- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.361
Aşama kaydetmişsin geriside gelir inş. offfffffffff( allaj yardımcımız olsun
aparat ne oluyor arkadaŞIM.??????
kızlar yaaa 2.denemede başarıyla sonuçlandı ama çok canım yanıyo ve bu yüzden ben bişey hissetmiyorum.bu durum geçicimi lütfen bana cevap yazın LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN
Arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum sonund bende üye oldum. 1.5 yıldır evliim 1sene boyunca denemelere ragmen( benim titremelerim,isteksizliğim, acıyacak korkusu,vs sebeblerle ) olmadı. bu sitede eğzersizleri öğrendim, eşim mumla denedi(en küçük mum) neyse nefes aıp vererek gidip geldi. birde bayılacak gibi oluyorum zorladıkça kendimi, vajinamı düşündükçe, bakamıyorum, elimi orata değemiyorum bile. aradan zaman geçti gecen ay kendimi zorladım. Eşime de dedim ilerle ben nefes alıp verdikçe o ilerledi. çok canım yandı. neyse oldu ama 3 gün kanamam oldu. Birde dün girdik yina çok fazla kanamam oldu. Doktora gitmeye çok çekiniyorum, Hatta hala bacaklarım çok titriyor ilişki sırasında bıktım artık, cinsellikten de zevk almaz oldum. Kimseye de diyorum, Ağlamaktan bıktım. Bana destek olur musunuz ne olur.
İki ilişkinden sonrada kanama olması normal mi? Kızlar lütfen bana akıl verin sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.
sevgiliyarim
Yorumun için teşekkür ederim. Parmak egzersizine çok zor ikna oldum, sitede görüp öğrendim zate. Baygınlık geçirdim, gözümü kapatıp dişimi sıktım. Birşeyde hissetmedim gerçi. İki ilişkimde de birşey hissetmedim. Yalnızca yanma ve vajinamın içinde hissettiğim acı var. Eşim S'xtiva diye bir krem almış onu sürdükte oldu zaten. Zevk almıyorum cidden sevişmede zevk alıyormu bu insanlar, ben hiç birşey anlamadım, canım yanıyor sadece. Normal olmak istiyorum. Birde doktora gitmeye utanıyorum, bacak aramı açıp muayene olabileceğimi sanmıyorum eşimleyken bile titriyor dmarlarımı rahatlatamıyorum. Ondan mı kanamam oluyor ki. Eşim doktora gitmem konusunda kararlı sanırım gelecek hafta kaçınılmaz. Çünkü ilişkiden sonra ayağa kalktım, canım zaten yanıyordu, banyoya gittim altımdan en az 7-8 adet büyük damlalarla kan geldi yere, kendimi halsiz hissettim. Kötü birşey çıkmasından da çok korkuyorum. Millet sürekli ;bebek yap, bebek yap deyip duruyor, bilmiyorlar ne haldeyim
canım düz izinliydim bugun de anca okuyabildim kusura bakma dualarımız sizinle inşallah yapabilmişsindir canımmeraba canım nasılsın, ben son dururumumdan bahsetmek istiyorum biraz pazartesi denedik p.., oldu gibi geldi fakat emin olmadık tam olarak girip girmediğine dün deneyecektik fakat eşim çok yorgundu uğraşmadık bugün deniycez tekrar inşallah yarın bende 3 yıllık çileme son verdim diyebilirim herkesen dua bekliyorum
arkadaşlar bende geldimmmtecrübelilerin yardımını bekliyorummmm
kızlar ne aşamadasınız analtırsanız yardımcı olalımhanımlar benide aranıza alırmısınız bende vajinusmus varmış..
canım çok sevindim ne güzel bi kere olduysa gerisi geliyo tebrik ederim:84:
arkadaşlar ben dün akşam başardım. ilk p...s denemesinde hepsini alabildim. hiç bir şey de hissetmedim hatta eşime sordum oldumu diye o da olduğunu söyledi git gel bile yapabildik. O andaki mutluluğumu anlatamam.
Ama bu sabah 2.denemede zorlandım yani acı değil de kastım ıkınıncada eşim onu ittiğimi söyledi. bu sefer aparat kullanmadığım için olabilir mi?Tekrarlamasından korkuyorum.
