- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.341
kızlarrr deprem oldu .. çok korktumm
cnm benimde eşim ankaralı ailesi ankarada bizde şuan doğuda görev yapmaktayız bir hafta sonra gelmeyi düşünuyoruz ankarada hera kadın sağlığı merkezi netten yazarsan bulursun dr.süleyman eserdağ hem jinekolog hem cinsel terapist vajinismus lu çok hastası var kendisiyle tellede görüştüm sanırım ücreti 2000 bin civarı ama hemen gidince peşin almıyormuş bu sitedende senelerce bu hastalığı yaşayanlar gidip aşmış ben bu doktora çok güvendim ve bu doktorda karar kıldık ayrcıca sen parmak olayını yapabiliyormuşsun bunu ilerletebilirsin .
hıı evet tatlım bende netten bayaa bir arastırdım orayı acıkcası banada cok guven verdi ama benim eşimde erkek deilde bayan dr takıntısı var :S o yuzden bayan arastırıyorum sehnaz kutluk die biriyle gorustum bende ama o da 6bin ve pesin istemişti o yuzden erteledik onu..
Parmaga da devam edemiyorumki bir yerde tıkanıyorum işte cok canım yanıyo Allahım yardımcımız olsun insallah hepimizin ne diyim...
Evet yaaa...Bende çok korktum,eşimde yoktu..Şimdi geldi çok şükür..Allahtan can ve mal kaybı yokmuş..
cnm o ne yaa 6 bin artı peşin belli ki ticaret yapıyor bence eşinin düşüncesi yanlış kadın doğum alanında da özellikle erkek doktorlar hep iyidir ayrıca o doktor terapi vericek en fazla alltan muayene eder belki parmak denemesi yapdırmıyormuş bu doktor muayene bıle gerek duymaz belki benim eşimin öle takıntıları yok benimde kaybedicek zamanım yok artık o yüzden ertelemıyeceğim sende öyle yap derim cnm
Haklısın cnm.. peki bişe sorcam parmak egzersizi falan yaptrmıosa nası tedavi ediyo bu dr acaba hipnozla falanmı bi bilgin var mı?
Arkadaşlar merhaba,
Bende uzun zamandır uyeyim ama acıkcası cesaret edip yazamadım bu foruma cevap..
Ben yaklasık 1 yıldır evliyim ve lanet olsun bu illetle ugrasıp duruyorum.. Bunu yenen arkadasların yazdıklarını okudum bu forumda o kadar imrendimki.. Eşimde her ne kadar belli etmesede o da cok bunaldı artık bu durumdan hissediyorum bende oleyim kendimi eksik hissediyorum kadın gibi deil de sanki hala genc kızmısım gibi sanki eşime tam anlamıyla gorevlerimi yapamıyomusum gibi..
Cok mutusuzm kimseye anlatmakta istemiyorum kendi basımada yenemiyorum doktora da gittim ama hepsi nakit para istiyo bizde de nakit olmuyo o kadar cok hep kredi kartıyla hallediyoruz butun alışverişlerimizi eşim babasıyla calısıyo birden o kadar parada isteyemiyo aslında ister ama sorcaklar neye lazım diye ister istemez duyulcak bi şekilde bende onu istemiyorum..
Offfffffffff kızlar nası kurtulcam ben bu illetten yaaa nolur banada dua edin
kızlar ben parmağımı soktuğumda çok yanma oluyor bu normal midir
benimde aynı canım sanki hani kanayan yaran olurda onun ustune kolonya basarmıs gibi oluyo dimi?
kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz
bak canım ben yeneli bir hafta oldu ve burası sayesinde doktorada gitsen sana sihirli değnek değdirmeyecek sana aparat verecek ev ödevi yine sen kendin yenmiş olucaksın önce inanacaksın yeneceğine burayı bulduğumuzda hepimiz senin gibiydik ama şuanki geldiğimiz noktaya bak sende başarabilirsin kendine güven egzirsizlere en küçükten başlayarak devam et inanki korkun azalacaktır ve başaracaksın emin ol buna hadi korkulacak bir şey yok
katılıyorum sana.. bu kadar paralar ödemeyin yazık çünkü yenilmeyecek bişey değil bu.. bende doktora gittim ama ben depresyon tedaviside görüyodum hem bu kadar ucuk paralarda vermedim 200 tl gibi bi para verdik.. burdan takip edin, biraz azmedin isteyin.. egzersz yaptıktan sonra doktorunuzla kuracagınız irtibatı burda kurun.. "şimdi şunu başardım, sırada ne var deyin" inanın ki hiç bir farkı yok doktorlarda buradaki şeyleri yaptrcak sizlere.. o söylenen klinikleri bende arastırdım, gittim görüştüm imkanı yok veremeyiz o parayı.. sonra kendi doktoruma başvurdum dedim rant kapısı haline gelmiş bu ne böle.. bana dedigi " çok bu dertten muzdarip insan var, buna bu açıdan bak yalnız değilsin" çok yardımcı oldu bana sağolsun benim durumum biraz daha farklıydı çünkü ben cıldırma aşamasına gelmiştim, eşim işinden olmustu yeni evliyiz para yok vs vs sonucu vaji+depresyon oldu işte...
kızlar para iadesi falan yapıyoruz iyileşmes ise diyolar dimi.. çünkü yenemeyen yok bu illeti.. gelenlerde umutsuz vaka gibi gördükleri için kendilerini "burası tamamdır, çok güven ve umut veriyo" deyip varını yoğunu yatırıyo.. gelin bizi dinleyin buradan yenin, oralara vereceginiz paraylada evinize bişi alın ya da yazın tatil yapın haftasonu kacamak yapın bi yerde ne biliyim..
ay en sonunda dayanamadım yazdım valla oohh
cnm benim kişinin tek başına yenmesi için sabır lazım 10 ay oluck oda şahsen bende kalmadı belki kendi başımada yenicem ama süreç gerektiricek daha fazla evliliğimin yıpranmasını istemıyorum ben,, eşimde bende çalışan insanlarız o yüzden şahsen artık rahat bir nefes almak bir oh çekmek istiyorum
umarım herşey istediginiz gibi olur cnm.. :112::112:
selam arkadaşlar!! dün eşimle denedik yarısından fazlası oldu içimde hissettiğim anda çok heyecanlandım ağladım güldüm şaşırdım ne olduğunu anlamadım açıkçası sonra derken kaydı geri çıktı .tekrar denedik bu sefer girmedi çok uğraştık belki 1 saat yatakta savaştık yok olmadı ne dersiniz umut var mı
selam arkadaşlar!! dün eşimle denedik yarısından fazlası oldu içimde hissettiğim anda çok heyecanlandım ağladım güldüm şaşırdım ne olduğunu anlamadım açıkçası sonra derken kaydı geri çıktı .tekrar denedik bu sefer girmedi çok uğraştık belki 1 saat yatakta savaştık yok olmadı ne dersiniz umut var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?