- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.181
hosgeldinseremi hayatim nasilsin. neler yapiyorsun hersey yolundami.
saol yaslandım iyiyim herşey yolunda allaha şükür haftaya kontrole gidicem inşallah sen nasılsın...?
masallahne yapayim iyi sayilir, valla yenen arkadaslarin,güzel haberleri aldikca sanki ben yenmisim gibi seviniyorum. cünkü zor 1.durum, 1.yuvayi derinde sarsiyor.
kızlar bişeyi itiraf etmem lazım.ben egzersizlerimi topu tpu 10-15 dk yapıyordum.daha fazla vaktim olmuyordu.şunu çok iyi anladımki egzersiz bahane önemli olan beyne sürekli telkinler vermek.dün gece biz denerken gerçekten ilk etapda canım yine acımaya başladı ve p.. girmedi.sonra burada sizin yazdıklarınız ve bu işi başaranlar aklıma geldi.birde baktımki bizimki işi bitirmiş çıkıyohala şaşkınım çünkü hiçbirşey anlamadım.sadece çıkarken hissettim. bu nasıl iştir yaa
buradaki arkadaşların dediği gibi gerçekten BUMUYDU dedim.Darısı diğer tim arkadaşların başına:80::80:
kızlar bişeyi itiraf etmem lazım.ben egzersizlerimi topu tpu 10-15 dk yapıyordum.daha fazla vaktim olmuyordu.şunu çok iyi anladımki egzersiz bahane önemli olan beyne sürekli telkinler vermek.dün gece biz denerken gerçekten ilk etapda canım yine acımaya başladı ve p.. girmedi.sonra burada sizin yazdıklarınız ve bu işi başaranlar aklıma geldi.birde baktımki bizimki işi bitirmiş çıkıyohala şaşkınım çünkü hiçbirşey anlamadım.sadece çıkarken hissettim. bu nasıl iştir yaa
buradaki arkadaşların dediği gibi gerçekten BUMUYDU dedim.Darısı diğer tim arkadaşların başına:80::80:
Gözün aydın canım maşallah tebrilker...Kızlar olduuuuuu başardıııııııııııııııım hala inanamıyorum allah hepinizden razı olsun sizin sayenizde yendim bu illeti
Hepinizi öpüyorum
canım tebrik ederim seni.. bişey soracam hemen gitgel yapabildinizmi o durumda ne hisstetin ne kadar egz yaptın ne boyutta yaptın
ne yaptin canim:26: doktora gittinmi ne dedi
yaaa kızlar konuyu okudukça acaba bende de olurmuya başladımamann yaa amannn nasıl olucak daha 3 ay var ama şimdi içimi aldı bir korku ... tek tek okuyorum mesajları
Bi an önce dolsun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?