Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çalıştığım için eve geç gidiyorum ev işleri malum yorgun bir şekilde ancak yarım saat yapabiliyorum egzersiz. Yeterli midir sizce?

psikoloğa gidiyordum onu da bıraktım. çünkü hiçbir faydasını görmedim. (

masallah ne yapayim iyi sayilir, valla yenen arkadaslarin,güzel haberleri aldikca sanki ben yenmisim gibi seviniyorum. cünkü zor 1.durum, 1.yuvayi derinde sarsiyor.

evet allah bu durumda olan herkese bu topikten haberi olmayanlara da yenmeyi nasip etsin çok zor bi durum rabbim bir daha yaşatmasın...

kızlar bişeyi itiraf etmem lazım.ben egzersizlerimi topu tpu 10-15 dk yapıyordum.daha fazla vaktim olmuyordu.şunu çok iyi anladımki egzersiz bahane önemli olan beyne sürekli telkinler vermek.dün gece biz denerken gerçekten ilk etapda canım yine acımaya başladı ve p.. girmedi.sonra burada sizin yazdıklarınız ve bu işi başaranlar aklıma geldi.birde baktımki bizimki işi bitirmiş çıkıyo hala şaşkınım çünkü hiçbirşey anlamadım.sadece çıkarken hissettim. bu nasıl iştir yaa
buradaki arkadaşların dediği gibi gerçekten BUMUYDU dedim.Darısı diğer tim arkadaşların başına:80::80:

evet canım bide o anda acıyo diyip çekmemek lazım hemen nefes alıp verip başka şeye vermek lazım kafayı...
içinde tutunca zaten bi zaman sonra kasmaktan yoruluyo insan ve gevşiyosun aynen yapınca bu muydu dedim 5 yılımı mahveden korku

canım tebrik ederim seni.. bişey soracam hemen gitgel yapabildinizmi o durumda ne hisstetin ne kadar egz yaptın ne boyutta yaptın

canım tebrik ederim seni.. bişey soracam hemen gitgel yapabildinizmi o durumda ne hisstetin ne kadar egz yaptın ne boyutta yaptın

zeynepcim gitgel çok fazla olmadı çünkü eşimden elinden geldiği kadar yavaş olmasını istedim.
ben tam 1 hafta egzersiz yaptım ve sadece 10 dk.önce 2 parmağımı zor sokuyodum ona alıştım muma geçtim daha sonra p.. kalınlığında aparat kullandım.ve bunu her pozisyonda denedim.oturarak yatarak yüz üstü hatta içimdeyken ayağa kalktım.son 3 gündür p... denemesi yaptık 3.gün oldu çok şükür.ama ben üsteyken alamadım alttayken alabildim.

ne yaptin canim:26: doktora gittinmi ne dedi

Canım kusurabakma ben özelden msj yazamıyorum.Daha 100 msj oolmadı yine de teşekkür ederim .Doktora bugün gitmedim randevumu iptal ettim.Cuma gidicem.Düşündüm ve bikaç gün daha deneme yapıp ondan sonra gitmeye karar verdim.Aslında ne diyeceğini çok merak ediyorum ama yine hüsran olmasın diye 2 gün erteledim.Bakalım

yaaa kızlar konuyu okudukça acaba bende de olurmuya başladım amann yaa amannn nasıl olucak daha 3 ay var ama şimdi içimi aldı bir korku ... tek tek okuyorum mesajları

cnm inş. olmaz ya buna kapptırma sakın kendini.hayatında olabileceğin ennnn rahat,gevşek,sakin ve sabırlı bi halde olmaya çalış o an.fazla da okuma bence.iyice korkma.birazdan biteceğini hiç zor olmayacağını filan düşün..bak yenenler ne diyo korktuğumuz gibi değilmiş hakkaten öyle cnm inş. bir vaji vakası daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…