Ama bunu başarabilmek benim çok önemliydi. Buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun burası olsa asla başaramazdım bana güç verdiniz hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim buradaki herkesi bu hastalıktan kurtatsın inşallah.
Bu arada Yaslandim arkadaşım desteğine çok teşekkür ederim. Mesaj sayım az olduğu için cevap gönderemedim sana
selam kızlarr ben de vajiyim,yavaş yavaş ilerliyorum biraz parmak sokabiliriyorum sınırlı p girişi de oluyor ama çooookk yavaş ilerliyoo..bu emla krem hala satışta olan bi krem mi nette aradım bulamadım..burda vajiyi aşanları görünce umutlandım çok iyi :)
canım hiç korkma sorun olmuyo ikincide ne de olsa girdiğine ve acımadıgına inandıun artık sorun yok inşallah ben ilkinde git gel yapmamıştım ikinci de az da olsa git gelleri de yaptım zamanla canım her defası bi sonrakinden daha iyi oluyo alışacaksınkızlarrrr,ben başardım başarmasınada salı günü gece oldu çarşamba sabahı eşim şehir dışına çıktı.bu akşam geliyo ama beni yine telaş sardı.
2.kez olur demi yani bir kere olunca bi daha sorun çıkıyomu:18::18::18::18::18:
pando msnde de yok bu aralar kelebek işe başladı pek giremiyo o daKıslar pando yok bayağıdırr nerde haberi olan varmı msn de görüonuzmuuu...kelebek00 da yok o istanbulda herhalde abisi rahatsızzzzdııı...daaa...pando nerdeeee
canım ben 10 gunde yendim gerçekten karar verip tembelllik yapmadan egz devame derseniz 1 haftada yenen arkadaşlar da varpeki canım tahmini ne kadar sürede sonuç alabilirim bu egzersizlerle bıktım artık bebek soranlardan yaa demin annem gene sordu anlatamıyosun ki derdini
canım bi krem kullandım ben de travazol diye yine de doktora sor ama çok kıolay hemen atlatırsın uzulme sonra da daha isteklşi dönersin egzersize ve daha çabuk yenersin inşallahevet canım ilaç verdi daha önce başama gelmedi hiç ne de güzel gidiyordu egzersilerim offf yaa
canım doktora gitmeye gerek yok bende murta ulusoya gidecektim otobüs biletlerimiz bile alınmıştı ama son anda iptal ettim adetten dolayı ve burda yendim gerçekten karar verip başlayın gerisi gelecek kızlarArkadaşlar merhaba,
Bende uzun zamandır uyeyim ama acıkcası cesaret edip yazamadım bu foruma cevap..
Ben yaklasık 1 yıldır evliyim ve lanet olsun bu illetle ugrasıp duruyorum.. Bunu yenen arkadasların yazdıklarını okudum bu forumda o kadar imrendimki.. Eşimde her ne kadar belli etmesede o da cok bunaldı artık bu durumdan hissediyorum bende oleyim kendimi eksik hissediyorum kadın gibi deil de sanki hala genc kızmısım gibi sanki eşime tam anlamıyla gorevlerimi yapamıyomusum gibi..
Cok mutusuzm kimseye anlatmakta istemiyorum kendi basımada yenemiyorum doktora da gittim ama hepsi nakit para istiyo bizde de nakit olmuyo o kadar cok hep kredi kartıyla hallediyoruz butun alışverişlerimizi eşim babasıyla calısıyo birden o kadar parada isteyemiyo aslında ister ama sorcaklar neye lazım diye ister istemez duyulcak bi şekilde bende onu istemiyorum..
Offfffffffff kızlar nası kurtulcam ben bu illetten yaaa nolur banada dua edin
yanlış anladınız demektense bence yanlış ifade etmişim desen daha yerinde olacak cümlelerini tekrar oku istersen anlayacaksın ebn yendiğim halde okurken tüylerim ürperdi hiç bi doktorun öyle davranacağını sanmıyorum...rım
siz beni yanlış anladınız..adamın yapmak istediği can yakmak değil..tek parmağı ile bunu başarmak..aslında beynimizde var olan acıycak düşüncesinin yersiz olduğunu ve elimizi sıktığımızda acımadığı halde neden ozaman bırakmadığımızı anlatmak..yani kısaca canımız yansada o an durucaz ama penisi geri itmiycez bekliycez eğer cesaret edebiliyorsak yarım milim daha gidebileceğimizi anlattım..sanırım cümleleri yanlış anladınız....
