- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.001
canım malesef bana da herkese çocuğunuz olmuyor saklıorsunuz diyorlar, insan içine çımak istemiyorum artık bir toplumda korku içinde bekliyorum acaba cocuk konusu açılacak mı diye yaşamayan anlamaz , sağlıkçı bir arkadaşım var şakayla karışık böle bir durum var dedim inanmadı cahilmisin 3 yıllık evlisin imkansız dedi ve alaycı bir kaç kelime bende şaka şaka dedim yani insalara söylesek bile inandırıcı olmuyor anlayamadım ya rabim yardımcımız olsun sabahtan beri nette bakmadığm konu yorum doktor kalmadı inş. kurtuluruz
o nasıl bir sağlıkcı ya bence kendi cahil böle bi hastalıktan haberi yokcanım malesef bana da herkese çocuğunuz olmuyor saklıorsunuz diyorlar, insan içine çımak istemiyorum artık bir toplumda korku içinde bekliyorum acaba cocuk konusu açılacak mı diye yaşamayan anlamaz , sağlıkçı bir arkadaşım var şakayla karışık böle bir durum var dedim inanmadı cahilmisin 3 yıllık evlisin imkansız dedi ve alaycı bir kaç kelime bende şaka şaka dedim yani insalara söylesek bile inandırıcı olmuyor anlayamadım ya rabim yardımcımız olsun sabahtan beri nette bakmadığm konu yorum doktor kalmadı inş. kurtuluruz
ben bugün geçmişe göz atarken eşimin farklı sitelere girdiğini gördüm napim ben şimdi yıkıldımmm resmen mesela girmiş biraz bakmış çıkmış sonra tekrar girmiş toplam 15 dakka falan oyalanmışbende içerde uyuyorum o sırada napim şimdi bu benimeksikliğimi yeniden hissettirdi yıkıldım ya anlatamam aradı konuştuk ben dayanamadım söledim bana bi spor sitesinde gördüm tıkladım sonra baktım dedimki ne gerek var çıktım hemen dedi ama 15 dakka izlemiş izlemedim diyor napim yüzüme vuruldu bu durumum şimdi toplucamda kendimi yencem(( daha 3 ay bile olmadı evleneli bende bi program var o mesela pcde yazdığın herşeyi kaydeder görüntüleri falanda hatta gözüküyo geçmişi bile sildiği
tamam cnaım bugünden itibaren hiç ama hiç aksatmıyorum egzersizlerimi.... en son cuma günü yapmıştım cumartesi pazar yapamadım gezdim v.s. erteledim hep :) ama 16.05.2011 kesin başlangıç yapıyoreum her akşam yapıyorum artık.... eşler neden böyle yaaa ben eşime diyorum gel ben senin arkadana bişey sokuyum bakalım napıcan :)))))))))))
arkadaşlar bu lanet egz yapmadan bu işi becerebilen yokmu aranızda gaza ihtiyacım var hemde fazlasıyla
Canim Bende 4,5 sene bekledim egzersiz disinda bir mucize olsa da bitse bu is diye. Ama yok maglesef egzersiz sart. Simdi diyeceksin belki icinden yendin tabi konusursun rahat rahat ama ben Buraya ilk geldigimde Bende delik Bile yok diye direten birisiydim. Vajinama bakamiyordum dokunamiyordum dusun yani. Sende bir cesaretle baslasan egzersize anlayacaksin ne demek istedigimi. Ama bu forumu buldukya cok sukur kacis yok burdan)
