Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oyyyy bebişim kıyamam sana sen çok iyi gidiyosun maşallah artık sona geldin hiç tasalanma olacak en kısa zamanda allahın izni ile şimdi derin bir nefes al ve kendine güven lütfen vaji senden korksun balımmmm aaa meydan okuyun vajinize sizin azminizin yanında vaji ne ki yawwww

ne bilim canımcım ya iyi gidiyomda bide sonunu görsem şu işin hayırlısıyla inşallah.senle en son konuştuktan sonra stresten sanırım erken regl oldum mecburen 1 hafta ara werdim yine ama bugün hemen biter bitmez başladım egzersizime ama p...s denemesine cesaret edemedim çünkü olmayınca moralim çok bozuluyo egzersiz yapmak istemiyor canım. eşimde şamdan mumu almıştı bugün onla çalıştık baya sanki p..s boyutu kadar yapmadım daha ama yarısı kadar vardı boyutu ilk başta biraz zorlandım ama sonrakilerde rahat oldu parmaktan daha kolay geliyo bana mum parmakta çok canım yanıyo nedense anlayamadım bakalım yarından itibaren kalınlaştırmaya dewam edicem inşallah p...s de olur ne bilim sanki o hiç olmıcakmış gibi bi his war içimde atamadım gitti yaww:44::44:

bende doktora gittim ama böle bi muayene görmedim saçma doktorun ismini alabirmiyim?

böyle muayene yapanın diplomasını almak lazım.. yoktur böle bişey bence çünkü bende karşılaşmadım hangi dr.a gittiysem çok anlayışlı davranıldı istemedigim için dokunmadılar bile.. buda viyak viyak bagırtmış.. çöööööşş diyorummm burdaki insanların korkularını tetiklemek için yazılmış sinir bozucu bi yazı bana göre..

Benim uykuda iyice şaştı.Hep kimsecikler yokken geliyorum topiğe:76::76::76:

he bende aynen öyle.. uykusuzumm çok uykummm varrr uyumak istiyorumm ya da kahve içmeeekkk

günaydın kıslarrrrrr

günaydın kuşummm naberrrrr

bugün duygusallığım üstümdeee kardeşim askerdeeee kaç gündür rüyamda görüyom 7 aydırda kendisini göremiom ösledim onuuuuuu senden naber gittinmi kontrole öğrendinmiii cinsiyetiniiiii

günaydın kuşummm naberrrrr[/QUOTE]

[/QUOTE]

hamiş duygusallığı bende de cok oluyo durduk yere hüngür hüngür ağlıyorum... Allah kavuştursun canım tek ayrılıgınız askerlik olsun benim gibi daha beterlerini yasayanlarda var.. tez zamanda kavuşursunuz inşallah...
daha gitmedik canım kontrole 30 mayısta inşallah.. göbişim iyice cıkmaya başladı iştahımda artmaya.. ya kahve içmek istiyorum ayılmam lazım ama zararlı diye içemiyoruuumm :97:

[/COLOR]
hamiş duygusallığı bende de cok oluyo durduk yere hüngür hüngür ağlıyorum... Allah kavuştursun canım tek ayrılıgınız askerlik olsun benim gibi daha beterlerini yasayanlarda var.. tez zamanda kavuşursunuz inşallah...
daha gitmedik canım kontrole 30 mayısta inşallah.. göbişim iyice cıkmaya başladı iştahımda artmaya.. ya kahve içmek istiyorum ayılmam lazım ama zararlı diye içemiyoruuumm :97:[/QUOTE]

daha beteri derkennnnn:26: kahveyi benim eltim hamileyken içiodu sendeee çok çok içmede arada iç

hanımlar benide aranıza alırmısınız bende vajinusmus varmış..

hoşgeldin şeker..

daha beteri derkennnnn:26: kahveyi benim eltim hamileyken içiodu sendeee çok çok içmede arada iç[/QUOTE]

derin mevzular ben kardeşimi 2 senedir görmüyorum, sesini dymuyorum
kahveyi biraz daha erteliyim hakim oluyum kendime bi içersem dayanamam hep içerim hastasıyım çünkü

