- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.241
evet canım senin yöntemi yanı yacak ucunu denedim de ayaklarımı koyacak yer bulamadım havada tutuncada dayadamadım yatağın ucuna koydum ağırdı tabure koyayım en iyisi havada olması gerekiyor diymi allahm şekilden şekile girdim ya sen yardım et bizlere
arkadaşlar bende geldimmmtecrübelilerin yardımını bekliyorummmm
sanırım bizim konsol yatak ucunda olduğu için avantaj olmuş.ne bilim eğer öle yapabileceksen yüksek bişi çek oraya ayaklarını oraya dayamaya çalış.dediğin gibi havada kalınca yoruluyosun.en olmadı başka rahat olabileceğiniz bi şekil bulun cnm.sen bilirsin.bu arada havada olması gerekiyo derken normal yere koyduğun zaman açmakta zorlanıyosan yükseğe koyup bacakları açmaya çalışmak daha kolay oluyo diye dedim.
[sıze="3"]merhaba arkadaşlarım...ben sizin yaşadıklarınız gibi sorunlar yaşamadım çok şükür ama bi arkadaşım yaşadı bu durumu..zaman zaman burayı okur ve sizin adınıza yaşadıklarınız adına üzülürdüm..rabbim hepinizin bi an önce yapabilmseine vesile olsun işallah diyerek yazmaya başlıyorum...
Arkadaşım daha 7 aylık evliydi,hala başaramamıştı bize hep yalan söylüyordu oldu başardım herşey süper diyordu ama ben olmadığını anlamıştım çü
nkü çok mutsuzdu aramazsam aramıyordu vs..gelelim konuya..eşi ve eşinin ailesi sürekli baskı yapıyolardı..eşi sen beni sevmiyosun sevsen başarırsın diyordu..namaz kılan arkadaşım psikoljisi bozulduğundan alkol bile alıp kendinden geçmesine rağmen yapamadı..en son bayılmayı düşündü komple ama ben buna ısrarla karşı çıktım çünkü amaç kızlığı bozmak değilki..baykınken yapıcak bişey anlamıycak ya sonraki ilk ilişki o nasıl olucak dedim..sizede haklı değilmiyim...
Neyseki günler sonra bi dr randevu aldı ve gitti ve tam 1 haftada yendiler bunu...
Gelelim dr neler yaptığına...ilk başta kızı bi koltuğa oturtup elinin üzerini canı yanana sıkmış ve acıyomu demiş kız evet acıo demiş..bırakmış daha sonra kızın bunu kendisinin yapmasını istemiş ve kız elini sıkmış acıo mu demiş kız evet demiş ozaman neden acıdığı halde elini bırakmıyosun demiş kız sadece bakmış..işte acıda beyinde biter demiş.gerçketen canı acıdığı halde elini bırakmaması canın yansa bile beynin ona hükmettiğini gösteriyormuş..
Daha sonra odaya geçmiş ve kadının alt bölgesini soyarak o malum koltuğa yatırmış..eline eldiven giyip ve jel sürüp kızın orasına elini sokmuş biraz biraz..kız çığlık atınca durmuş ama elini içerden çıkarmamış...yani elini nasıl sıkıp bırakmadıysa ordada elini geri çıkartmamış...ve kız biraz daha rahatlayınca milim milm ilerlemiş kız çığlık çığlığa ama adam elini çıkarmamış...
Daha sonra eşini içeri çağırıp onun gözü önündede bunu yapmış ve kocası bu duruma çok bozulmuş..sonrada kendisi denemeye çalışmış...ve ev ödevi olark parmak egzersizleri vermiş..sonrasında bi hafta sonunda başardıla ve hergün ilişkiye giriyorlar artık...
Yani canlarım amaç kısaca canınız yansada geri çekmemek..parmak egzersizleri yaparken canınız yansada o an durun ama kesinlikle içerden çıkarmadan bekleyin ve sakinleşince tekrar ilerletmeye devam edin..ama bunu kendiniz değil eşinize yaptırın..
Kanepe yada yatağın uç kısmına gelerek ve kendinizi rahat bırakarak...veeeeeeeeeeeeeeeeee unutmadan söyliyim nefesinizi tutarak içeri soksun eşiniz parmağını....çok yazdım işallah sizde başarabilirsiniz..milyonlarca yada milyarlarca para vermenize gerek yok canlarım isterseniz başaırısınız..ne tür sorunuz olursa cevaplamaya hazırım..allaha emanet olun..... [/sıze]
O ne hayvan bir doktormuş yaa birde gelip bunları burda anlatıyorsunuz bu sorunu yaşamayanlar gelip burda saçma sapan şeyler konuşmasınlar lütfen
Venüstencim ben 2 gündür p..s denemesi yapıyorum.egzersizlerim ii gidiyodu hatta penis kalınlığında aparat kullanıyorum.yalnız bugün p.. Denemsinde sadce 2-3 santim girdi galiba. Birde eşim üste denedik çok canım yandı ve girmedi neden böyle oluyo neden tamamı girmiyo yani.:44::44::44:
canım bendede gelmedi eşim git gel de yaptı keşke gelse ben çok istiyorum gelmesini en azından kafamda soru işareti kalmaz acaba hala duruyo mu diye?
