- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.221
evet canım 5 yıl hiçbişey yapmadan durmuşum sadece başlayınca gerisi geliyor canım inan
burda arkadaşlar kulak çöpüyle başlıyo genelde dokunamıyosan sende öyle başla istersen ben vajime dokunabiliyodum. ilk bir parmakla başladım yüzeysel ilişkiden sonraydı gevşemiş oluyorsun zaten ıslaklıkta oluyor çok rahat alabildim
kulak çöpü denemeye çalıştımda olmadı kabullenemiyor beynim parmakla deniycem hafta sonu bakalım yüzeysel ilişki sonrasıda mantıklı onuda denerim artık herşeyi yapıcaz değil mi birde cem keçenin kitabı varmış onuda almayı düşünüyorum odaklanınca çözülür diye düşünüyorum
inşallah canım istediğin gibi olur umarım herşey başlayalım beraber ben bir buçuk yıldır erteliyorum artık beklemek istemiyorum benimle evlenen arkadaşların akrabaların hepsinin çocuğu oldu çocuk haberi almaktan bunaldım yaaa bizimde olur inşallah allah isteyen herkese versin tabi
hosgeldin hayatimnasilsin hersey yolundami, neler yapiyorsun.
inşallah canım cumartesi başlıyorsan ay sonun kalmaz bu iş ben söliyim sanabende 10 günde yendim gerçekten kafana koydugunda bitmiş oluyo herşey emin ol.....
ayy benimde bu ayın 23 ünde yani pazartesii 2 yıl oluyoo ya hep ertele ertele nereye kadar ya allah kısmet ederse ama bu sefer ertelemek yok benimkilerinde hepsinin çocuğu oldu ya bize soruyolar mecburen istemiyoruz diyoruzz ama bilselerr ne kadar çok isdeğimii hele eşim dahada çok istiyoo allahım bizedee nasip eder inşallaa yaa :2:
Canım kusurabakma ben özelden msj yazamıyorum.Daha 100 msj oolmadı yine de teşekkür ederim .Doktora bugün gitmedim randevumu iptal ettim.Cuma gidicem.Düşündüm ve bikaç gün daha deneme yapıp ondan sonra gitmeye karar verdim.Aslında ne diyeceğini çok merak ediyorum ama yine hüsran olmasın diye 2 gün erteledim.Bakalım
ay ben de yenmeden önce daha düşünmüyoz ayakları yapıyodum ama şu vajiden kurtulur kurtulmaz 180 derece döndüm şimdi bebek bebek diyip duruyorum
tebrik ederim cnm negüzel yenmişsin allah bidaha yaşatmasın inşalahh en kısa zamandada bebeğin olur cnminş bizlerde yeneriz ya bazen böle netten bebek odalarına bebek arabalarına bakıyorum sonra sinirlenip kapatıyorum diyorum kendi kendime sen önce şunu yende sonra bakarsın ya kafayı yiyorum galiba yaa :2:
cnm inş. olmaz ya buna kapptırma sakın kendini.hayatında olabileceğin ennnn rahat,gevşek,sakin ve sabırlı bi halde olmaya çalış o an.fazla da okuma bence.iyice korkma.birazdan biteceğini hiç zor olmayacağını filan düşün..bak yenenler ne diyo korktuğumuz gibi değilmiş hakkaten öyle cnm inş. bir vaji vakası daha olmaz
ben kitabı okumadım ama sanırım orda da burdaki egzersizler varmış bana da parmak daha rahat gelmişti yabancı bi cisimdense
neden hafasonunu bekliyosun canım hemen dene egz. i
ayy benimde bu ayın 23 ünde yani pazartesii 2 yıl oluyoo ya hep ertele ertele nereye kadar ya allah kısmet ederse ama bu sefer ertelemek yok benimkilerinde hepsinin çocuğu oldu ya bize soruyolar mecburen istemiyoruz diyoruzz ama bilselerr ne kadar çok isdeğimii hele eşim dahada çok istiyoo allahım bizedee nasip eder inşallaa yaa :2:
ay ben de yenmeden önce daha düşünmüyoz ayakları yapıyodum ama şu vajiden kurtulur kurtulmaz 180 derece döndüm şimdi bebek bebek diyip duruyorum
arkadaşlar özellikle tavsiye ettiğiniz bir pozisyon varsa yazarsanız çok memnun olurum,
evet canım senin yöntemi yanı yacak ucunu denedim de ayaklarımı koyacak yer bulamadım havada tutuncada dayadamadım yatağın ucuna koydum ağırdı tabure koyayım en iyisi havada olması gerekiyor diymi allahm şekilden şekile girdim ya sen yardım et bizlereönce yazmıştım ben.yatak ucu benim tavsiyem cnm.ve ayaklarını mümkünse yüksek bi yere;duvar yada konsola filan daya.altına da yastık al.sadece kalçanın altına aldığında rahat olamıyosun ama o yüzden sırtının altına da al.yada yastıksız dene sen bilirsin.ayakları dediğim gibi koyman da bacaklarını yukarı kaldırıp eşine yer bırakman ve onun kolay hareket edebilmesi için.yani eş ayakta olacak.ve bu durumda bacaklarını açmaya çalış
meraba canım nasılsın, ben son dururumumdan bahsetmek istiyorum biraz pazartesi denedik p.., oldu gibi geldi fakat emin olmadık tam olarak girip girmediğine dün deneyecektik fakat eşim çok yorgundu uğraşmadık bugün deniycez tekrar inşallah yarın bende 3 yıllık çileme son verdim diyebilirim herkesen dua bekliyorum
canım dualarımız seninle yarın güzel haberlerini bekliyoruz[/
QUOTE]
Allah razı olsun canım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?