Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrr tatlişkolarrrr vaji için doktor başlıklı forumda yazdım burda da yazmak istiyom vajiyi yenmede parmak egzersizi yerine dilatör ile bunu başaranlar var mı ? varsa yazsınlar lütfen... şu aralar onun araştırmasındayım hani ben ve benim gibiler biraz parmak egzersizinde zorlanıyoz... kesin bi nedeni yok ama bunun.... nedense mumla daha rahatım ben ..... bu şekilde olan ark.lardan destek reca edeyooommmm saygılar sunuyooom
19 mayısımızı da kutluyooom

selam kızlarr ben de vajiyim,yavaş yavaş ilerliyorum biraz parmak sokabiliriyorum sınırlı p girişi de oluyor ama çooookk yavaş ilerliyoo..bu emla krem hala satışta olan bi krem mi nette aradım bulamadım..burda vajiyi aşanları görünce umutlandım çok iyi :)

tatlım zaten tahmin ediyodum önceki mesajlarımı okursan uzun uzadıya anlattımdı ama kesin teşhisi 3 gün evvel dr koydu

anladm cnm.okudum yazılarını.eğer baya geri durumda olduğunu düşünüyorsan öncelikle eline ayna alıp vajiyi tanı hani orayı keşfetme tanıma adına .sonra vaji kaslarını çalıştır.küçük tuvaletini yaparken tutup bıraktığın kasları bulup sıkıp gevşeterek ordaki kaslara hakim olmayı öğrenebilirsin.5-10 saniye sıkılı tut bi o kadar da bırak ve düzenli olarak bunu yap.o kadar geri değil ben aparatla ya da parmakla egzersiz yapabilirim diyosan kendi parmağın ya da eş parmağıyla küçükten başlayarak alıştırmaya başlayabilirsin.aynı zamanda ritmik nefeslerle de rahatlamaya çalış bu sırada.alıştıkça parmağı ya da aparatı kalınlaştır.ta ki vajinin açılıp genişlediğini ve oraya bişey girebileceğini kendine kabullendirene kadar.3 gün 5 gün 1 hafta ...kendini ne zaman hazır hissedersen p...s denemesi yapın.bu şekilde bi yol takip edebilirsin cnm.sormak istediğin varsa sor

sağol tatlım bilgilerin için ben en baştayım sanırım aynadan başlıcam peki aparat dedeğiniz nedir

kızlarrrr,ben başardım başarmasınada salı günü gece oldu çarşamba sabahı eşim şehir dışına çıktı.bu akşam geliyo ama beni yine telaş sardı.
2.kez olur demi yani bir kere olunca bi daha sorun çıkıyomu:18::18::18::18::18:

Kıslar pando yok bayağıdırr nerde haberi olan varmı msn de görüonuzmuuu...kelebek00 da yok o istanbulda herhalde abisi rahatsızzzzdııı...daaa...pando nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…