canım yapamıyorum yapamam daha çok itiyor bu egz bu işten tamamen soğutuyor beni helal olsun sizlereki başardınız.ben bir cesaret umarım bir anda yaparım.2 yıl olacak artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımde malesef bir erteleme durumu var parmakta zorlanmadım zaten sır deli varmı diye önceside bir çabam olmuştu burda egz. tanışınca 2 parmak denedim o da kolay oldu mum denemem zor oldu yapamadım ir kaç defa ama bugün hamd. yapabildim bir kaç kez girip çıkarttım hatta nefes alıp verdikçe kendiliğinden girdi zaten mumu peçeteye sarsım sonrasında prez. geçirdim nefes aldıkça girmesi kolay oldu baskı ve sızı vardı ama bir kaç kez deneyince geçti nefes almala çok önemliinşallah yeneriz canım.var ya canıma tak etti bu laftan sonra oram parçalnsada yapıcam dedim hırs yaptım. ama parmak egz yapamıyorum arkadaşlar egz yapamazsan başaramazsın diyorlar bu nedenle bende kendimi geri çekiyorum.of offfff ne bileyim canım içim şişti sabahtan beri ona buna bağırıp duruyorum ne yapacağım ya bilemiyrom.eşime söyledim arkadaş böyle dedi dedim o benden daha çok sinirlendi .sen ne yaptın canım yapabiliyormusun egz ?http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girl_cray2.gif
canım yapamıyorum yapamam daha çok itiyor bu egz bu işten tamamen soğutuyor beni helal olsun sizlereki başardınız.ben bir cesaret umarım bir anda yaparım.2 yıl olacak artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kiz kactinmi hemen.ben sana nasilsin dedim 1.de baktim yoksun
iyiyim canım sagol sen nasılsın şimdi gördüm şimdılık sorun yok şuan hastayım ara verdık
banada yardımcı olurmusunuz
meraba cnm. ne durumdasın bilemiyorum aslında bende bu dertten kurtulanlardan değilim fakat bir kaç gün önce bir arkadaşımız çok güzel kendi durumunu anlatmştı nasıl çözebildiğini kaçıncı sayfadaydı yazısı bulamadım biraz kaç gün önceydi onun yazısını oku yol göstericibanada yardımcı olurmusunuz
merhaba arkadaşlar:) egzersizleri diğer mesajıma sıkıştırmak istemedim.. öncelikle dr cem keçe nin vajınısmusun üstesinden gelme adlı kitabı alıp okumanızı tavsiye ederim kitap 650 sayfa ancak tamamını baştan sona kadar okumanıza gerek yok taramanız yeterli olur burada egzersizleri nasıl yapacağınızı anlatıyor görsel şekilde de gösteriyor.. kitabın doktor tarafından kaleme alınması da yapılan egzersizlerle acaba sağlığıma zarar veriri miyim doğru mu yapıyorum gibi çelişkili sorulardan kurtulmanızı sağlıyor. ayrıca kitapta gecen bir çok cümleyi gittiğim doktorda bana söylemişti sanırım drda bu kitaptan faydalanmıştır.. kitabı okumadan sadece buradaki egzersizlerle de başarılı olabilirsiniz ama kitap sayesinde kendinizi hipnoterapi yapmış oluyorsunuz zaten doktora gitseniz onlarda egzersiz + hipnoterapi yani telkinde bulunuyorlar.. aslında kısaca ben bu kitap sayesinde bu işin üstesinden gelebileceğime ve doğaya karşı gelemeyeceğime inandım kendimi cinsel organımı tanıdım.. kitabı internetten dnr dan temin edebilirsiniz ben bakırköy capactydeki dnr mağazasından almıştım.. kitabı okuyup bitirdikten sonra asıl egzersizlere başladım bu arada kegel egzersizleride yapmaya başladım çişinizi yaparken tutup bırakırsanız hangi kaslarla çalışma yapacağınızı anlarsınız.. bu arada kitabı okurken yani duş alırken ufak ufak egzersizlerde yapıyordum serçe parmağı ve yüzük parmağımla çalıştım<.. 