Kadın dayanışmasını seviyorum yaaa

1 yıl aşkın süredir evliyim nişanlılık ve evliliğimin ilk zamanları çok sıkıntılı geçti öncesindede nişanlıykende evliykende hep ayrılmak istedim ama olmadı nasip değilmiş demekki eşimi seviyordum ama aramızda çok tatsız durumlar yaşandı ben bazı sebeplerden dolayı depresyona girdim eşimin desteği ve beni sevenlerin duasıyla hamd olsun atlattım kırıntıları kaldı ama zamanla inş bende böle bir sıkıntının olduğunun ilk zamandan beri farkındayım ama dediğim gibi ayrılmak istemem ve depresyon durumlarımdan açıkcası işime bile geldi ama şimdi bu durumuda açmak istiyorum yardım ve tecrübelerinizle tabiki

kızlarrr tatlişkolarrrr vaji için doktor başlıklı forumda yazdım burda da yazmak istiyom vajiyi yenmede parmak egzersizi yerine dilatör ile bunu başaranlar var mı ? varsa yazsınlar lütfen... şu aralar onun araştırmasındayım :82: hani ben ve benim gibiler biraz parmak egzersizinde zorlanıyoz... kesin bi nedeni yok ama bunun.... nedense mumla daha rahatım ben ..... bu şekilde olan ark.lardan destek reca edeyooommmm saygılar sunuyooom
19 mayısımızı da kutluyooom

varmıss derken doktoramı gittinnnnn ne kadarlık evlisinnn hiçmi ilişiki yaşamadınnn

1 yıılı geçti evleneli tam olarak ilişki olmamış zaten farkındaydım dedim ya depresyon ve boşanma isteğimden dolayı umursmadım bu durumu depresyonun etkisiyledir psikolojik bir durum olduğunu biliyodum geçer diye düşündüm ama olmadı bende geçen gün dr gittim o kesin teşhisi koydu zarda duruyomuş hala yapısıda biraz farklı dedi ama o engel olmaz dedi ama bilemiyorum bana moral içinmi dedi açıkcası ben çok önemli bişey olduğunu düşünmüyodum ama topiğinize baktım bayağı sıkıntılı bir durummuş gibi geldi yanlız üstesinden gelemiycem galibaaaa moral ve destek yardımına ihtiyacım var

:84:

arkadaşlar ben dün akşam başardım. ilk p...s denemesinde hepsini alabildim. hiç bir şey de hissetmedim hatta eşime sordum oldumu diye o da olduğunu söyledi git gel bile yapabildik. O andaki mutluluğumu anlatamam.
Ama bu sabah 2.denemede zorlandım yani acı değil de kastım ıkınıncada eşim onu ittiğimi söyledi. bu sefer aparat kullanmadığım için olabilir mi?Tekrarlamasından korkuyorum.

Ama bunu başarabilmek benim çok önemliydi. Buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun burası olsa asla başaramazdım bana güç verdiniz hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim buradaki herkesi bu hastalıktan kurtatsın inşallah.

Bu arada Yaslandim arkadaşım desteğine çok teşekkür ederim. Mesaj sayım az olduğu için cevap gönderemedim sana

kızlar mrb nasılsnz.ben 2 haftadır uğrayamıyorum foruma.işten çıktım o gecen hftada regl oldum derken salladım braz.ama bugün yne braz egzersizlere yapıcam p... aşamasına gelmiştm en son ama ara verildigi içn braz egzersiz yapayım diyorum

bak buraya yazıyorum 19 mayısta söz verdin bunu okuyan 100lerce kişi şahit buna sözün dönenin parmaklarına acı biber sürcem öyle egzersiz yapcak acılı acılı

tamam şahitlerr anamm ne acı biberii kız yanarımm yanarımmm ozaman korkulur sendenn yaa tmm hocam reglim bitsin hemen iş başına koyuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…