boyutundaki dilatörü bile şuan alırım gibime geliyo ama parmak ta zorlanıyorum... sanıırm parmak oynadığı için tereddüt ediyorum çünkü eşim içerde oynatıyo parmağını.. bi de beni korkutuyo yaa birden gircem şimdi oraya diyo şaka yapıyo ama korkuyorum gene de
ama canim parmak yapmalisin p... e en yakin o oldugu icin o,duyguya o.hisse alismak icin. cünkü mum ve diger seyler yabanci cisim. 1.de sen bakma esine, onlar bazen öyle düsünmededn saka yapiyorlar.
Tabi canım...önce mum sonra parmaklada yenilebilir,ben öyle gayet rahat bir şekilde yendim ben mesela.bende aynı durumdaydım parmak egzersizine çok zor ikna oldum.Büyük aparatı almışsın,parmağı çok daha kolay alırsın dedi arkadaşlar ve oldu...parmakta insanın içi tuhaf oluyor,çok iyi anlıyorum.ama kısa bir sürede olsa bunu yap derim,ben..Eşinin öyle demesine takılma,canım yaa...şaka yapıyordur,bunun seni korkuttuğunuda söyle eşine...Ben korktuğum herşeyi söylemiştim...İlişkisi çok rahat olan kişiler bile öyle birden giremiyor,onun için korkma hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?