Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar yaaa 2.denemede başarıyla sonuçlandı ama çok canım yanıyo ve bu yüzden ben bişey hissetmiyorum.bu durum geçicimi lütfen bana cevap yazın LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN

canım aynı şeyi bende yaşıyorum tecrübeli arkadaşların olduğu bu topikte daha yardımcı olabilirler sanırım. Hem buradaki arkadaşlar da kötü etkilenmemiş olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...eyimlerimizi-paylasalim-718.html#post19282985

Son düzenleme:
Arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum sonund bende üye oldum. 1.5 yıldır evliim 1sene boyunca denemelere ragmen( benim titremelerim,isteksizliğim, acıyacak korkusu,vs sebeblerle ) olmadı. bu sitede eğzersizleri öğrendim, eşim mumla denedi(en küçük mum) neyse nefes aıp vererek gidip geldi. birde bayılacak gibi oluyorum zorladıkça kendimi, vajinamı düşündükçe, bakamıyorum, elimi orata değemiyorum bile. aradan zaman geçti gecen ay kendimi zorladım. Eşime de dedim ilerle ben nefes alıp verdikçe o ilerledi. çok canım yandı. neyse oldu ama 3 gün kanamam oldu. Birde dün girdik yina çok fazla kanamam oldu. Doktora gitmeye çok çekiniyorum, Hatta hala bacaklarım çok titriyor ilişki sırasında bıktım artık, cinsellikten de zevk almaz oldum. Kimseye de diyorum, Ağlamaktan bıktım. Bana destek olur musunuz ne olur.

merhaba arkadaşım,

sen fizyolojik olayı aşmışsın sadece psikolojik tarafı kalmış. senin kendini rahat hissetmen lazım. seni çok iyi anlıyorum. benimde ilk ilişkimde egzersiz falan bilmediğimden kendimi o kadar sıktım ki rahim duvarım zedelendi. operasyon geçirdim. çok zor günlerdi. bırak ilişkiye girmeyi yaşamaktan hevsim kalmamıştı. sonra kadın doğumcu parmak egzersizi önerdi bana çok mide bulandırıcı gelmişti. yapamadım ama sen yapabilmişsin. ben o durumdan buradaki arkadaşların desteği sayesinde kurtuldum. senin sadece çok istemen gerekiyor. herşeyin yoluna gireceğini düzeleceğini düşün. daha mutlu bi hayat yaşamak varken sıkıntıı yaşamak çok kötü.

bu arada kanamanı ihmal etme. mutlaka dr.a görün canım.

sevgiliyarim

Yorumun için teşekkür ederim. Parmak egzersizine çok zor ikna oldum, sitede görüp öğrendim zate. Baygınlık geçirdim, gözümü kapatıp dişimi sıktım. Birşeyde hissetmedim gerçi. İki ilişkimde de birşey hissetmedim. Yalnızca yanma ve vajinamın içinde hissettiğim acı var. Eşim S'xtiva diye bir krem almış onu sürdükte oldu zaten. Zevk almıyorum cidden sevişmede zevk alıyormu bu insanlar, ben hiç birşey anlamadım, canım yanıyor sadece. Normal olmak istiyorum. Birde doktora gitmeye utanıyorum, bacak aramı açıp muayene olabileceğimi sanmıyorum eşimleyken bile titriyor dmarlarımı rahatlatamıyorum. Ondan mı kanamam oluyor ki. Eşim doktora gitmem konusunda kararlı sanırım gelecek hafta kaçınılmaz. Çünkü ilişkiden sonra ayağa kalktım, canım zaten yanıyordu, banyoya gittim altımdan en az 7-8 adet büyük damlalarla kan geldi yere, kendimi halsiz hissettim. Kötü birşey çıkmasından da çok korkuyorum. Millet sürekli ;bebek yap, bebek yap deyip duruyor, bilmiyorlar ne haldeyim

İki ilişkinden sonrada kanama olması normal mi? Kızlar lütfen bana akıl verin sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.

