- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.081
iyi geceler nazlim ben yatiyorum kendine dikkat et.mercimeede dikkat et. yorma onu
çok sağolun kıslar.ya aslnda daha denemek taraftarı değildi ama bizmki deneylm dedi.(yatak ucunda altma yastık koyarak denedk).parmk egz.sonra denedik ve önce yarısı sonra da nefesle filan rahatladkça tamamen oldu çok şükür.biraz zorlandm ama denemekten kaçmadığım iyi olmuş.gerçekten az önce okudum birisi yazmş ya erteleme hastalığı diye,çok doğru.bana kalsa hala sallayacaktm hazır deilim die.hala inanamıyorum.o an gözyaşlarımı tutamadım..nasip 6. aydaymışhiç ümidimi yitirmedim.bazı arkadaşlar yazıyor artk olmayacak die ama sakn bunu düşünmesinler sabırlı olsunlar egz.devam etsinler arkası geliyor.hatta ben egz. sırasında dalga geçtm acısa bile aldırmadım ve acımadı kiiiiii dedim :76::76::76::76::76: .yenmeye çalışan arkdşların da duacısıyım inş. birbirimize olan dualarımız kurtaracak inanın.hala inanamıyorum.o an gözyaşlarımı tutamadım.ve denemekten kaçmayın çünkü hiç bi zaman ben hazırım diyemiyosunuz.moralinizi yüksek tutun.eş parmağıyla yapmaya çalışın egz.leri.yada aparat kullanıyosanız ondan yardm isteyin ki sizin dışınızdan olacak işleme alışın.ben hç kendim yapmadm.bunun da artısı büyük oldu.işte böyle kızlar.bakalım sıra kimde hadi tembelliği bırakın çalışmaya devam müjde(ler) bekliyoruzzzzzz
Mumla rahatım ama parmakta kasıyorum galiba acıyo... Dr. Da bana parmak verdi mumu söyledim tebrik etti ama parmak daha iyi dedi eş parmağı verdi
bende bu illeti perşembe günü yendim ama birkaç deneme yapmadan yazmak istemedim dün 3 üncü denememmizi yaptık çok şükür allahıma bende kurtuldum beyin olarak çok rahatladım bu site sayesinde başardım bende iyiki burayı buldum iyiki varsınız
ilk tebrik edenin ben olayım istedimmm bravoo maşallah..bnede 1 hafta önce hallettim gibi ağrısız başarmadan ilan etmiycem,inşallah kolay bi şekilde en de hallederim en kısa zamanda
yaaa arkadaşım meraba ben de aynı durumdayım parmak boğum aşamasını geçtim gibi ama boğumda alamıyorum bir türlü orta parmağım arkaya kalıo girdiremiyorum ben mi beceremedim acaba parmak kalınlığında dilatörler m kullanmalıyım parmakta zorlanan arkadaşlarım siz bunu nasıl aştınız bana da yardımcı olur musunuz.....
canım venüsten in forumdaki yazdıklarını bul onun bi listesi var orada yenenleri görebilirsin... Sen kendi egzersizlerinden biraza bahsedermisin parmak mı yaptın aparatmı nasıl yendin
yani canım desene önce mum sonra parmakla da yenilebilir bu hastalıkben sadece aparat yapmak istiyorum yaa dilatör alıp penis boyutundaki dilatörü bile şuan alırım gibime geliyo ama parmak ta zorlanıyorum... sanıırm parmak oynadığı için tereddüt ediyorum çünkü eşim içerde oynatıyo parmağını.. bi de beni korkutuyo yaa birden gircem şimdi oraya diyo şaka yapıyo ama korkuyorum gene de
banada yardımcı olurmusunuz
size bişey sormak istiyorum.
1-ben p...s'i tamamen almama rağmen kızlk bozulmadı.acaba egz.lerle iyice esnettik de ondan mı yada sert bi şekilde baskı olmadığı için mi bozulmadı??? yaşayanlardan cevap bekliyorum.2. ya da sonraki denemelerde mi bozulur? Aman ya geçtik zaten zarından marından şu iş oldu ya gerisini boşveronu düşünüp durmak istemiyom ama bi çıksaydı aradan kanayacak mı yırtlcak mı nolcaksa.
2-birde bnm adetim düzenli olmuyo.24-25-26-27-28-29-30 günde biir falan.değişiyo.bazen 30 u geçiyo.14 15 maysta içerye boşalma oldu(son adetim 28 nisan 5 mays).bu düzensizliğe göre hamile kalma ihtimalim olur mu ki merak ediyorum.düzensz adet görenlerde hamile kalma konusunda bilgisi olan varsa lütfen cevap bekliyorum:44::44::44:
saçma mı oldu bilmiyorum
canım bendede gelmedi eşim git gel de yaptı keşke gelse ben çok istiyorum gelmesini en azından kafamda soru işareti kalmaz acaba hala duruyo mu diye?
size bişey sormak istiyorum.
1-ben p...s'i tamamen almama rağmen kızlk bozulmadı.acaba egz.lerle iyice esnettik de ondan mı yada sert bi şekilde baskı olmadığı için mi bozulmadı??? yaşayanlardan cevap bekliyorum.2. ya da sonraki denemelerde mi bozulur? Aman ya geçtik zaten zarından marından şu iş oldu ya gerisini boşveronu düşünüp durmak istemiyom ama bi çıksaydı aradan kanayacak mı yırtlcak mı nolcaksa.
2-birde bnm adetim düzenli olmuyo.24-25-26-27-28-29-30 günde biir falan.değişiyo.bazen 30 u geçiyo.14 15 maysta içerye boşalma oldu(son adetim 28 nisan 5 mays).bu düzensizliğe göre hamile kalma ihtimalim olur mu ki merak ediyorum.düzensz adet görenlerde hamile kalma konusunda bilgisi olan varsa lütfen cevap bekliyorum:44::44::44:
saçma mı oldu bilmiyorum
canım çok tebrik ediyorum seni cok sevindim ....bende bu illeti perşembe günü yendim ama birkaç deneme yapmadan yazmak istemedim dün 3 üncü denememmizi yaptık çok şükür allahıma bende kurtuldum beyin olarak çok rahatladım bu site sayesinde başardım bende iyiki burayı buldum iyiki varsınız
sevcihan burdamısın tatlım bişey sormam lazım
canım bozulmustur nıye bozulmasın egzersızlere esnedıgı ıcın kan gelmıyor bızler egzersızle kendımıze guvenımız yerıne gelıyor ondan fazla kasmıyoruz eskı bılıncsız hallerımıze gore ondan dolayı sekerım korkma sen tadını cıkar bosver kafanı kurcalama bunlarla. dr. cem kecenın kıtabında yazıyordu kızlık zarı patlamaz,delınmez,kanamaz dıye eger kanadıysa zorlamadan dolayı oluyormus o kanayan sey vajınanın tahrıs olması zorlanması zar zaten sumuksu bı sey et bıle degıl bız yanlıs yetıstırıldıgımız ıcın kendımıze mıtolojı uydurmusuz
mika , ezberbozanlale
tebrik ederim kızlar
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?