cnm benimde eşim ankaralı ailesi ankarada bizde şuan doğuda görev yapmaktayız bir hafta sonra gelmeyi düşünuyoruz ankarada hera kadın sağlığı merkezi netten yazarsan bulursun dr.süleyman eserdağ hem jinekolog hem cinsel terapist vajinismus lu çok hastası var kendisiyle tellede görüştüm sanırım ücreti 2000 bin civarı ama hemen gidince peşin almıyormuş bu sitedende senelerce bu hastalığı yaşayanlar gidip aşmış ben bu doktora çok güvendim ve bu doktorda karar kıldık ayrcıca sen parmak olayını yapabiliyormuşsun bunu ilerletebilirsin .
hıı evet tatlım bende netten bayaa bir arastırdım orayı acıkcası banada cok guven verdi ama benim eşimde erkek deilde bayan dr takıntısı var :S o yuzden bayan arastırıyorum sehnaz kutluk die biriyle gorustum bende ama o da 6bin ve pesin istemişti o yuzden erteledik onu..
Parmaga da devam edemiyorumki bir yerde tıkanıyorum işte cok canım yanıyo Allahım yardımcımız olsun insallah hepimizin ne diyim...
Haklısın cnm.. peki bişe sorcam parmak egzersizi falan yaptrmıosa nası tedavi ediyo bu dr acaba hipnozla falanmı bi bilgin var mı?
tıbbi hipnoz eğitimide almış canm 4-5 gün yoğun terapi uyguluyormuş siteye gir incele orda daha detaylı.
kızlar doktorda da görev size düşüyor yine dilatörle çalıştırıyor zeynepayso burda da 1 haftada yenen arkadaşlar var bende 10 gunde yendim 5 yıllık evliyim sence ne kadar yıpranmışımdır tahmin et ama bu sorunu aşınca yenie vli gibi oluyorsun ve o yıpranmaları hepsi telafi oluyor zaten ısrarla söylüyorum doktor önerilerinizi diğer topikte yapabilirsiniz burda doktora para veremeyecek durumda olanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz... ya da para varsa bile niye doktora al ebn yiyemedim sen ye diyelim ki....! ayrıca doktorlara sorunca çok basit diyorlar tedavisi madem bu kadar basit niye bu rakamları istiyorlar...? çünkü bu konu herkese anlatamayacağınız bir konu ve doktorlarda bunu istismar ediyorlar.....cnm benim kişinin tek başına yenmesi için sabır lazım 10 ay oluck oda şahsen bende kalmadı belki kendi başımada yenicem ama süreç gerektiricek daha fazla evliliğimin yıpranmasını istemıyorum ben,, eşimde bende çalışan insanlarız o yüzden şahsen artık rahat bir nefes almak bir oh çekmek istiyorum
kızlar ben parmağımı soktuğumda çok yanma oluyor bu normal midir
canım kastıgınızdan olabilir yanma jel kullandınız mı kuru olarak yaparsanız da yanma olabilirbenimde aynı canım sanki hani kanayan yaran olurda onun ustune kolonya basarmıs gibi oluyo dimi?
