Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

EZBERBOZAN ve KELEBEKÇİM sağolun içimi rahatlattınız biraz.Kızlar ben de sizin gibi düşünüyorum ama dedim ya doktora gidince hala zar duruyorsa bana vajinal ultrason falan yapmaz dimi?Ona canım sıkılıyo.

simdi anladim biraz niye korktugunu, simdi ben orda ultrasyon yapilan seyin, boyutunu bilmiyorum bizim burda olsaydin sana rahatlikla diyebilirdimki yavas 1sekilde ultrasyon olabilirsin. cünkü bizim burdaki ultrasyon yapilan sey p.. den cok ince uzun ama onun hepsini koymuyorlar icine uzun olmasini nedeni doktorun iyi tutup ona hakim olup,rahat muane edebilmesi icin.

Neyse bakamam lım yarın olsun hele bi artık yaşayıp görücem ama eğer doktor tamam olmuş derse dünyalar benim olacak.

EZBERBOZAN ve KELEBEKÇİM sağolun içimi rahatlattınız biraz.Kızlar ben de sizin gibi düşünüyorum ama dedim ya doktora gidince hala zar duruyorsa bana vajinal ultrason falan yapmaz dimi?Ona canım sıkılıyo.

kızlar kanama olmaması çok normal bende de olmadı.ne egzersizlerde nede yendikten sonra...zar esnek bir yapıda egzersizlerde esniyor yavaş yavaş yırtılma olduğu için kanama olmuyor.yendikten sonra vajinal ultrasonada girdim dr zarın duruyor falan demedi.bunları takmayın keyfine bakın

ablacım ben girdim vajinal ultrasyona pe... ince baş parmak kalınlığında var yok.dr soktuğunda birşey hissetmedim

yufa bana bişeymi sorcaktın canım.. dün akşam yazmışsın..

canım özelden msj atayım dedim öyle bi şansım yokmuş.dediklerini yapmaya çalışıyorum yani p..denemesindeyiz ama girdimi girmedimi anlamıyorum.eşim üsteyken denedik çok canı yandı ve hiç girmedi.Ya birde hiç canım istemiyo yaaaa yani zorla yapıyorum bu işi.neden böyle oldum ben yaaa

ewet gittim bana da dr.um önermişti aldım ben henüz tam anlamıyla yenemedim ama ben parmak egz. yapamıyrm bir türlü beceremiyrm p... s denemesi eğer parmak egz.veya baska türlü egz.yapabılıyrsan dr. bile gitmene gerek yok çünkü onlarda aynı ödevleri verip sana telkinlerde bulunuyrlar ben hipnoz bile oldum ama sonuç alamadım iş sende bitiyor yine ama aklımda kalmasın istiyrsan bi de dr. a git tabi

teşekkür ederim canım sen nasılsın. ben başlamadım egzersize. doktordan randevu aldım ona gidicem. senin nasıl gidiyo.

bende iyiyim canım sağolasın...çok şükür iyi gidiyor canım bir sıkıntı yok şimdilik hamilelik fazla ilerlemeden iyice rayına oturmasını istiyorum.hala jel sürerek yapıyoruzondanda kurtulmak istiyorum artık bakalım.doktora vaji için mi gidiceksin?kadın doğummu yoksa psikiyatriye mi gidiceksin??

vaji için canım murat ulusoya gidicem. çözersekte zaten çocuk istiyorum hemen allah verirse. valla çok özeniyorum size. birde canım ilişkiye girerken rahatça git gel yapabiliyomusunuz. hemen olmuyomuş çünkü.

vaji için canım murat ulusoya gidicem. çözersekte zaten çocuk istiyorum hemen allah verirse. valla çok özeniyorum size. birde canım ilişkiye girerken rahatça git gel yapabiliyomusunuz. hemen olmuyomuş çünkü.

anladımm canım inşallah bir an önce kurtulursun ama çözüm sende sen bitireceksin doktora gitsen de Rabbim bir an önce yenemeyen arkadaşlara kolaylık versin arkasından da bebişler nasip etsin.evet yapıyoruz canım bi sorun yok ilk günden beri git geller oluyor.ben egzersizde çok git gel çalıştım alıştım o yüzden

Kızlar olduuuuuu başardıııııııııııııııım hala inanamıyorum allah hepinizden razı olsun sizin sayenizde yendim bu illeti

Hepinizi öpüyorum

ilknurcum ben 2 yıllık evliyim.2 yıldır araştırmadığım yer kalmadı en sonunda murat ulusoyo karar verdim aylarca sitesini takip ettim sürekli ondan mailler aldım.gerçekten kendimi ondan başkası yapamaz diye inandırdım 10 gün öncesi için randevum vardı.son gün Allah nasip etti ve bu siteyi buldum.buradaki arkadaşlara ne yapayım diye sordum hepside aynı şeyi söyledi SORUN BEYİNDE VE BUNU SADECE KENDİN YENEBİLİRSİN ve ben 1 haftada yendim çok şükür.paramda cebimde kaldı (hatta eşime bama 5000 tl borçlusun diyorum çünkü murat beyin istediği bedel buydu)

Kızlar olduuuuuu başardıııııııııııııııım hala inanamıyorum allah hepinizden razı olsun sizin sayenizde yendim bu illeti

Hepinizi öpüyorum

senin adına sevindim..bi arkadaşda evlendiğinden beri vaji idi..bize hep yalan sölüyodu oldu vs.vs..ama sürekli mutsuz görünüyordu onlarda bi dr gittiler ve 10 günde çözdüler..ama verdikleri paraya acıdılar adamın yaptığı bişey yok aslında..dilerseniz size pm den yazarım naptığını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…