- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.061
Canım ben henüz bu sorulara cevap verecek kadar tecrübeli değilim ama bende de aynen kanama falan olmadı.Umarım doktora gittiğimde hala duruyor falan demez.Çünkü ben artık bebek istiyorum ve o testleri yaptırmak için bozulmamış olması engel teşkil eder mi kızlar?Yani vajinal ultrason ve smear testi yaptırmak için.
hosgekdin kuzumözledim seni nasilsin neler yapiyorsun
yaaaaaa bu listelerde ben yokummmmmmmm
size bişey sormak istiyorum.
1-ben p...s'i tamamen almama rağmen kızlk bozulmadı.acaba egz.lerle iyice esnettik de ondan mı yada sert bi şekilde baskı olmadığı için mi bozulmadı??? yaşayanlardan cevap bekliyorum.2. ya da sonraki denemelerde mi bozulur? Aman ya geçtik zaten zarından marından şu iş oldu ya gerisini boşveronu düşünüp durmak istemiyom ama bi çıksaydı aradan kanayacak mı yırtlcak mı nolcaksa.
2-birde bnm adetim düzenli olmuyo.24-25-26-27-28-29-30 günde biir falan.değişiyo.bazen 30 u geçiyo.14 15 maysta içerye boşalma oldu(son adetim 28 nisan 5 mays).bu düzensizliğe göre hamile kalma ihtimalim olur mu ki merak ediyorum.düzensz adet görenlerde hamile kalma konusunda bilgisi olan varsa lütfen cevap bekliyorum:44::44::44:
saçma mı oldu bilmiyorum
Venüstencim ben 2 gündür p..s denemesi yapıyorum.egzersizlerim ii gidiyodu hatta penis kalınlığında aparat kullanıyorum.yalnız bugün p.. Denemsinde sadce 2-3 santim girdi galiba. Birde eşim üste denedik çok canım yandı ve girmedi neden böyle oluyo neden tamamı girmiyo yani.:44::44::44:
canım sen ne aşamadasın yazarsan eklerim senide listeye
1- ilk denemede tamamen içine alsanda bozulmayabilir egzersizle esnetiyoruz çünkü birinci sebeb bu...2. sebep ise git gel yapmadıysan o yüzden bişey olmamış olabilir benim 3-4 defadan sonra geldi çünkü ilk başlarda git gel yapamıyodumve hiç bişey anlamadım ama çoğu arkadaşında gelmedi...belki geldide farkedilmedi oda olabilir...
2- walla hamişlik konusu tamamen allahın takdiri olan bir durum yumurtlama günlerine denk geldiyse eşinin içine boşalması risk yüksek ama aylarca yumurtlama gününde tam ilişkiye girip hamiş kalmayan kadınlarlarda var yani bunu allahtan başka kimse bilemez bekleyip görceksin balım yapcak bişey yok
canım ben dilatörle yapıyorum şuan sanırım 3.boy baya kalın deniyorum oluyor ama yeni gectim bu boya biraz eğzersiz sonra eşimle deneyecem.peki sen nasıl yaptın korkmadın dimi acı felan olmadı sen sanırm mumla yapıyordun egzersizlerden farkı varmıydı?açıklarsan sevinirim
iyi geceler kızlar ben birşey sormak istiyorum biz bu akşam p.. denedik oldu gibi geldi git geller oldu ama emin olamadık ikimizde tam olarak nasıl anlarız eşim çok kilolu görme şansım yok karnı kapatıyor çünkü o oldu diyor %90 ama yarın gene deriz dedi nasıl anlayabilirim
canım içinde bi baskı oluştu mu bende öyle oluyo içimde bir baskı oluyo ordan anlıyoz olduğunu...
evet canım oluştu ama çok yoğun değil ama belirgindi, eşim içime boşaldı ve geri çıkmadı içimden genelde çocuk için denemeler yapıyordun ucunda olduğu için geri çıkıyordu ama bu sefer çok az çıktı olmuşmudur
bence olmuştur sen üzerine oturmayı denesene en güzeli o hem kontrol sende oluyor daha da güveniyosun kendine hem girip girmediğini daha ii anlarsın
hosgeldin hayatimnasilsin hamislik nasil gidiyor bebisimiz nasil insallah o.sana sen ona sikinti yani zorluk vermiyorsunuzdur. iyi gecinin.haaaa rabbim ikinizede saglik, versin insallah rrabbim saglikla kucagina almayi nasip eder
kiz sen yatmadinmi daha, sen yatmassan bebisde yatmaz.saka saka ama sen niye yatmadin daha
Canım ben erken yatamıyorum yaaa...Geç yatıp,geç kalkıyorum..Eşimde işten geldi,onu bekledim..Sende yatmamışsın..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?