kızlar yaaa 2.denemede başarıyla sonuçlandı ama çok canım yanıyo ve bu yüzden ben bişey hissetmiyorum.bu durum geçicimi lütfen bana cevap yazın LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN
canım yanıyo derken canım baskı mı hissediyorsun yanma mı oluyor nasıl detay verirsen yardımcı olalımcanım aynı şeyi bende yaşıyorum tecrübeli arkadaşların olduğu bu topikte daha yardımcı olabilirler sanırım. Hem buradaki arkadaşlar da kötü etkilenmemiş olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...eyimlerimizi-paylasalim-718.html#post19282985
bende ilk p..s denememde 2 cm kadar alabilmiştim sen daha fazlasını yapmışsın bile ikinci de oldu benim bence sen aşmışsın canım bak gör bi sonraki seferde bitti bu iş yarısına kaadr alabildim diyorsun ya o arada çıkarma sakın bekle biraz içindeyken derin nefes al ver göreceksin vaji nasılda vakum gibi çekecek.... dualarımız sizinle canım hep dua ediyorum burdaki herkes için bizi bizden iyi kimse anlayamaz....selam arkadaşlar!! dün eşimle denedik yarısından fazlası oldu içimde hissettiğim anda çok heyecanlandım ağladım güldüm şaşırdım ne olduğunu anlamadım açıkçası sonra derken kaydı geri çıktı .tekrar denedik bu sefer girmedi çok uğraştık belki 1 saat yatakta savaştık yok olmadı ne dersiniz umut var mı
Arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum sonund bende üye oldum. 1.5 yıldır evliim 1sene boyunca denemelere ragmen( benim titremelerim,isteksizliğim, acıyacak korkusu,vs sebeblerle ) olmadı. bu sitede eğzersizleri öğrendim, eşim mumla denedi(en küçük mum) neyse nefes aıp vererek gidip geldi. birde bayılacak gibi oluyorum zorladıkça kendimi, vajinamı düşündükçe, bakamıyorum, elimi orata değemiyorum bile. aradan zaman geçti gecen ay kendimi zorladım. Eşime de dedim ilerle ben nefes alıp verdikçe o ilerledi. çok canım yandı. neyse oldu ama 3 gün kanamam oldu. Birde dün girdik yina çok fazla kanamam oldu. Doktora gitmeye çok çekiniyorum, Hatta hala bacaklarım çok titriyor ilişki sırasında bıktım artık, cinsellikten de zevk almaz oldum. Kimseye de diyorum, Ağlamaktan bıktım. Bana destek olur musunuz ne olur.
canım tabiki yardımcı oluruz ama kanaman için bi doktora görün istersen sonra takıldıgın yerde yine yardımcı olalım çoğumuzda ilk ilişkiden sonra kanama olmadıİki ilişkinden sonrada kanama olması normal mi? Kızlar lütfen bana akıl verin sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.
sen aslında ikinci gün yaptıgında başarmışsın canım bencebayanlar bende bir yıl kadar böyle bi sıkıntı yaşamıştım parmak kremler falan bir türlü olmuyordu sonra alkol aldım ben ama eşim almadı onun düzgün yapabilmesi için ayık olması gerekiyordu alkol alışkanlığım olmadığı için beni bayağı bi çarptı müthiş bi baş dönmesi ile acayip gevşemişim hiç hissetmedim valla çünkü alkolün etkisi ile kendimi kasamadım ve oldu merak etmeyin herşeyin farkında oluyosunuz ama relax bir şekilde tabi ikinci gün normal yapışımız biraz zor olmuştu yine ama öyle öyle alıştım işte şimdi herşey iyi istekliyim ilişkiye sevişme falan iyi hoş gidiyo ama yaparken pek zevk olmuyo yani henüz orgazm olamadım. yani kısaca demek istediğim bi kere de alkol ile deneyin bişey kaybetmezsiniz bu tarz durumlar kişiye göre değişir ama belki olur
kızlar slm nasılnz.ben en son p.... aşamasında kalmıştm bundan 2 hafta önce.ancak ara vermek durumunda kaldgm için tekrar parmak egzersizzi ile ilerlemeye başladm yne.ama artk kurtulmak istiyorum nisan ayında 3. yılımız doldu herkes bebek soruyor....:2:
mrb arkadaslar.ıcınızde hipno terapiyi deneyen oldumu.olduysa biraz ayrıntılı olark anlatırmısınız.ve onerirmisiniz[/
"TIBBİ HİPNOZ" DİYE BİR OLAY VAR CANIM bunun eğitimini almış bir doktora gitmen lazım ben ankarada süleyman eserdağa gidicem onun bu alanda sertifikasıda var eğitim almış ama çok ciddi hastalara uyguluyorlarmış sanırım her hastaya değil ayrıca hipnoz bayıltmak senin beynini ele geçirmek değil de telkinlerde bulunuyorlarmış heralde
3 YIL Boyunca hiçbir yardım almadınızmı benim 10 ay olucak bugünlerde tahammülüm kalmadı eşim hep düzelir diye yardım almadım ama çok yıpratıcı parmak egzersizine başladım ama doktorada gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?