Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hıı evet tatlım bende netten bayaa bir arastırdım orayı acıkcası banada cok guven verdi ama benim eşimde erkek deilde bayan dr takıntısı var :S o yuzden bayan arastırıyorum sehnaz kutluk die biriyle gorustum bende ama o da 6bin ve pesin istemişti o yuzden erteledik onu..
Parmaga da devam edemiyorumki bir yerde tıkanıyorum işte cok canım yanıyo Allahım yardımcımız olsun insallah hepimizin ne diyim...

cnm o ne yaa 6 bin artı peşin belli ki ticaret yapıyor bence eşinin düşüncesi yanlış kadın doğum alanında da özellikle erkek doktorlar hep iyidir ayrıca o doktor terapi vericek en fazla alltan muayene eder belki parmak denemesi yapdırmıyormuş bu doktor muayene bıle gerek duymaz belki benim eşimin öle takıntıları yok benimde kaybedicek zamanım yok artık o yüzden ertelemıyeceğim sende öyle yap derim cnm

Haklısın cnm.. peki bişe sorcam parmak egzersizi falan yaptrmıosa nası tedavi ediyo bu dr acaba hipnozla falanmı bi bilgin var mı?

bak canım ben yeneli bir hafta oldu ve burası sayesinde doktorada gitsen sana sihirli değnek değdirmeyecek sana aparat verecek ev ödevi yine sen kendin yenmiş olucaksın önce inanacaksın yeneceğine burayı bulduğumuzda hepimiz senin gibiydik ama şuanki geldiğimiz noktaya bak sende başarabilirsin kendine güven egzirsizlere en küçükten başlayarak devam et inanki korkun azalacaktır ve başaracaksın emin ol buna hadi korkulacak bir şey yok

katılıyorum sana.. bu kadar paralar ödemeyin yazık çünkü yenilmeyecek bişey değil bu.. bende doktora gittim ama ben depresyon tedaviside görüyodum hem bu kadar ucuk paralarda vermedim 200 tl gibi bi para verdik.. burdan takip edin, biraz azmedin isteyin.. egzersz yaptıktan sonra doktorunuzla kuracagınız irtibatı burda kurun.. "şimdi şunu başardım, sırada ne var deyin" inanın ki hiç bir farkı yok doktorlarda buradaki şeyleri yaptrcak sizlere.. o söylenen klinikleri bende arastırdım, gittim görüştüm imkanı yok veremeyiz o parayı.. sonra kendi doktoruma başvurdum dedim rant kapısı haline gelmiş bu ne böle.. bana dedigi " çok bu dertten muzdarip insan var, buna bu açıdan bak yalnız değilsin" çok yardımcı oldu bana sağolsun benim durumum biraz daha farklıydı çünkü ben cıldırma aşamasına gelmiştim, eşim işinden olmustu yeni evliyiz para yok vs vs sonucu vaji+depresyon oldu işte...
kızlar para iadesi falan yapıyoruz iyileşmes ise diyolar dimi.. çünkü yenemeyen yok bu illeti.. gelenlerde umutsuz vaka gibi gördükleri için kendilerini "burası tamamdır, çok güven ve umut veriyo" deyip varını yoğunu yatırıyo.. gelin bizi dinleyin buradan yenin, oralara vereceginiz paraylada evinize bişi alın ya da yazın tatil yapın haftasonu kacamak yapın bi yerde ne biliyim..

ay en sonunda dayanamadım yazdım valla oohh

cnm benim kişinin tek başına yenmesi için sabır lazım 10 ay oluck oda şahsen bende kalmadı belki kendi başımada yenicem ama süreç gerektiricek daha fazla evliliğimin yıpranmasını istemıyorum ben,, eşimde bende çalışan insanlarız o yüzden şahsen artık rahat bir nefes almak bir oh çekmek istiyorum

kızlar yaaa 2.denemede başarıyla sonuçlandı ama çok canım yanıyo ve bu yüzden ben bişey hissetmiyorum.bu durum geçicimi lütfen bana cevap yazın LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN

umarım herşey istediginiz gibi olur cnm.. :112::112:

selam arkadaşlar!! dün eşimle denedik yarısından fazlası oldu içimde hissettiğim anda çok heyecanlandım ağladım güldüm şaşırdım ne olduğunu anlamadım açıkçası sonra derken kaydı geri çıktı .tekrar denedik bu sefer girmedi çok uğraştık belki 1 saat yatakta savaştık yok olmadı ne dersiniz umut var mı

Aşama kaydetmişsin geriside gelir inş. offfffffffff( allaj yardımcımız olsun

var tabi cnm.yaklaşmışsınız inş.devam edin

gemiş sayfaları okuyordumda arkadaşın biri sağolsun kendi arkadşının başına gelmiş saçma bir olayı anlatmış ta bu ne saçmalık arkadaşım böyle negatif şeyle yazmayın lütfen bu konu hakkında bilen de yazıyor bilmeyende lütfennnnnnnnn yaşamayan bilemez yazık ya size buradaki arkadaşları ne kadar kötü etkilediğinizin siz farkındamısınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…