- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.141
EZBERBOZAN ve KELEBEKÇİM sağolun içimi rahatlattınız biraz.Kızlar ben de sizin gibi düşünüyorum ama dedim ya doktora gidince hala zar duruyorsa bana vajinal ultrason falan yapmaz dimi?Ona canım sıkılıyo.
simdi anladim biraz niye korktugunu, simdi ben orda ultrasyon yapilan seyin, boyutunu bilmiyorum bizim burda olsaydin sana rahatlikla diyebilirdimki yavas 1sekilde ultrasyon olabilirsin. cünkü bizim burdaki ultrasyon yapilan sey p.. den cok ince uzun ama onun hepsini koymuyorlar icine uzun olmasini nedeni doktorun iyi tutup ona hakim olup,rahat muane edebilmesi icin.
EZBERBOZAN ve KELEBEKÇİM sağolun içimi rahatlattınız biraz.Kızlar ben de sizin gibi düşünüyorum ama dedim ya doktora gidince hala zar duruyorsa bana vajinal ultrason falan yapmaz dimi?Ona canım sıkılıyo.
simdi anladim biraz niye korktugunu, simdi ben orda ultrasyon yapilan seyin, boyutunu bilmiyorum bizim burda olsaydin sana rahatlikla diyebilirdimki yavas 1sekilde ultrasyon olabilirsin. cünkü bizim burdaki ultrasyon yapilan sey p.. den cok ince uzun ama onun hepsini koymuyorlar icine uzun olmasini nedeni doktorun iyi tutup ona hakim olup,rahat muane edebilmesi icin.
Neyse bakamam lım yarın olsun hele bi artık yaşayıp görücem ama eğer doktor tamam olmuş derse dünyalar benim olacak.
yufa bana bişeymi sorcaktın canım.. dün akşam yazmışsın..
iyi geceler yufa. kaç yıllık evlisin. doktora gittinmi hiç daha önce
kitabı bir psikolog arkadaşım önerdi ama almadım bende ayrıca kendiside psikolog olmasına rağmen kesinlikle bir cinsel terapiste git dedi .Cinsel terapiste gittinizmi siz..?????* bende ankarada bir kliniğe gidicem dr.süleymen eserdağ onun dışındada parmak denemesine cesaret edemedım bır turlu kulak çöpüyle başardım ama parmaklada denemeler yapmak istıyorum
ilknurcum nasılsın?egzersizlere başlamışmıydın ne yaptın ??
teşekkür ederim canım sen nasılsın. ben başlamadım egzersize. doktordan randevu aldım ona gidicem. senin nasıl gidiyo.
bende iyiyim canım sağolasın...çok şükür iyi gidiyor canım bir sıkıntı yok şimdilik hamilelik fazla ilerlemeden iyice rayına oturmasını istiyorum.hala jel sürerek yapıyoruzondanda kurtulmak istiyorum artık bakalım.doktora vaji için mi gidiceksin?kadın doğummu yoksa psikiyatriye mi gidiceksin??
vaji için canım murat ulusoya gidicem. çözersekte zaten çocuk istiyorum hemen allah verirse. valla çok özeniyorum size. birde canım ilişkiye girerken rahatça git gel yapabiliyomusunuz. hemen olmuyomuş çünkü.
vaji için canım murat ulusoya gidicem. çözersekte zaten çocuk istiyorum hemen allah verirse. valla çok özeniyorum size. birde canım ilişkiye girerken rahatça git gel yapabiliyomusunuz. hemen olmuyomuş çünkü.
Kızlar olduuuuuu başardıııııııııııııııım hala inanamıyorum allah hepinizden razı olsun sizin sayenizde yendim bu illeti
Hepinizi öpüyorum
hayırdır seremi2002
yenen bırı mı oldu delüüüü
Kızlar olduuuuuu başardıııııııııııııııım hala inanamıyorum allah hepinizden razı olsun sizin sayenizde yendim bu illeti
Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?