Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne yaptığını öğrenebilirmiyiz?

aynen canım bende direkten döndüm son anda randevumu iptal ettim ve burda başardım o parayla da borcumuzu kapattık... burdaki arkadaşların hepsinden allah razı olsun....

sıkıntılar sanıyorum hepimizde olmuştur bak canım ben 9 yıldan sonra başardım bu kadar bekledim sen daha 7 aylık evliymişsin önce inan inanmak başarmanın yarısıdır sonra eğzersizlere o daklan inanki başaracaksın bizim gibi yıllarını feda etme eşine gelince tabiki yaşadığın sorunların başındaki en büyük neden bu rahatsızlık çünkü canım karı koca olduğunu anlayamıyosun malesef hadi silkelen sende bizim gibi en yakın zamanda başaracaksın emin ol ümitsizliğe kapılma allah yardımcın olsun

tebrik ederim canim. maasalah ne güzel sende basardin.

suan duygulandim, rabbim 1daha yasatmasin.

insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.

Son düzenleme:
yenen arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten çok sevindim ve umutlandım. ben 2 parmak ve mumu yaptığım halde p...se karşı hala korkumu yenemiyorum. daha doğrusu korku değil de girmeyecek gibi geliyor.

dünde 3 parmak kalınlığında mumla yaptım. hepsi girmedi ve çok zorlandım. sanki bişey yaklaştırdığımda orası daralıyo ve jel sürmeme rağmen vücut ısısından mıdır bilmem ama kuruyor. yani sanki p...si alabilsem girecek ama daraldığı için giremeyecek gibi.

canım ben derimki şu kanamayı takma.. cünkü bu kanama olayıda senin kızlık zarının yapısyla ilgili.. bende doktoruma "parmakta olmadı ama p...s cok az girdi nasıl oldu kanama şaşırdık" dediğimde bana.. zar yapılarını anlatmıştı.. hatta bazılarının dogumda bozulabilecegini bunlarada "anatomik bakire" dediklerini söylemişti.. duruyosa duruyo bunun için bence bide gidip doktora baktırmak saçma olur.. sonucta sen bu illeti yendin.. o kanama olayı senin yapınla alakalı.. kafana takma bunu ve yendin artık tadını çıkar bence...

ya kıslar.şu kızlık bozulma olayından sonra bi kaç gün bekleyip vajinin toparlanmasını bekliyoruz.doğru mudur?sizler de mi böyle yapmıştınız?

ben sahsen vermedim. ama ben senelerdir egzersis yapiyordum. ben 1.bilene sordum canim dr.lar gün asiri 1.ay boyunca düzenli iliski öneriyor. sen daha özel yasamiyorsun deyilmi.

canım bozma morelini bu boya yeni gectiğin için içine tam alamıyorsun banada öle oluyor daha kalınına gectiğimde ilk denemede zorlanıyorum tam alamıyorum daha sonra rahat rahat alabiliyorum biraz daha sık egzersiz yap zorlandığın yerde derin derin nesfes al ver işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…