- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.281
hayatim sana özel 1mesas gönderdim. cevap bekliyorum.
hanımlar benide aranıza alırmısınız bende vajinusmus varmış..
bana kimse yardım etmiyecek miiii
ederiz cnm ne istiyosun söle bakalım.hemen egz.başla derim.alıştır orayı yavaş yavaş
geçmiş olsun cnm ne durumdasın nerden anladn vaji olduğnu
tatlım zaten tahmin ediyodum önceki mesajlarımı okursan uzun uzadıya anlattımdı ama kesin teşhisi 3 gün evvel dr koydu
anladm cnm.okudum yazılarını.eğer baya geri durumda olduğunu düşünüyorsan öncelikle eline ayna alıp vajiyi tanı hani orayı keşfetme tanıma adına .sonra vaji kaslarını çalıştır.küçük tuvaletini yaparken tutup bıraktığın kasları bulup sıkıp gevşeterek ordaki kaslara hakim olmayı öğrenebilirsin.5-10 saniye sıkılı tut bi o kadar da bırak ve düzenli olarak bunu yap.o kadar geri değil ben aparatla ya da parmakla egzersiz yapabilirim diyosan kendi parmağın ya da eş parmağıyla küçükten başlayarak alıştırmaya başlayabilirsin.aynı zamanda ritmik nefeslerle de rahatlamaya çalış bu sırada.alıştıkça parmağı ya da aparatı kalınlaştır.ta ki vajinin açılıp genişlediğini ve oraya bişey girebileceğini kendine kabullendirene kadar.3 gün 5 gün 1 hafta ...kendini ne zaman hazır hissedersen p...s denemesi yapın.bu şekilde bi yol takip edebilirsin cnm.sormak istediğin varsa sor
sağol tatlım bilgilerin için ben en baştayım sanırım aynadan başlıcam peki aparat dedeğiniz nedir
sana cevap yazdim. sende bana cevap yaz.
hosgeldin. bebis ne yapiyor iyi anlasiyoprmusunuz seni gökte ararken yerde buldum. birazdan sana özel mesas yazicam, hemen cevaplarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?