Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ewet canım dr cem keçe nin kitabında yazıyordu erteleme hastalığı diye bende sizlerle paylaşmıştım:)) yastık koymak ve nefes egzersizleri yapmak işini kolaylaştırmış... şimdi önemli olan devamın getirmek artık bundan sonrası rahat :))

Mumla rahatım ama parmakta kasıyorum galiba acıyo... Dr. Da bana parmak verdi mumu söyledim tebrik etti ama parmak daha iyi dedi eş parmağı verdi

ben hep mumla egzersiz yaptım hiç eş parmağıylada çalışmadık demekki eş parmağı olmadanda olabiliyor... siz nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bana eş parmağı çok itici geliyor..

bende bu illeti perşembe günü yendim ama birkaç deneme yapmadan yazmak istemedim dün 3 üncü denememmizi yaptık çok şükür allahıma bende kurtuldum beyin olarak çok rahatladım bu site sayesinde başardım bende iyiki burayı buldum iyiki varsınız

ilk tebrik edenin ben olayım istedimmm bravoo maşallah..bnede 1 hafta önce hallettim gibi ağrısız başarmadan ilan etmiycem,inşallah kolay bi şekilde en de hallederim en kısa zamanda

canım parmakla çalışırken ekstra birde kol kaslarınız yoruluyor.. en tamizi mum..

canım venüsten in forumdaki yazdıklarını bul onun bi listesi var orada yenenleri görebilirsin... Sen kendi egzersizlerinden biraza bahsedermisin parmak mı yaptın aparatmı nasıl yendin

zeinax canım bak sende isteklisin yenmeye ama bu durum herkes için farklı olabilir kimisi parmakla rahat eder kimisi dilatörle sende bunu deneyerek göreceksin ikisininide dene bakalım hangisi daha kolay gelecek sana .. bana dilatör yani mum daha kolay gelmişti:))

