- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.101
ben de bebek istiyorum artk hayırlısıyla bana dua et ya ne güzel bebiş bekliyosun
ne güzel canım.. :)
Allah gönlüne göre versin inşallah sıhhatlı bi şekilde sende bu duyguyu tadarsın
canım çözüldü kanama oldumu nasıl hissettinkızlar tamamdır ondan da kurtulduk çok şükür :) hiç acı olmadan kızlk bozuldu
bende bu illeti perşembe günü yendim ama birkaç deneme yapmadan yazmak istemedim dün 3 üncü denememmizi yaptık çok şükür allahıma bende kurtuldum beyin olarak çok rahatladım bu site sayesinde başardım bende iyiki burayı buldum iyiki varsınız
canım çözüldü kanama oldumu nasıl hissettin
kızlar tamamdır ondan da kurtulduk çok şükür :) hiç acı olmadan kızlk bozuldu
Canım nasıl anladın bozulduğunu?Kanama falan oldu mu?
canım allah yardımcın olsun bu durum strese neden oluyor sanırım rabbim yardımcın olsun kendini bir an önce egzersizlere başla zorla kendini dualarımız seninleRabbim mutluluğunu daim eylesin gözün aydın çok sevindim. Darısı yenemeyenlerin başına en kısa zamanda inşallah. Bir de ben rahatlayabilsem beyin olarak da egzersizlerimi yapabilsem kendimi veremiyorum bir türlü eşimle yaşadığım sıkıntılardan dolayı olduğunu düşünüyorum bilmiyorum neyapacağım 7 ay oldu ve gittikçe patlamaya hazır bir bomba haline geldi burnundan kıl aldırmıyor herşeye bir kusur buluyor çok zor durumdayım gerçekten sebebi bununla mı alakalı yoksa ben bu insanı tanıyamamışmıyım gerçek yüzümü acaba ??çok mutsuzum onla olmaktan artık eskisi gibi sevk alamıyorum nedeni de sürekli beni azarlaması ve kötü davranması ne olurusnuz bana dua edin.
maşallah canım tekrar gözün aydın darısı böyle tam sonuçlanacak şekilde bizim başımıza inş.hiçbişi hissetmedim.hala bozulmadı sanıyodum.sadece bittiğinde kırmızıyı görünce anladım
esnemiş olmaı iyice.hiç bişi anlamadım ben de.sonradan görünce sevindim çok güzel mutluluktu elh...
canım allah yardımcın olsun bu durum strese neden oluyor sanırım rabbim yardımcın olsun kendini bir an önce egzersizlere başla zorla kendini dualarımız seninle
Eşler bu durumdan dolayı gerçekten değişiyorlar mı yoksa benim kocama özgü bişeymi bu çok üzülüyorum gerçekten eskisi gbi değil
maşallah canım tekrar gözün aydın darısı böyle tam sonuçlanacak şekilde bizim başımıza inş.
canım herşey sebep olabilir ama geçici bir durumdur inş. Buna bağlamamayı düşünme iş yoğunluğu benim eşimide gergin yapıyor asık suratlı en ufak birşeye patlayabiliyor ama dönemsel alıştım tanıdıkça dışardan kaynaklanan olumsuzluklar genelde asabi yapıyor bende üstüne gidersem ani patlamalar oluyor sabır göster en kısa zamanda geçmesi için du et ve gerekirse konuşmayı dene böylesin bir sorunun mu var benim bilmediğin yoksa bende kaynaklanıyor diye masumca konuşmaya çalış etkisini görürsün inş.Rabbim aranızdaki sevgiyi muhabbeti arttırsın inş.Eşler bu durumdan dolayı gerçekten değişiyorlar mı yoksa benim kocama özgü bişeymi bu çok üzülüyorum gerçekten eskisi gbi değil
bende bu illeti perşembe günü yendim ama birkaç deneme yapmadan yazmak istemedim dün 3 üncü denememmizi yaptık çok şükür allahıma bende kurtuldum beyin olarak çok rahatladım bu site sayesinde başardım bende iyiki burayı buldum iyiki varsınız
4 aylığız canımcım
güldürdün kıss beni Allah da seni güldürsün.....eşin ne dedi sen öyle deyince bende aynısını yeni evlendiğimizde dedim kızdı ben erkeği dedi..:)
canım herşey sebep olabilir ama geçici bir durumdur inş. Buna bağlamamayı düşünme iş yoğunluğu benim eşimide gergin yapıyor asık suratlı en ufak birşeye patlayabiliyor ama dönemsel alıştım tanıdıkça dışardan kaynaklanan olumsuzluklar genelde asabi yapıyor bende üstüne gidersem ani patlamalar oluyor sabır göster en kısa zamanda geçmesi için du et ve gerekirse konuşmayı dene böylesin bir sorunun mu var benim bilmediğin yoksa bende kaynaklanıyor diye masumca konuşmaya çalış etkisini görürsün inş.Rabbim aranızdaki sevgiyi muhabbeti arttırsın inş.
inş. düzelir cnm ya.çok dua et.ve gayret et onu mutlu etmeyi kafana koy.hem kendi mutluluğun hemde onun mutluluğu için kendini zorla.bi süre sonra bıktırıcı oluyor bu durum bende gördüm bunu ama köstek olmadı sabırlı davrandı.senden uzaklaşmamalı yalnz bırakmamalı.inş.destekçi olur sanaçünkü böyle durumda bi kadın çok fazla maddi manevi destek arıyo.ve sadece eşi var yanında.o da böle yaparsa naparsın işte...
bu arada hangi aşamadasın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?