Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb arkadaşlarrr artıkk kararr verdimmm egzersizlere başlıycam ara vermeden burda yenenleri görünce inanınki insan gaza geliyoo yenenlerii canı gönüldenn tebrikk ediyorummm :81: reglim bitiyo cuma günü cumartesii başlıycam kısmetse eşim ultrason jeli bide anestol almış bunları nasıl kullancam yardımcı olurmusunuzz banaa

canım ben anestol kullanamdım ama hangi aşamadasın yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz inan bi başlayınca gerisi gelecek

benimde cumartesi bitiyor tatlım reglim bende bi türlü başlayamayanlardanım inşallah bu hafta sonu :)

hosgeldiniz nasilsiniz hersey yolundami duygularinizi düsüncelerini alalim.

yolunda valla allah başka dert vermesin bilmem şaşkınım hala keşke bu kadar yıl beklemeseymişim değişik bir duygu artık etrafıma bakınca bunlar nasıl yapıyorda ben yapamıyorum diye düşünmüyorum kendimi daha iyi güveni gelmiş bir şekilde hissediyorum hemen ikinci çocuğu yapma çalışmalarına başlayacağım

p....nis denemesi yapacak olan arkadaşlar denemeden hemen önce 1,2 dakika egzersiz yapın ve hemen peşinden deneyin inanın faydasını göreceksiniz ben o şekilde yendim

inşallah beraber başlayıp beraberr yenerizz ya herkes en kısa zamanda yener inş artık inanıyorum ama yenicem bu illetiii inş kafama koydum bebek istiyorumm çünküüü

inşallah canım istediğin gibi olur umarım herşey başlayalım beraber ben bir buçuk yıldır erteliyorum artık beklemek istemiyorum benimle evlenen arkadaşların akrabaların hepsinin çocuğu oldu çocuk haberi almaktan bunaldım yaaa bizimde olur inşallah allah isteyen herkese versin tabi

daha en başındayım ben kısmetse cumartesii başlayıp en kısa zamanda yenerim yaa teşekkürler

inşallah beraber başlayıp beraberr yenerizz ya herkes en kısa zamanda yener inş artık inanıyorum ama yenicem bu illetiii inş kafama koydum bebek istiyorumm çünküüü

inşallah canım cumartesi başlıyorsan ay sonun kalmaz bu iş ben söliyim sana bende 10 günde yendim gerçekten kafana koydugunda bitmiş oluyo herşey emin ol.....

canım sende başla bir an önce nolur gerçekten yıllar boşa gidiyor
bunun için mi bekledim bunca yıl diyorsun 6. yılımdayım ben keşke daha önceden bulabilseydim burayı çok şanslısınız daha da uzatmayın ne olurr

inşallah canım cumartesi başlıyorsan ay sonun kalmaz bu iş ben söliyim sana bende 10 günde yendim gerçekten kafana koydugunda bitmiş oluyo herşey emin ol.....

gerçekten 10 gündemi allahım noluuuurr bizede o günleri göster... peki nasıl başladın bide ilk başlangıçta nasıldın ben aynayla 1 aydır bakıyorum nerdeyse hala zorlanıyorum dokunmaya bi rahat olamadım gitti sen nasıldın

Kızlar olduuuuuu başardıııııııııııııııım hala inanamıyorum allah hepinizden razı olsun sizin sayenizde yendim bu illeti

Hepinizi öpüyorum

tebrikler canım yeni gelen kızların maşallahı var vallaegsersiz yapanlar kısa sürede yol alıyor darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah

evet canım 5 yıl hiçbişey yapmadan durmuşum sadece başlayınca gerisi geliyor canım inan
burda arkadaşlar kulak çöpüyle başlıyo genelde dokunamıyosan sende öyle başla istersen ben vajime dokunabiliyodum. ilk bir parmakla başladım yüzeysel ilişkiden sonraydı gevşemiş oluyorsun zaten ıslaklıkta oluyor çok rahat alabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…