bende bu illeti perşembe günü yendim ama birkaç deneme yapmadan yazmak istemedim dün 3 üncü denememmizi yaptık çok şükür allahıma bende kurtuldum beyin olarak çok rahatladım bu site sayesinde başardım bende iyiki burayı buldum iyiki varsınız
arkadaşlar bu kitabı mutlaka okuyalım bilinçli ve sağlıklı bireylar olmak için kendimizi eşimizi tanımak için okuyalım... internette dnr da satılıyorr
kızlar tamamdır ondan da kurtulduk çok şükür :) hiç acı olmadan kızlk bozuldu
ben de bebek istiyorum artk hayırlısıyla bana dua et ya ne güzel bebiş bekliyosun
Eşler bu durumdan dolayı gerçekten değişiyorlar mı yoksa benim kocama özgü bişeymi bu çok üzülüyorum gerçekten eskisi gbi değil
ya arkadaşlar herkes şu cem keçe nin kitabından bahsediyodu bi bakayım dedim internetten.güzel bi kitap galiba ,tanıtım kısmında yazan bölüm dikkatimi çekti.......
" Alanında ilk olma özelliği taşıyan ve mutlaka okunması gereken bir baş yapıt olan bu kitap başta vajinismus sorununu yaşayan çiftler vajinismus olmaktan endeşe duyan genç kızlar, çocuklarının vajinismus olmaması için nele ryapılması gerektiğini öğrenmek isteyen ebeveynler olmak üzere; cinsel terapistlere, cinsel danışmanlara, medya mensuplarına ve konuyla ilgilenen herkese seleniyor.
Okuyucu bu kitaptan vajinismus tedavisiyle ilgili doyurucu bilgiler alırken bir taraftan da kendini tanıyacak, kafasına takılan ve çözemediği cinsel sorunlarına da tatminkar yanıtlar bula bilecektir. "
ben de almayı düşünüyorum,ben yendim ama daha da iyi olması için yararlı olacağını düşündüm. cinselliği,vücudumuzu daha yakından tanımak için,sonuçta bu işin uzmanının elinden çıkmış okumakta fayda var. soracağım şu bi tane daha kitabı var: 10 ADIMDA VAJİNİSMUS TEDAVİSİ diye bir kitap bu da vem keçe nin. acaba hangisini almalıyım,okuyan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum............
EZBERBOZAN ve KELEBEKÇİM sağolun içimi rahatlattınız biraz.Kızlar ben de sizin gibi düşünüyorum ama dedim ya doktora gidince hala zar duruyorsa bana vajinal ultrason falan yapmaz dimi?Ona canım sıkılıyo.
yüreğimin yokluğuna, hüzün çokluğuna kader çare bulsunsaat sabahın 4 ü ve ben hala uyuyamadım:2::2::2::2::2:
Kızlar olduuuuuu başardıııııııııııııııım hala inanamıyorum allah hepinizden razı olsun sizin sayenizde yendim bu illeti
Hepinizi öpüyorum
ya kıslar.şu kızlık bozulma olayından sonra bi kaç gün bekleyip vajinin toparlanmasını bekliyoruz.doğru mudur?sizler de mi böyle yapmıştınız?
yenen arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten çok sevindim ve umutlandım.ben 2 parmak ve mumu yaptığım halde p...se karşı hala korkumu yenemiyorum. daha doğrusu korku değil de girmeyecek gibi geliyor.
dünde 3 parmak kalınlığında mumla yaptım. hepsi girmedi ve çok zorlandım.sanki bişey yaklaştırdığımda orası daralıyo ve jel sürmeme rağmen vücut ısısından mıdır bilmem ama kuruyor. yani sanki p...si alabilsem girecek ama daraldığı için giremeyecek gibi.
