Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kulak çöpü denemeye çalıştımda olmadı kabullenemiyor beynim parmakla deniycem hafta sonu bakalım yüzeysel ilişki sonrasıda mantıklı onuda denerim artık herşeyi yapıcaz değil mi birde cem keçenin kitabı varmış onuda almayı düşünüyorum odaklanınca çözülür diye düşünüyorum

ben kitabı okumadım ama sanırım orda da burdaki egzersizler varmış bana da parmak daha rahat gelmişti yabancı bi cisimdense
neden hafasonunu bekliyosun canım hemen dene egz. i

Arkadaşlar parmak denemesinden önce sevişme yaşayan varmı yoksa geri duyulmuyormu bana göre sevişip o kıvama gelmeden zor olur gibi geliyor bir de eşim yanımda yokken yapamam ben bir kere denedim kulak çöpüyle başardım ama ön sevişme yaşadım..

ayy benimde bu ayın 23 ünde yani pazartesii 2 yıl oluyoo ya hep ertele ertele nereye kadar ya allah kısmet ederse ama bu sefer ertelemek yok benimkilerinde hepsinin çocuğu oldu ya bize soruyolar mecburen istemiyoruz diyoruzz ama bilselerr ne kadar çok isdeğimii hele eşim dahada çok istiyoo allahım bizedee nasip eder inşallaa yaa :2:

hosgeldin hayatim nasilsin hersey yolundami, neler yapiyorsun.

iyi olmaya çalışıyorum bulantılar olmasaydı iyiydi :) pek ayakta duramıyorum zorluyor baya hiç bişey yapamıom açıkcası .. sen nasılsın canm iyisindir inşallah..

bu arada yufa ve tamek arkadaşlarımızıda tebrik ederim
rabbim başka dert vermesin inşallah ..

inşallah canım cumartesi başlıyorsan ay sonun kalmaz bu iş ben söliyim sana bende 10 günde yendim gerçekten kafana koydugunda bitmiş oluyo herşey emin ol.....

ayy inşallah dediğin gibi olur ya cnm 10 günde yenerim herkes yener inş yaa çok istiyorum bebek yaaa bu arada senide tebrik ederimm 10 günde yenmişsin ne güzel allahım bidaha yaşatmasın

ay ben de yenmeden önce daha düşünmüyoz ayakları yapıyodum ama şu vajiden kurtulur kurtulmaz 180 derece döndüm şimdi bebek bebek diyip duruyorum

bencede cok iyi yapmissin. önce biraz zaman gecsin, iliskiniz rayina girsin, nasil olsa 1.gün gidersin doktora.

ay ben de yenmeden önce daha düşünmüyoz ayakları yapıyodum ama şu vajiden kurtulur kurtulmaz 180 derece döndüm şimdi bebek bebek diyip duruyorum

tebrik ederim cnm negüzel yenmişsin allah bidaha yaşatmasın inşalahh en kısa zamandada bebeğin olur cnm inş bizlerde yeneriz ya bazen böle netten bebek odalarına bebek arabalarına bakıyorum sonra sinirlenip kapatıyorum diyorum kendi kendime sen önce şunu yende sonra bakarsın ya kafayı yiyorum galiba yaa :2:

çok sağol cnm.inş darısı başına.bak cnm ya nolcak.iyi işte gaza getirir.bigün ben de yenip bebek sahibi olcam ve bunlardan alıcam dersin ve inş. hepsi olur

canım valla okudukça ne çok cahilmişiz diyorum :) valla bu konuda hiç fikrim yoktu ve gerçekten meraktan okuyorum iş yerinde zamanım oldukça ara ara.. ya diyorumya hani burda görmesem gerçekten çevremde de hiç duymadım böyle bir sorun ...

aynen bizde aynı bahaneleri söylüyoruz inşallah olur

meraba canım nasılsın, ben son dururumumdan bahsetmek istiyorum biraz pazartesi denedik p.., oldu gibi geldi fakat emin olmadık tam olarak girip girmediğine dün deneyecektik fakat eşim çok yorgundu uğraşmadık bugün deniycez tekrar inşallah yarın bende 3 yıllık çileme son verdim diyebilirim herkesen dua bekliyorum

arkadaşlar özellikle tavsiye ettiğiniz bir pozisyon varsa yazarsanız çok memnun olurum,

önce yazmıştım ben.yatak ucu benim tavsiyem cnm.ve ayaklarını mümkünse yüksek bi yere;duvar yada konsola filan daya.altına da yastık al.sadece kalçanın altına aldığında rahat olamıyosun ama o yüzden sırtının altına da al.yada yastıksız dene sen bilirsin.ayakları dediğim gibi koyman da bacaklarını yukarı kaldırıp eşine yer bırakman ve onun kolay hareket edebilmesi için.yani eş ayakta olacak.ve bu durumda bacaklarını açmaya çalış

evet canım senin yöntemi yanı yacak ucunu denedim de ayaklarımı koyacak yer bulamadım havada tutuncada dayadamadım yatağın ucuna koydum ağırdı tabure koyayım en iyisi havada olması gerekiyor diymi allahm şekilden şekile girdim ya sen yardım et bizlere

canım dualarımız seninle yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…