- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.301
kızlarrrr,ben başardım başarmasınada salı günü gece oldu çarşamba sabahı eşim şehir dışına çıktı.bu akşam geliyo ama beni yine telaş sardı.
2.kez olur demi yani bir kere olunca bi daha sorun çıkıyomu:18::18::18::18::18:
cnm kendin evdeki bişiden ayarla.mumdur başka bişeydir.arkadaşlar yapmş.dışına kondom filan geçirerek dene.kalınlaştırmak için peçete filan dola yine kondm geçir ve giderek esnet
sana özel mesas göndedim cevaplarsan sevinirim
peki canım tahmini ne kadar sürede sonuç alabilirim bu egzersizlerle bıktım artık bebek soranlardan yaa demin annem gene sordu anlatamıyosun ki derdini
kızçeler yaa bu topikte iletişim özelden mi yapılıyor yaaa hiç cevap veren yok muhabbet eden yok
cnm o sana bağlı.yani çalışmana ve hazır olmana.bi de düzenli gitmen çok önemli.aralık verme mecbur kalmadıkça.hergün muhakkak özellikle parmk egz.yap.hem insan ilerledikçe kendine güveni geliyor daha da azimleniyor.inş. yakında yenersin ve bebeğin olur cnm ha gayret sakın bırakma ucunu yoksa uzaaaaar gider
arkadaşlar ilk defa kulak çöpünden sonra parmak denedim kendi parmağımla cesaret edemedim eşiminkiyle biraz girdi çok hassalık hissettim ama bu ilk denememdi inş başarcam yaaaa dua edin ..
tamam canım inş azmedecem ve başaracam ama gene de sen arada böle topikte bana moral ver balımm olurmu
arkadaşlar ilk defa kulak çöpünden sonra parmak denedim kendi parmağımla cesaret edemedim eşiminkiyle biraz girdi çok hassalık hissettim ama bu ilk denememdi inş başarcam yaaaa dua edin ..
Slm kızlarrr!Yenen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.Sanırım Mika,Yufa ve Sevgiliyarim yeni gelinlerimiz.Yaşasıınnnnnn!
Kızlar bu arada ben 3.4. kez falan denedim hiçbir sorun yok.Tamamen oluyove yarın doktora gidiyorum.Dua edin nolur iyi geçsin.Kanama falan yok zaten hala .Onu kafama takmıyorum ama yine de doktorun zar duruyo cümlesini duymakta istemiyorum.Sinir bozucu.Artık bebiş istiyorum ve testlerimi yaptırmak istiyorum.Yarını heyecanla bekliyorum bakalım.
Yeni gelinler nerde oturmak yoooookkkkkk!
arkadşalr bugun doktora gittim mantar oluşmak üzereymişegzersilere 2-3 gun arasizde egzersi yaparken böle sorunlar oldumu
bnm çıkmam lazm özel de yazamadım 10 dk engeli.sonra görşrz herkese ii akşamlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?