çalıştığım için eve geç gidiyorum ev işleri malum yorgun bir şekilde ancak yarım saat yapabiliyorum egzersiz. Yeterli midir sizce?
psikoloğa gidiyordum onu da bıraktım. çünkü hiçbir faydasını görmedim.(
yaaa kızlar konuyu okudukça acaba bende de olurmuya başladımamann yaa amannn nasıl olucak daha 3 ay var ama şimdi içimi aldı bir korku ... tek tek okuyorum mesajları
mrb arkadaşlarrr artıkk kararr verdimmm egzersizlere başlıycam ara vermeden burda yenenleri görünce inanınki insan gaza geliyoo yenenlerii canı gönüldenn tebrikk ediyorummm :81: reglim bitiyo cuma günü cumartesii başlıycam kısmetse eşim ultrason jeli bide anestol almış bunları nasıl kullancam yardımcı olurmusunuzz banaa
benimde cumartesi bitiyor tatlım reglim bende bi türlü başlayamayanlardanım inşallah bu hafta sonu :)
arkadaşlar özellikle tavsiye ettiğiniz bir pozisyon varsa yazarsanız çok memnun olurum,
[sıze="3"]merhaba arkadaşlarım...ben sizin yaşadıklarınız gibi sorunlar yaşamadım çok şükür ama bi arkadaşım yaşadı bu durumu..zaman zaman burayı okur ve sizin adınıza yaşadıklarınız adına üzülürdüm..rabbim hepinizin bi an önce yapabilmseine vesile olsun işallah diyerek yazmaya başlıyorum...
Arkadaşım daha 7 aylık evliydi,hala başaramamıştı bize hep yalan söylüyordu oldu başardım herşey süper diyordu ama ben olmadığını anlamıştım çü
nkü çok mutsuzdu aramazsam aramıyordu vs..gelelim konuya..eşi ve eşinin ailesi sürekli baskı yapıyolardı..eşi sen beni sevmiyosun sevsen başarırsın diyordu..namaz kılan arkadaşım psikoljisi bozulduğundan alkol bile alıp kendinden geçmesine rağmen yapamadı..en son bayılmayı düşündü komple ama ben buna ısrarla karşı çıktım çünkü amaç kızlığı bozmak değilki..baykınken yapıcak bişey anlamıycak ya sonraki ilk ilişki o nasıl olucak dedim..sizede haklı değilmiyim...
Neyseki günler sonra bi dr randevu aldı ve gitti ve tam 1 haftada yendiler bunu...
Gelelim dr neler yaptığına...ilk başta kızı bi koltuğa oturtup elinin üzerini canı yanana sıkmış ve acıyomu demiş kız evet acıo demiş..bırakmış daha sonra kızın bunu kendisinin yapmasını istemiş ve kız elini sıkmış acıo mu demiş kız evet demiş ozaman neden acıdığı halde elini bırakmıyosun demiş kız sadece bakmış..işte acıda beyinde biter demiş.gerçketen canı acıdığı halde elini bırakmaması canın yansa bile beynin ona hükmettiğini gösteriyormuş..
Daha sonra odaya geçmiş ve kadının alt bölgesini soyarak o malum koltuğa yatırmış..eline eldiven giyip ve jel sürüp kızın orasına elini sokmuş biraz biraz..kız çığlık atınca durmuş ama elini içerden çıkarmamış...yani elini nasıl sıkıp bırakmadıysa ordada elini geri çıkartmamış...ve kız biraz daha rahatlayınca milim milm ilerlemiş kız çığlık çığlığa ama adam elini çıkarmamış...
Daha sonra eşini içeri çağırıp onun gözü önündede bunu yapmış ve kocası bu duruma çok bozulmuş..sonrada kendisi denemeye çalışmış...ve ev ödevi olark parmak egzersizleri vermiş..sonrasında bi hafta sonunda başardıla ve hergün ilişkiye giriyorlar artık...
Yani canlarım amaç kısaca canınız yansada geri çekmemek..parmak egzersizleri yaparken canınız yansada o an durun ama kesinlikle içerden çıkarmadan bekleyin ve sakinleşince tekrar ilerletmeye devam edin..ama bunu kendiniz değil eşinize yaptırın..
Kanepe yada yatağın uç kısmına gelerek ve kendinizi rahat bırakarak...veeeeeeeeeeeeeeeeee unutmadan söyliyim nefesinizi tutarak içeri soksun eşiniz parmağını....çok yazdım işallah sizde başarabilirsiniz..milyonlarca yada milyarlarca para vermenize gerek yok canlarım isterseniz başaırısınız..ne tür sorunuz olursa cevaplamaya hazırım..allaha emanet olun..... [/sıze]
VENÜSTENCİM valla hiç sorma ya erteleme hastalığı iştee ama bu sefer kararlıyımm başlıycam veee yenicemmm inşalahhh :)
bak buraya yazıyorum 19 mayısta söz verdin bunu okuyan 100lerce kişi şahit buna sözün dönenin parmaklarına acı biber sürcem öyle egzersiz yapcak acılı acılı
acılımı o nasıl oluyo kız
acılımı o nasıl oluyo kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?