- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.161
senin adına sevindim..bi arkadaşda evlendiğinden beri vaji idi..bize hep yalan sölüyodu oldu vs.vs..ama sürekli mutsuz görünüyordu onlarda bi dr gittiler ve 10 günde çözdüler..ama verdikleri paraya acıdılar adamın yaptığı bişey yok aslında..dilerseniz size pm den yazarım naptığını...
Kızlar olduuuuuu başardıııııııııııııııım hala inanamıyorum allah hepinizden razı olsun sizin sayenizde yendim bu illeti
Hepinizi öpüyorum
EZBERBOZAN ve KELEBEKÇİM sağolun içimi rahatlattınız biraz.Kızlar ben de sizin gibi düşünüyorum ama dedim ya doktora gidince hala zar duruyorsa bana vajinal ultrason falan yapmaz dimi?Ona canım sıkılıyo.
ilknurcum ben 2 yıllık evliyim.2 yıldır araştırmadığım yer kalmadı en sonunda murat ulusoyo karar verdim aylarca sitesini takip ettim sürekli ondan mailler aldım.gerçekten kendimi ondan başkası yapamaz diye inandırdım 10 gün öncesi için randevum vardı.son gün Allah nasip etti ve bu siteyi buldum.buradaki arkadaşlara ne yapayım diye sordum hepside aynı şeyi söyledi SORUN BEYİNDE VE BUNU SADECE KENDİN YENEBİLİRSİN ve ben 1 haftada yendim çok şükür.paramda cebimde kaldı (hatta eşime bama 5000 tl borçlusun diyorum çünkü murat beyin istediği bedel buydu)
canım özelden atak ucu dene cnm.altına ve sırtına yastık al.rahat bi pozisyon al.ve mümkünse bnm yaptğm gibi. yatağn uç tarafındaki konsola ayaklarını koy.kendine göre ayarla mesafesini.biraz yakın olsun ki bacaklarını kaldırabilesin.diğer deneyecek arkadaşlara da tavsiye ederim.ama herkes kendisi bilir nasıl rahatsa öle denesin..
Kızlar olduuuuuu başardıııııııııııııııım hala inanamıyorum allah hepinizden razı olsun sizin sayenizde yendim bu illeti
Hepinizi öpüyorum
tebrıkler canım Rabbım baska dert vermesın taze gelınızmız opuyorum
Rabbim mutluluğunu daim eylesin gözün aydın çok sevindim. Darısı yenemeyenlerin başına en kısa zamanda inşallah. Bir de ben rahatlayabilsem beyin olarak da egzersizlerimi yapabilsem kendimi veremiyorum bir türlü eşimle yaşadığım sıkıntılardan dolayı olduğunu düşünüyorum bilmiyorum neyapacağım 7 ay oldu ve gittikçe patlamaya hazır bir bomba haline geldi burnundan kıl aldırmıyor herşeye bir kusur buluyor çok zor durumdayım gerçekten sebebi bununla mı alakalı yoksa ben bu insanı tanıyamamışmıyım gerçek yüzümü acaba ??çok mutsuzum onla olmaktan artık eskisi gibi sevk alamıyorum nedeni de sürekli beni azarlaması ve kötü davranması ne olurusnuz bana dua edin.
Hepinizi öpüyorum
" Yaslandım"
Mrhb canım nasılsın?Ben yarın doktora gideceğim bu işi başardım çok şükür ama hala içimde bi korku var.Özellikle Ezberbozan 3.de kanama oldu dedikten sonra acaba hala olmamış olabilir mi diye bi şüphe girdi içime.Çünkü bende kanama olmadı.1-2 kez daha denedik yine oldu tamamen oluyo ama yine de korkuyorum.Artık bebiş istiyorum ben ve yine aynı hüsranı yaşamak istemiyorum.Yarın ters bi durumla karşılaşmazsam vajinal ultrason falan yaptırcam sen ne diyosun tatlım bu durumum için?Offf yaaa çok merak ediyorum.Doktor hala duruyo derse düşer bayılırım herhalde.
ya kıslar.şu kızlık bozulma olayından sonra bi kaç gün bekleyip vajinin toparlanmasını bekliyoruz.doğru mudur?sizler de mi böyle yapmıştınız?
ben sahsen vermedim. ama ben senelerdir egzersis yapiyordum. ben 1.bilene sordum canim dr.lar gün asiri 1.ay boyunca düzenli iliski öneriyor. sen daha özel yasamiyorsun deyilmi.
yenen arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten çok sevindim ve umutlandım.ben 2 parmak ve mumu yaptığım halde p...se karşı hala korkumu yenemiyorum. daha doğrusu korku değil de girmeyecek gibi geliyor.
dünde 3 parmak kalınlığında mumla yaptım. hepsi girmedi ve çok zorlandım.sanki bişey yaklaştırdığımda orası daralıyo ve jel sürmeme rağmen vücut ısısından mıdır bilmem ama kuruyor. yani sanki p...si alabilsem girecek ama daraldığı için giremeyecek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?