Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehranurum (bebişi doğdu)
3- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

4- Ela _emre (bebişi doğdu)
5- Mutlu_umutlu (bebişi doğdu)
6- Zerr ilk hafta/HAZİRAN/2011 Kız
7- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
8- G_y
9- Yasmin3561 Erkek
10- Füsuncuk

11- Narcicegi16
12- Bocuss

13- Selmatem
14- Ada_439

15- Nazlı1982
01/10/2011
16- Elisaist
19/10/2011
17- Gulcn
18- Gülcel

19-
Sevcihan ilk hafta/KASIM/2011
20- Ozum34
21- Ecrinecrin
22- Arzum66
23- Nadi
24- Nazlı_85
25- Pamuk58
26- Smpati85

27- Jas_min
28- Duman85
29- Terazi88
30- Seremi2002

25
kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

adaş merhaba nasılsın. ooooo maşallah egz başlamışsın hadi hayırlı olsun ne kadarlık evlisin canım

8 aylık evliyim ama sanki 8 sene gibi geldi cnm başlamak sayılmaz aslında birkez denedim eşimle kulak çöpünü streçle sardım hepsini alabildim tabi yavaş yavaş şimdide bu haydar dümenin reçetesini başka pozisyonlarda deniycez ben başka pozisyonlarda kasamıyorum ilk gece ilk ilişkim oldu benım ondan sonra vücut kapadı kendini jinekolağa muayene oldum kızlık zarım saat çapında 9 civarı bozulmus bır mılım kalmış ilk gece çok acı cekdım çığlık çığlığa diyebılırım sonra bende kasılmalar başladı daha sonra başka pozisyonlarda kasamam diye öyle deneyelim dedik ondada eşim makatıma girmiş çok acı cekdım ama farkında olmadık sonra ben üste çıkdım ondada makatıma gırmış ben ve o vajınaya gırdı sandık öle 1,2 ay bır mutluluk yaşadık anlamadık acıda cekmedım ben üste olduğum için oda farkına varamamış nasıl oldu anlamadık yani bu da benım ayrı bir psikolajımı bozdu şimdide bu haydar dümenin reçetesini uygulıycaz baska pozisyonda ışıkta:) oda olmazsa ankarada dr. süleyman eserdağın kliniğine gidicez bır hafta sonra düşünuyoruz aslında eşimde ankaralı zaten çok yazdım galiba ama benım hıkayem çok uzun anlat anlat bitmez sen anlat birazda arkadaşım.????

bende 2 yıl olacak neredeyse evliliğim. canım biz hiç ilişki yaşamadık tam bir vajinusmusum istemediğim zamn bu vaji bir kapatıyor kendini mümkün değil pe.. parmak girmez.çok korkuyordum acıyacak diye ama artık başarı hikayelerini okuya okuya beynime kabul ettirdim acımayacağını. bir iki defa pe.. yarısı oldu devamı gelmedi ama parmak egz tek rarmak yarısı oluyor sonra içim bir tuhaf oluyor çekiyorum kendimi.ama bugün kafama koydum oram parçalansada yapacam ben bu işi.sabah arkadaşın birisi bana stersten çocuğun olmuyor sanırım dedi git tüp bebek yaptır deyince kekeledim kadının karşısında ya canım bıktım var ya insanlardan bıktım sorularından depresyona girdim valla

cnm ya bebek yokmu sorusu beni de baymıştı.hayır yani zaten yeni 6 aylık olduk bi bismillah.olur inş. daha diyip geçiştiriyodum.o soranlar yok mu hamile kalırsa hemen söleyecem alın işte merakınızdan çatlamayın die
canım ya kapatmıyor vaj.kendinibiz öle sanıyoz.ben de hep orda bi duvar var sanırdım ama yokmuş işte yıktık duvarı elh.. inş. kurtulursun sen de yakın zamanda. bu millet adamı bebekten falan da soğutur yahuuuuu

Seni nasıl anlıyorum bilemezsin cnm senin birde iki yıl olmuş hiç terapi görmeyi düşünmedinmi devlet cinsel terapist yoksa çevrende en azından normal bir psikolog da olabilir emin ol faydası olur ben bir kere eşimle gittim onun bile faydası oldu ama benim sabrım yok diye ben ankaraya özel bir kliniğe gidicem bir hafta içinde en fazla bana kalsa daha evliliğimin 2 .ayında en fazla giderdim ama benim ki o kadar ciddi değil diye eşim engelledi hep sana tavsiyem psikolağada git çok zaman kaybetmişsin diyorum inş. bugünlerimizde geçer sabah kalkıyosun aynı sorun işte aynı sorun evde öle sürekli kafada dolaşıyor o yüzden benim sabrım kalmadı offffffffffffffffffffff

canım evliliğimizin 2. ayında gittik biz özel psikolg ama hep aynı şeyler işte egz falan bir de terapist gıcıktı her hastaya aynı yöntem uyguluyordu yani hastaya inemiyor üztten yüzeyden yani anlayacağın olmadı nefret ediyorum insanların bu tür özel sorularından

size bişey sormak istiyorum.
1-ben p...s'i tamamen almama rağmen kızlk bozulmadı.acaba egz.lerle iyice esnettik de ondan mı yada sert bi şekilde baskı olmadığı için mi bozulmadı??? yaşayanlardan cevap bekliyorum.2. ya da sonraki denemelerde mi bozulur? Aman ya geçtik zaten zarından marından şu iş oldu ya gerisini boşver onu düşünüp durmak istemiyom ama bi çıksaydı aradan kanayacak mı yırtlcak mı nolcaksa.
2-birde bnm adetim düzenli olmuyo.24-25-26-27-28-29-30 günde biir falan.değişiyo.bazen 30 u geçiyo.14 15 maysta içerye boşalma oldu(son adetim 28 nisan 5 mays).bu düzensizliğe göre hamile kalma ihtimalim olur mu ki merak ediyorum.düzensz adet görenlerde hamile kalma konusunda bilgisi olan varsa lütfen cevap bekliyorum:44::44::44:
saçma mı oldu bilmiyorum

Araştırıp iyi bir doktora gidebilirsin kişiler kendi çözmeye çalıştıkça zaman geçiyor hep ben bunu anladım eşim yüzünden uzadı yoksa ben bu kadar bile uzatmazdım

benimki mika58den önce oldu.yani gündüz.ve ben ertesi gün geç yazdım müjdeyi.mika benden önce davranmış

canım 4000-5000tl verecek durum yok b de kesinde değil çözeceği

Anlıyorum cnm 2000 civarı genelde ben araştırdımm tıp dokdoru olunca bu işi sektör haline getirmeyenler gerçekten çözüyor iş sende bıtıo tabi kendınıe güveniceksin hiçbirzaman elden bırakmıycaksın inancını cnm allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun .

Herkese merhabalarrr!

Ezberbozanlale ve Mika

İkinizi de kutluyorum kızlar.Yaşasıııınnnnnn 2 taze gelin daha.Allah bidaha yaşatmasın.Darısı diğer arkadaşların başına.

Canım ben henüz bu sorulara cevap verecek kadar tecrübeli değilim ama bende de aynen kanama falan olmadı.Umarım doktora gittiğimde hala duruyor falan demez.Çünkü ben artık bebek istiyorum ve o testleri yaptırmak için bozulmamış olması engel teşkil eder mi kızlar?Yani vajinal ultrason ve smear testi yaptırmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…