ben hiç eşime parmağıyla egzersiz yaptırmadan yendim

banada yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar:) egzersizleri diğer mesajıma sıkıştırmak istemedim.. öncelikle dr cem keçe nin vajınısmusun üstesinden gelme adlı kitabı alıp okumanızı tavsiye ederim kitap 650 sayfa ancak tamamını baştan sona kadar okumanıza gerek yok taramanız yeterli olur burada egzersizleri nasıl yapacağınızı anlatıyor görsel şekilde de gösteriyor.. kitabın doktor tarafından kaleme alınması da yapılan egzersizlerle acaba sağlığıma zarar veriri miyim doğru mu yapıyorum gibi çelişkili sorulardan kurtulmanızı sağlıyor. ayrıca kitapta gecen bir çok cümleyi gittiğim doktorda bana söylemişti sanırım drda bu kitaptan faydalanmıştır.. kitabı okumadan sadece buradaki egzersizlerle de başarılı olabilirsiniz ama kitap sayesinde kendinizi hipnoterapi yapmış oluyorsunuz zaten doktora gitseniz onlarda egzersiz + hipnoterapi yani telkinde bulunuyorlar.. aslında kısaca ben bu kitap sayesinde bu işin üstesinden gelebileceğime ve doğaya karşı gelemeyeceğime inandım kendimi cinsel organımı tanıdım.. kitabı internetten dnr dan temin edebilirsiniz ben bakırköy capactydeki dnr mağazasından almıştım.. kitabı okuyup bitirdikten sonra asıl egzersizlere başladım bu arada kegel egzersizleride yapmaya başladım çişinizi yaparken tutup bırakırsanız hangi kaslarla çalışma yapacağınızı anlarsınız.. bu arada kitabı okurken yani duş alırken ufak ufak egzersizlerde yapıyordum serçe parmağı ve yüzük parmağımla çalıştım<.. 2 parmağımı üstüste getirip denedim ancak ben parmak egzersizlerini yapmakta çok zorlandım çünkü parmaklarım kısa ve kollarım yoruluyordu bu işlemi yaparken o yuzden parmaklarımla çok uğraşmadım evde bir beyaz bildiğimiz bakkal mumu vardı onun ucunu hafif incelttim bıcakla yalnız cok sivri olmasın yumuşak yumuşak inceltin daha sonra evde ameliyat eldiveni vardı onun parmaklarından birini geçirdim vazelin yağ sürdüm ve denedim ancak mikrop kapacağım diye çok korktum akşam eşim bana internette medıkalal.com adlı siteden ok hisset ( çilekli ve kayganlaştırıcılı) prezervatif ve durex 2 in 1 kayganlaştırıcı jel siparişi verdi üstelik fiyatlar dışarıya göre çok uygun ve kargo ücreti dahi almıyorlar ikimizde çalıştığımız ve paketin iş yerlerimize gelmesini istemediğimiz için bize en yakın aras kargoya bırakmalarını istedik ve bir gün sonra hemen geldi buarada çok güzel paketliyorlar hiç bir şey görünmüyordu bile... mumu havlu peçetelerle sardım sonra koli bantıyla bantladm sonra streç filmle sardım en sona prezervatifi giydirdim azıcık durex sürdüm ve egzersize başladım buarada emla krem felan hiç birşey kullanmadım bir boyutta mumu denedikten sonra ertesi sabah yine aynı boyutu deniyor hemen akabinde mumu kalınlaştırıp asıl egzersize başlıyordum her egzersizden önce bir kaç dakika kegel egzersiz ve nefes alıp verme egzersizide yapıyordum böylelikle her gecen gün mumu bira daha kalınlaştırarak egzersiz yapıyordum bir bacağımı yataga dayıyor bir elimlede ıkınarak içeriye ittirmeye çalışıyordum sonra bayanın üstte olduğu pozisyonda eşle birlikteliğin daha kolay olacağı söylendiği için 2 dizimin üstünde bu egzersizleri denemeye çalıştım çok zorlandığım yorulduğum terlediğim çok zaman oldu ama pes etmedim vajınam içeriye almak istemedi mumu canım yandı ama mumu almadım beklettim vajınam kapısını açana kadar zaten ıkındıkça nefes aldıkça mum içeriye vakumlanıyordu kemiklerimin çatır çatır çatırdağını vajınamın gerildiğini çok hissettim .. sonraları yatağın üzerinde denemeye başladım ki en kolayıda buydu keşke en başından yatakta deneseymişim yatar gibi oturun belinizin altına yastık koyun bacaklarınızı iyice açın mumu yerleştirin daha kolay giriyor çünkü 45 dereclik eğimi kendiliğinden alıyor .. egzersizler yaparken mumu içimde 15 20 dk hatta yarım saat beklettim hep gelgitler yaptım vajına zarında sağa sola öne arkaya doğru mumu çevirdim zarı esnettim mumu tekar tekrar denedim zorlandığım anda derin nefes aldım verdim zordu ama bitti çok şükür şunuda söyleyim ben eşime hiç parmak egzersizi yaptırmadım en son gün ben önce odaya çekildim egzersi yaptım yarım saat sonra eşimi çağırdım hiç bir şey anlamadım bu ne oldum herşey oldu bitti gibi oldu tabi eşimede prezervatifi giydirdim durexi sürdüm ben yine mumla çalışırkenki pozisyonumdaydım yani yatar vaziyette bacaklar açılmış ve yastık vardı belimin altında eşime yardımcı oldum mum gibi düşünüp yerini bulmasını sağladım sonrada yerini buldu sizde herşeyi eşinizden beklemeyin alın yerine koyun pozisyonunuzu alın en azından bu aşamada sonra herşey normale dönüyor zaten... sonraki günlerdeki denemede ilişkiden hemen önce egzersiz yapmadım sonraları kayganlaştırıcı bile sürmemize gerek kalmadı:)) kendinize güvenin azimli olun bunu ben yapamazsam kimse yapamaz diye kendimi telkin etmeye çalıştım hep... sevgiyle kalı

canım benim kızlık zarı normal koşullarda yırtılmaz ve kanamaz zaten sen kendini rahat bıraktığında ve gevsemiş vaziyette olduğunda normal ilk ilişkilerde kanamazmış zaten ama hem biz kendimizi kasıyorduk hemde eşlerimiz bir hucumla saldırdığı içn kanıyordu .. kızlık zarı esnedi bizdeki yaptığımız egzersizlerle yavas yavaş esnedi açıldı yani yırtılma olmadı ..

canım bendede gelmedi eşim git gel de yaptı keşke gelse ben çok istiyorum gelmesini en azından kafamda soru işareti kalmaz acaba hala duruyo mu diye?

eğer kızlık zarın düğünden önceki pozisyonunda orda dursaydı eğer penis içeri girmezdi penis içeri girdiyse kızlık zqarı ortadan kalkmıştır kızlık zarı diye bişey yok artık gel git yap yada yapma penis girdiyse iş bitti bırak penisi mum parmak vb girdiyse iş bitti zar yok artık...

kuzum ayrıca burda kulaktan dolma bilgiler edineceğimize alın bu kouyla ilgili bir kitap okuyun ben sürekli söylüyorum kitap + egzersiz diye ozaman kafandaki bu soruların cevabını kendi kendine veriyorsun bilinçleniyorsun...

canım çok tebrik ediyorum seni cok sevindim ....

kızlar tamamdır ondan da kurtulduk çok şükür :) hiç acı olmadan kızlk bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…