Canım kırmızının sebebi ya kendini çok kasmış olmandan kaynaklı olabilir,mesajını okuduğum kadarıyla sanırım kendini baya kasmışsın...yada mantar,enfeksiyon gibi birşeyden kaynaklı olabilir...Endişelenme ama bir dra görünmende fayda var.

bayanlar bende bir yıl kadar böyle bi sıkıntı yaşamıştım parmak kremler falan bir türlü olmuyordu sonra alkol aldım ben ama eşim almadı onun düzgün yapabilmesi için ayık olması gerekiyordu alkol alışkanlığım olmadığı için beni bayağı bi çarptı müthiş bi baş dönmesi ile acayip gevşemişim hiç hissetmedim valla çünkü alkolün etkisi ile kendimi kasamadım ve oldu merak etmeyin herşeyin farkında oluyosunuz ama relax bir şekilde tabi ikinci gün normal yapışımız biraz zor olmuştu yine ama öyle öyle alıştım işte şimdi herşey iyi istekliyim ilişkiye sevişme falan iyi hoş gidiyo ama yaparken pek zevk olmuyo yani henüz orgazm olamadım. yani kısaca demek istediğim bi kere de alkol ile deneyin bişey kaybetmezsiniz bu tarz durumlar kişiye göre değişir ama belki olur

tabiki kendini sıktığın için oluyor bende sıkmıştım kanamam saatlerce sürdü. en sonunda operasyon geçirdim. ilk zamanlar tuvalette taharet almak bile çok zordu benim için. gevşemek çok önemli. sırasıyla yumruklarını, kollarını ayak parmaklarını, ayaklarını bacaklarını, bacaklarınla birlikte kasıklarını burnundan derin nefes alarak 5 sn. boyunca sık ve ağzından vererek gevşet inanılmaz rahatlayacaksın. daha sonra tek parmak çift parmak ve mumu penis boyutuna getirip prez...fe geçirerek almaya çalış alırken ıkınırsan faydalı olur zorlandığın yerde yönünü makata yönelt. bunları yaparken mutlaka jel kullan. böylece kendini kasmamayı sıkmamayı öğrenirsin.

doktor konusunda aynı sıkıntıyı bende yaşadım. çatala oturduğumda kendimi geri çektim ama doktorlar vajinismus deyince rahat davranıyorlar. sadece tutup aşağı doğru çekecek ve rahimi görebilecek zaten sıkıntı yapma mutlaka dr.a git

canım düz izinliydim bugun de anca okuyabildim kusura bakma dualarımız sizinle inşallah yapabilmişsindir canım
arkadaşlar bende geldimmm tecrübelilerin yardımını bekliyorummmm

hanımlar benide aranıza alırmısınız bende vajinusmus varmış..
kızlar ne aşamadasınız analtırsanız yardımcı olalım

canım çok sevindim ne güzel bi kere olduysa gerisi geliyo tebrik ederim

canım hiç korkma sorun olmuyo ikincide ne de olsa girdiğine ve acımadıgına inandıun artık sorun yok inşallah ben ilkinde git gel yapmamıştım ikinci de az da olsa git gelleri de yaptım zamanla canım her defası bi sonrakinden daha iyi oluyo alışacaksın
Kıslar pando yok bayağıdırr nerde haberi olan varmı msn de görüonuzmuuu...kelebek00 da yok o istanbulda herhalde abisi rahatsızzzzdııı...daaa...pando nerdeeee
pando msnde de yok bu aralar kelebek işe başladı pek giremiyo o da
peki canım tahmini ne kadar sürede sonuç alabilirim bu egzersizlerle bıktım artık bebek soranlardan yaa demin annem gene sordu anlatamıyosun ki derdini
canım ben 10 gunde yendim gerçekten karar verip tembelllik yapmadan egz devame derseniz 1 haftada yenen arkadaşlar da var
evet canım ilaç verdi daha önce başama gelmedi hiç ne de güzel gidiyordu egzersilerim offf yaa
canım bi krem kullandım ben de travazol diye yine de doktora sor ama çok kıolay hemen atlatırsın uzulme sonra da daha isteklşi dönersin egzersize ve daha çabuk yenersin inşallah
canım doktora gitmeye gerek yok bende murta ulusoya gidecektim otobüs biletlerimiz bile alınmıştı ama son anda iptal ettim adetten dolayı ve burda yendim gerçekten karar verip başlayın gerisi gelecek kızlar
yanlış anladınız demektense bence yanlış ifade etmişim desen daha yerinde olacak cümlelerini tekrar oku istersen anlayacaksın ebn yendiğim halde okurken tüylerim ürperdi hiç bi doktorun öyle davranacağını sanmıyorum...