2 parmağımı üstüste getirip denedim ancak ben parmak egzersizlerini yapmakta çok zorlandım çünkü parmaklarım kısa ve kollarım yoruluyordu bu işlemi yaparken o yuzden parmaklarımla çok uğraşmadım evde bir beyaz bildiğimiz bakkal mumu vardı onun ucunu hafif incelttim bıcakla yalnız cok sivri olmasın yumuşak yumuşak inceltin daha sonra evde ameliyat eldiveni vardı onun parmaklarından birini geçirdim vazelin yağ sürdüm ve denedim ancak mikrop kapacağım diye çok korktum akşam eşim bana internette medıkalal.com adlı siteden ok hisset ( çilekli ve kayganlaştırıcılı) prezervatif ve durex 2 in 1 kayganlaştırıcı jel siparişi verdi üstelik fiyatlar dışarıya göre çok uygun ve kargo ücreti dahi almıyorlar ikimizde çalıştığımız ve paketin iş yerlerimize gelmesini istemediğimiz için bize en yakın aras kargoya bırakmalarını istedik ve bir gün sonra hemen geldi buarada çok güzel paketliyorlar hiç bir şey görünmüyordu bile... mumu havlu peçetelerle sardım sonra koli bantıyla bantladm sonra streç filmle sardım en sona prezervatifi giydirdim azıcık durex sürdüm ve egzersize başladım buarada emla krem felan hiç birşey kullanmadım bir boyutta mumu denedikten sonra ertesi sabah yine aynı boyutu deniyor hemen akabinde mumu kalınlaştırıp asıl egzersize başlıyordum her egzersizden önce bir kaç dakika kegel egzersiz ve nefes alıp verme egzersizide yapıyordum böylelikle her gecen gün mumu bira daha kalınlaştırarak egzersiz yapıyordum bir bacağımı yataga dayıyor bir elimlede ıkınarak içeriye ittirmeye çalışıyordum sonra bayanın üstte olduğu pozisyonda eşle birlikteliğin daha kolay olacağı söylendiği için 2 dizimin üstünde bu egzersizleri denemeye çalıştım çok zorlandığım yorulduğum terlediğim çok zaman oldu ama pes etmedim vajınam içeriye almak istemedi mumu canım yandı ama mumu almadım beklettim vajınam kapısını açana kadar zaten ıkındıkça nefes aldıkça mum içeriye vakumlanıyordu kemiklerimin çatır çatır çatırdağını vajınamın gerildiğini çok hissettim .. sonraları yatağın üzerinde denemeye başladım ki en kolayıda buydu keşke en başından yatakta deneseymişim yatar gibi oturun belinizin altına yastık koyun bacaklarınızı iyice açın mumu yerleştirin daha kolay giriyor çünkü 45 dereclik eğimi kendiliğinden alıyor .. egzersizler yaparken mumu içimde 15 20 dk hatta yarım saat beklettim hep gelgitler yaptım vajına zarında sağa sola öne arkaya doğru mumu çevirdim zarı esnettim mumu tekar tekrar denedim zorlandığım anda derin nefes aldım verdim zordu ama bitti çok şükür şunuda söyleyim ben eşime hiç parmak egzersizi yaptırmadım en son gün ben önce odaya çekildim egzersi yaptım yarım saat sonra eşimi çağırdım hiç bir şey anlamadım bu ne oldum herşey oldu bitti gibi oldu tabi eşimede prezervatifi giydirdim durexi sürdüm ben yine mumla çalışırkenki pozisyonumdaydım yani yatar vaziyette bacaklar açılmış ve yastık vardı belimin altında eşime yardımcı oldum mum gibi düşünüp yerini bulmasını sağladım sonrada yerini buldu sizde herşeyi eşinizden beklemeyin alın yerine koyun pozisyonunuzu alın en azından bu aşamada sonra herşey normale dönüyor zaten... sonraki günlerdeki denemede ilişkiden hemen önce egzersiz yapmadım sonraları kayganlaştırıcı bile sürmemize gerek kalmadı:)) kendinize güvenin azimli olun bunu ben yapamazsam kimse yapamaz diye kendimi telkin etmeye çalıştım hep... sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?