Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

birbirimizi tebrik edelim bari aynı gün yenmişiz demek ben 2.yide yaptım bu sabah. bence tekrar aparatla çalıştıktan sonra yap ben aparatsız yaptım biraz kastı canım

Tamek,yufa,sevgiliyarim ismini unuttuğum varsa diğer başaran bütün arkadaşları tebrik ediyorum...Allah mutluluğunuzu daim etsin ve başka sıkıntı göstermesin....Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallaaaah...
Buarada başaran arkadaşlar alışıncaya kadar çok uzun aralar vermeyin....Ben vermiştim,alışmam zor olmuştu ama ara vermeyince çok daha kolay oluyor...Alıştıktan sonra ara versenizde sorun olmuyor..

Son düzenleme:
cnm kendin evdeki bişiden ayarla.mumdur başka bişeydir.arkadaşlar yapmş.dışına kondom filan geçirerek dene.kalınlaştırmak için peçete filan dola yine kondm geçir ve giderek esnet

peki canım tahmini ne kadar sürede sonuç alabilirim bu egzersizlerle bıktım artık bebek soranlardan yaa demin annem gene sordu anlatamıyosun ki derdini

peki canım tahmini ne kadar sürede sonuç alabilirim bu egzersizlerle bıktım artık bebek soranlardan yaa demin annem gene sordu anlatamıyosun ki derdini

cnm o sana bağlı.yani çalışmana ve hazır olmana.bi de düzenli gitmen çok önemli.aralık verme mecbur kalmadıkça.hergün muhakkak özellikle parmk egz.yap.hem insan ilerledikçe kendine güveni geliyor daha da azimleniyor.inş. yakında yenersin ve bebeğin olur cnm ha gayret sakın bırakma ucunu yoksa uzaaaaar gider

tamam canım inş azmedecem ve başaracam ama gene de sen arada böle topikte bana moral ver balımm olurmu

arkadaşlar ilk defa kulak çöpünden sonra parmak denedim kendi parmağımla cesaret edemedim eşiminkiyle biraz girdi çok hassalık hissettim ama bu ilk denememdi inş başarcam yaaaa dua edin ..

arkadaşlar ilk defa kulak çöpünden sonra parmak denedim kendi parmağımla cesaret edemedim eşiminkiyle biraz girdi çok hassalık hissettim ama bu ilk denememdi inş başarcam yaaaa dua edin ..

sabır canım sabır.hassaslık olur ama o da geçecek.çünkü ilk kez müdahale görüyor yıllardan beri.alışıcak gayret et ve kafana koy ben bunun esiri olmayacam de bak nasıl firar edeceksin

Slm kızlarrr!Yenen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.Sanırım Mika,Yufa ve Sevgiliyarim yeni gelinlerimiz.Yaşasıınnnnnn!
Kızlar bu arada ben 3.4. kez falan denedim hiçbir sorun yok.Tamamen oluyo ve yarın doktora gidiyorum.Dua edin nolur iyi geçsin.Kanama falan yok zaten hala .Onu kafama takmıyorum ama yine de doktorun zar duruyo cümlesini duymakta istemiyorum.Sinir bozucu.Artık bebiş istiyorum ve testlerimi yaptırmak istiyorum.Yarını heyecanla bekliyorum bakalım.
Yeni gelinler nerde oturmak yoooookkkkkk!

arkadşalr bugun doktora gittim mantar oluşmak üzereymişegzersilere 2-3 gun arasizde egzersi yaparken böle sorunlar oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…