- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.021
nasilsin canim hamislik nasil gidiyor. bebis ne yapiyor.hersey yolundami.
slm canim
vala benim bebis icerde bir haltlar karistiriyor heraldeacayip migde bulantim var.karnim ac ama migdemde bulaniyor yatiyom oyle:44:
hosgeldin canim nasilsin ne var ne yok
merhaba canımcımhoşbuldum, iyiyim çok şükür seni sormalı :) reglime 2 gün kaldı, sabırsızlıkla regl olmamayı bekliyorum
benim 1.2.günüm var.1tarafim insallah hamisimdirn diyor 1.tarafim olmasin diyor. cünkü ameliyat olmam gerekiyor, safrada tas var.ama ben istemiyom. ama 1tarafta düsünüyom ya hamilelikte sancilanip acile gidersem o.zaman ne yaparim beni brak bebisin hayati tehlikeye girer. offf
insallah hamilesindir canim rabbim gönlüne göre versin
arkadaşlar bu lanet egz yapmadan bu işi becerebilen yokmu aranızda gaza ihtiyacım var hemde fazlasıyla
sevcihan ne zaman doğcaktı senin fasülye ben yine unuttum
bu gece yalnızım eşim işte Parmak egzersizini eşim olmadan yapamıyorumbir kere denedim kulak çöpüyle başardım ama parmağe geçmeye cesaretim yok birde şu haydar dümenin reçetesini uygulıycam farklı pozisyonda bana şans dileyin
bu gece yalnızım eşim işte Parmak egzersizini eşim olmadan yapamıyorumbir kere denedim kulak çöpüyle başardım ama parmağe geçmeye cesaretim yok birde şu haydar dümenin reçetesini uygulıycam farklı pozisyonda bana şans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?