- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.321
ben bekarken yasamıştım mantarı çok sıcak havalarda.. egzersiz ya da ilişki olduktan sonra yaşamadım.. ara ver bi kac gün bişey olmaz.. ilaç vermiştir zaten dimi?
arkadşalr bugun doktora gittim mantar oluşmak üzereymişegzersilere 2-3 gun arasizde egzersi yaparken böle sorunlar oldumu
evet canım ilaç verdi daha önce başama gelmedi hiç ne de güzel gidiyordu egzersilerim offf yaa
sabır canım sabır.hassaslık olur ama o da geçecek.çünkü ilk kez müdahale görüyor yıllardan beri.alışıcak gayret et ve kafana koy ben bunun esiri olmayacam de bak nasıl firar edeceksin
ben bi merhem kullanmıştım cok cabuk gecmişti bi dahada tekrarlamadı cok şükür.. kısa zamanda düzelir devam edersin merak etme.. ben egzersizlerim devam ederken cok kötü gribe yakalanmıştım 10 gün falan ara verdim ama bi aksilik cıkmadı.. kaldıgı yerden devamı geldi.. sıkma canını canımcım
ne güzel bi gelişme kısa zamanda başarırsın o zaman :)
inşallah canım öle bi egzersiz yapma istegi var ki bu aralar sabırsızlıkla bekliyorum gecmesini
devam edicem ama ankarada süleyman eserdağın klliniğinede gidicem para falanda önemsiz yeterki sağlığım düzelsin çünkü artık sabrım kalmadı hayatımı etkiliyor(
devam edicem ama ankarada süleyman eserdağın klliniğinede gidicem para falanda önemsiz yeterki sağlığım düzelsin çünkü artık sabrım kalmadı hayatımı etkiliyor(
canım sen zaten egzersiz yapıyorsun süleyman eserdağa neden gideceksin ki
rımO ne hayvan bir doktormuş yaa birde gelip bunları burda anlatıyorsunuz bu sorunu yaşamayanlar gelip burda saçma sapan şeyler konuşmasınlar lütfen
rım
siz beni yanlış anladınız..adamın yapmak istediği can yakmak değil..tek parmağı ile bunu başarmak..aslında beynimizde var olan acıycak düşüncesinin yersiz olduğunu ve elimizi sıktığımızda acımadığı halde neden ozaman bırakmadığımızı anlatmak..yani kısaca canımız yansada o an durucaz ama penisi geri itmiycez bekliycez eğer cesaret edebiliyorsak yarım milim daha gidebileceğimizi anlattım..sanırım cümleleri yanlış anladınız....
Arkadaşlar merhaba,
Bende uzun zamandır uyeyim ama acıkcası cesaret edip yazamadım bu foruma cevap..
Ben yaklasık 1 yıldır evliyim ve lanet olsun bu illetle ugrasıp duruyorum.. Bunu yenen arkadasların yazdıklarını okudum bu forumda o kadar imrendimki.. Eşimde her ne kadar belli etmesede o da cok bunaldı artık bu durumdan hissediyorum bende oleyim kendimi eksik hissediyorum kadın gibi deil de sanki hala genc kızmısım gibi sanki eşime tam anlamıyla gorevlerimi yapamıyomusum gibi..
Cok mutusuzm kimseye anlatmakta istemiyorum kendi basımada yenemiyorum doktora da gittim ama hepsi nakit para istiyo bizde de nakit olmuyo o kadar cok hep kredi kartıyla hallediyoruz butun alışverişlerimizi eşim babasıyla calısıyo birden o kadar parada isteyemiyo aslında ister ama sorcaklar neye lazım diye ister istemez duyulcak bi şekilde bende onu istemiyorum..
Offfffffffff kızlar nası kurtulcam ben bu illetten yaaa nolur banada dua edin
Seni nasıl anlıyorum canım bilemezsin benimde nerdeyse 10 ay olucak ama ilk gece ilk ilişkim oldu benim çok acı çekdim daha sonra korku oluştu ve bir daha olmadı benim sana tavsiyem sakın erteleme çünkü bu hastalık "KAÇINMA VE ERTELEME" hastalığıdır bende eşim yüzünden erteledim hep sosyal güvencen vardır mutlaka bir cinsel terapist veya normal bir psikolağa git eşinle birlikte birde burda kegel egzersizlerinden bahsediliyor parmak egzersizleri onlara başlayabilirsin allah yardımcın olsun diyorum
Amin cnm hepimizin yaa ben parmak egzersizi yapıyorum bıraz ama yani hiç ilerleme kaydedemiyorumkibnmde aynı senin gibi oldu ilk gece birleşme oldu ama inanılmaz agrılı sonrasında da tık yok bugune kadar geldik işte
Hikayemiz benziyor( bende başladım önce kulak çöpüyle denedim çok hassalık hissettim ama kulak çöpünü aldım daha sonra parmak ama bir kaç santim sadece ama bu ilk denemem gerisi gelirmi bilmem ama ben ankaraya gidicem bir haftaya kadar ankarada bir klinik var artık bir an önce çözülmesini istiyorum ben çünkü çok bunaldım
yaaa bende ankarada yasıyorum cnm hangi klinik acaba bu? yok ben kulak copuyle hiç ugrasmadan direk parmakla basladım orta parmamın hepsini içime alabiliyorum ama nası anlatsam içim yanıyo resmen bole hani yaran olurda kolonya basarsın ya aynı ole
Başkada yapabildiğim hiç bişey yok tek bildiğim 1 an once kurtulmak isteyişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?