- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.121
İnan hiç olmadığım kadar özverili ve sabırlı davranıyorum hiç bişeyi kolay kolay beğenmiyor yemek yaparım olmamış dior herşeyime bir kusur buluyor moralimi bozunca da egzersiz yapasım gelmiyor eş parmağını yapabiliyorum kendi parmağımı asla yapamıyorum çok kez denedim irrite oluyorum kulak çubuğunu kalınlaştırarak başladım ben egzersizlere şuan dilatöre başladım 3 tane var 1. sini çok güzel yapabiliyorum mum kalınlığında 2. sine henüz geçemedim hem moral bozukluğu üstüne de mens oldum ara verdim 2 hafta bilmiyorum neyapacağım çok üzgünüm
anlıyorum canım.ahh ah elden bişey gelse keşke.inş.düzelir demekten başka bişi gelmiyor.her şeyi senin bu sorununa mı bağlıyor cnm.yani iştir başka bi konudur onu skıntıya sokan başka bişiler yok mu ,tek sorun sen misin?
bende bu illeti perşembe günü yendim ama birkaç deneme yapmadan yazmak istemedim dün 3 üncü denememmizi yaptık çok şükür allahıma bende kurtuldum beyin olarak çok rahatladım bu site sayesinde başardım bende iyiki burayı buldum iyiki varsınız
maşaallahh.inş. sağlıcakla alırsın kucağına.kız/erkek belli mi.ben geçmişe bakamıyorum pek.yazdıysan haberim yok
ya arkadaşlar herkes şu cem keçe nin kitabından bahsediyodu bi bakayım dedim internetten.güzel bi kitap galiba ,tanıtım kısmında yazan bölüm dikkatimi çekti.......
" Alanında ilk olma özelliği taşıyan ve mutlaka okunması gereken bir baş yapıt olan bu kitap başta vajinismus sorununu yaşayan çiftler vajinismus olmaktan endeşe duyan genç kızlar, çocuklarının vajinismus olmaması için nele ryapılması gerektiğini öğrenmek isteyen ebeveynler olmak üzere; cinsel terapistlere, cinsel danışmanlara, medya mensuplarına ve konuyla ilgilenen herkese seleniyor.
Okuyucu bu kitaptan vajinismus tedavisiyle ilgili doyurucu bilgiler alırken bir taraftan da kendini tanıyacak, kafasına takılan ve çözemediği cinsel sorunlarına da tatminkar yanıtlar bula bilecektir. "
ben de almayı düşünüyorum,ben yendim ama daha da iyi olması için yararlı olacağını düşündüm. cinselliği,vücudumuzu daha yakından tanımak için,sonuçta bu işin uzmanının elinden çıkmış okumakta fayda var. soracağım şu bi tane daha kitabı var: 10 ADIMDA VAJİNİSMUS TEDAVİSİ diye bir kitap bu da vem keçe nin. acaba hangisini almalıyım,okuyan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum............
ben okudum ama zaten yenmişsin bi daha para verip alma derim kitap güzel ama çok farklı bişey öğretmiyor sana burdaki herkes sende orda yazılanların birçogunu zaten öğrenmişsindir....ben kimseden yardım alamadıgım zamanlarda bi de dr.un tavsiye üzerine almıştım burayı daha önceden bulsaydım hiç gerek görmezdim ama tercih senin yinede
" Yaslandım"
Mrhb canım nasılsın?Ben yarın doktora gideceğim bu işi başardım çok şükür ama hala içimde bi korku var.Özellikle Ezberbozan 3.de kanama oldu dedikten sonra acaba hala olmamış olabilir mi diye bi şüphe girdi içime.Çünkü bende kanama olmadı.1-2 kez daha denedik yine oldu tamamen oluyo ama yine de korkuyorum.Artık bebiş istiyorum ben ve yine aynı hüsranı yaşamak istemiyorum.Yarın ters bi durumla karşılaşmazsam vajinal ultrason falan yaptırcam sen ne diyosun tatlım bu durumum için?Offf yaaa çok merak ediyorum.Doktor hala duruyo derse düşer bayılırım herhalde.
" Yaslandım"
Mrhb canım nasılsın?Ben yarın doktora gideceğim bu işi başardım çok şükür ama hala içimde bi korku var.Özellikle Ezberbozan 3.de kanama oldu dedikten sonra acaba hala olmamış olabilir mi diye bi şüphe girdi içime.Çünkü bende kanama olmadı.1-2 kez daha denedik yine oldu tamamen oluyo ama yine de korkuyorum.Artık bebiş istiyorum ben ve yine aynı hüsranı yaşamak istemiyorum.Yarın ters bi durumla karşılaşmazsam vajinal ultrason falan yaptırcam sen ne diyosun tatlım bu durumum için?Offf yaaa çok merak ediyorum.Doktor hala duruyo derse düşer bayılırım herhalde.
cnm bir de şu 'ya kurtulamadıysam' düşüncesini unut.yendin sen bitti o iş inş.
kafamıza bi kızlık sokmuşlar var ya ödünü alıyolar genç kızların.
bak hala onun psikolojik sıkıntısını çekiyon vajiden kurtulduğun halde.
ben bilseydim bunun böle kolay olcağını,eskiden bana kızlıkla ilgili laf etmiş olan çok bilmişleri bi güzel terslerdim
" Yaslandım"
canim benimtakma su kanamayi. olmadiysa olmadi. sükür sen bu isi becerdin ya sen ona bak. anlamadim yinede korkuyorum ayni hüsrani yasamak istemiyorum demissin ne.demek istedin. yarin ters ne cikabilirki niye bu kadar korkuyorsun. ultrasyon niye yaptiricaksin ha ben genel muane icin olucam diyosan ona 1sey demem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?