- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.201
kıs gel muhabbete girek doldurak
Bu arada Yufacımmmm!Tebrik ederim seni de .Bu hafta gerçekten çok güzel böyle yenen yenene.İnşallah Allah başka sıkıntı vermesin.
Canım aslında çok iyi olurdu da çıkmam lazım kusurabakma.Yemeğim yok henüz başka zaman inşallah.Kocamann öpüyorummm.
mrb arkadaşlarrr artıkk kararr verdimmm egzersizlere başlıycam ara vermeden burda yenenleri görünce inanınki insan gaza geliyoo yenenlerii canı gönüldenn tebrikk ediyorummm :81: reglim bitiyo cuma günü cumartesii başlıycam kısmetse eşim ultrason jeli bide anestol almış bunları nasıl kullancam yardımcı olurmusunuzz banaa
mrb arkadaşlarrr artıkk kararr verdimmm egzersizlere başlıycam ara vermeden burda yenenleri görünce inanınki insan gaza geliyoo yenenlerii canı gönüldenn tebrikk ediyorummm :81: reglim bitiyo cuma günü cumartesii başlıycam kısmetse eşim ultrason jeli bide anestol almış bunları nasıl kullancam yardımcı olurmusunuzz banaa
canım ben anestol kullanamdım ama hangi aşamadasın yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz inan bi başlayınca gerisi gelecek
hosgeldiniznasilsiniz hersey yolundami duygularinizi düsüncelerini alalim.
benimde cumartesi bitiyor tatlım reglim bende bi türlü başlayamayanlardanım inşallah bu hafta sonu :)
inşallah beraber başlayıp beraberr yenerizz ya herkes en kısa zamanda yener inş artık inanıyorum ama yenicem bu illetiii inş kafama koydum bebek istiyorumm çünküüü
daha en başındayım ben kısmetse cumartesii başlayıp en kısa zamanda yenerim yaa teşekkürler
inşallah beraber başlayıp beraberr yenerizz ya herkes en kısa zamanda yener inş artık inanıyorum ama yenicem bu illetiii inş kafama koydum bebek istiyorumm çünküüü
inşallah canım istediğin gibi olur umarım herşey başlayalım beraber ben bir buçuk yıldır erteliyorum artık beklemek istemiyorum benimle evlenen arkadaşların akrabaların hepsinin çocuğu oldu çocuk haberi almaktan bunaldım yaaa bizimde olur inşallah allah isteyen herkese versin tabi
inşallah canım cumartesi başlıyorsan ay sonun kalmaz bu iş ben söliyim sanabende 10 günde yendim gerçekten kafana koydugunda bitmiş oluyo herşey emin ol.....
p....nis denemesi yapacak olan arkadaşlar denemeden hemen önce 1,2 dakika egzersiz yapın ve hemen peşinden deneyin inanın faydasını göreceksiniz ben o şekilde yendim
canım sende başla bir an önce nolur gerçekten yıllar boşa gidiyor
bunun için mi bekledim bunca yıl diyorsun 6. yılımdayım ben keşke daha önceden bulabilseydim burayı çok şanslısınız daha da uzatmayın ne olurr
Kızlar olduuuuuu başardıııııııııııııııım hala inanamıyorum allah hepinizden razı olsun sizin sayenizde yendim bu illeti
Hepinizi öpüyorum
gerçekten 10 gündemi allahım noluuuurr bizede o günleri göster... peki nasıl başladın bide ilk başlangıçta nasıldın ben aynayla 1 aydır bakıyorum nerdeyse hala zorlanıyorum dokunmaya bi rahat olamadım gitti sen nasıldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?