Haklısın cnm.. peki bişe sorcam parmak egzersizi falan yaptrmıosa nası tedavi ediyo bu dr acaba hipnozla falanmı bi bilgin var mı?

tıbbi hipnoz eğitimide almış canm 4-5 gün yoğun terapi uyguluyormuş siteye gir incele orda daha detaylı.
kızlar doktorda da görev size düşüyor yine dilatörle çalıştırıyor zeynepayso burda da 1 haftada yenen arkadaşlar var bende 10 gunde yendim 5 yıllık evliyim sence ne kadar yıpranmışımdır tahmin et ama bu sorunu aşınca yenie vli gibi oluyorsun ve o yıpranmaları hepsi telafi oluyor zaten ısrarla söylüyorum doktor önerilerinizi diğer topikte yapabilirsiniz burda doktora para veremeyecek durumda olanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz... ya da para varsa bile niye doktora al ebn yiyemedim sen ye diyelim ki....! ayrıca doktorlara sorunca çok basit diyorlar tedavisi madem bu kadar basit niye bu rakamları istiyorlar...? çünkü bu konu herkese anlatamayacağınız bir konu ve doktorlarda bunu istismar ediyorlar.....
kızlar ben parmağımı soktuğumda çok yanma oluyor bu normal midir

benimde aynı canım sanki hani kanayan yaran olurda onun ustune kolonya basarmıs gibi oluyo dimi?
canım kastıgınızdan olabilir yanma jel kullandınız mı kuru olarak yaparsanız da yanma olabilir

kızlar yaaa 2.denemede başarıyla sonuçlandı ama çok canım yanıyo ve bu yüzden ben bişey hissetmiyorum.bu durum geçicimi lütfen bana cevap yazın LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN

canım yanıyo derken canım baskı mı hissediyorsun yanma mı oluyor nasıl detay verirsen yardımcı olalım
bende ilk p..s denememde 2 cm kadar alabilmiştim sen daha fazlasını yapmışsın bile ikinci de oldu benim bence sen aşmışsın canım bak gör bi sonraki seferde bitti bu iş yarısına kaadr alabildim diyorsun ya o arada çıkarma sakın bekle biraz içindeyken derin nefes al ver göreceksin vaji nasılda vakum gibi çekecek.... dualarımız sizinle canım hep dua ediyorum burdaki herkes için bizi bizden iyi kimse anlayamaz....
ne demek umut var mı sen artık başardın sayılır canım bizde aynen öyle ilk oldugunda 1-1,5 saat her pozisyonu denemiştik yarıya kadar alabildim en son üstte ters olarak tamamını aldım

İki ilişkinden sonrada kanama olması normal mi? Kızlar lütfen bana akıl verin sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.
canım tabiki yardımcı oluruz ama kanaman için bi doktora görün istersen sonra takıldıgın yerde yine yardımcı olalım çoğumuzda ilk ilişkiden sonra kanama olmadı
sen aslında ikinci gün yaptıgında başarmışsın canım bence
sende alkol işe yaramış ya da yaramış gibi görünmüş olabilir ama bana mantıklı gelmiyor

kızlar slm nasılnz.ben en son p.... aşamasında kalmıştm bundan 2 hafta önce.ancak ara vermek durumunda kaldgm için tekrar parmak egzersizzi ile ilerlemeye başladm yne.ama artk kurtulmak istiyorum nisan ayında 3. yılımız doldu herkes bebek soruyor....:2:

Son düzenleme:
Allah yar ve yardımcımız olsun doktor veya bireysel kendimiz ne olursa olsun cinsel terapi çok gerekli devlet hastanelerindede psikologlar var ben burda herkese terapi diyorum herşeyden önce..

3 YIL Boyunca hiçbir yardım almadınızmı benim 10 ay olucak bugünlerde tahammülüm kalmadı eşim hep düzelir diye yardım almadım ama çok yıpratıcı parmak egzersizine başladım ama doktorada gidicem

3 YIL Boyunca hiçbir yardım almadınızmı benim 10 ay olucak bugünlerde tahammülüm kalmadı eşim hep düzelir diye yardım almadım ama çok yıpratıcı parmak egzersizine başladım ama doktorada gidicem

yok cnm yardm almadk hiç.adı üstünde erteleme hastalığı oldugu içn dürekli ertelendi bi şekilde. ama artk tahammülüm kalmadı.o yüzden 1ay kadr önce karar verdm ve egzersizlere başladm.ancak işten ayrılmam ve regl dönemine de gelmesyle ara vermek durumunda kaldm.o yüzden bnde tekrar hzlı bir şekilde tekrar egzersizlerle p.... aşamasına tekrar gelmeye karar verdm.ara verince sanki olaydan soğuma oldu gbi geldi çnkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…