Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok uzun süre olmuş dediğin gibi erteleme hastalığı ama aslında hiç de ertelenmemesi gereken bir olay bu çalışmalar itici geliyor evet ama sen zaten alışmışsın umarım bir an önce hepimiz kurtuuluruz benimde ilk gece ilk ilişki oldu çok acılı oldu çığlık çığlığa ondan sonra vücut kendini kapadı daha sonra jinekolağa gittim büyük çapta yırtılma olmuş dedi sanırım kücük bisey kalmılş nerdeyse 10 ay olucak ama çok sıkıldım bana kalsa ben en fazla 1 ay beklerdim ama artık eşimde kabullendi doktora gidicez sabrım kalmadı eşimle aşk evliliği yaptım bana ilgisi hiç azalmadı ama genede ben onu çok kıskanıyorum bir an önce kadınlığımı yapmak istıyorm

sana söyleyecek tek bir sözüm yok valla. bizler hassas insanlarız bir olay bu kadar kötü berbet anlatılamaz.yazık ya hiç mi okumuyorsun uyarıları vajili hastalar çok ama çok hassas sen dahil kan acı...vs kelimeler kullanmaması lazım yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

aynen cnm walla bnde öle bir an önce kurtulalım başkada bşy istemiyorum ben inanıyorum bunu başarıcaz

Arkadaşlar dr.süleyman eserdağla detaylı görüştüm dilatör kullanılıyormuş 3,4 günde çözüme ulaşılıyormuş bu arada salı günü trt avazda 10:45 de konuk olarak çıkıcakmış vajinismus hakkında bilgi vericek izleyin arkadaşlar ..

merhaba canım nasılsın gıttınmı doktora nasıl geçtı

mika yufa sevgiliyarim sizin adınıza çok sevindim dilerim Allahtan başka sorun yaşamazsınız ayyyyyyyyyy heyecanlandım iyiyce herkes maşallah teker teker kurtuluyor maşallah size

canım başarana kadar o his hep oluyor olacakmı sürekli olurmu olmazmı nasıl olur diye düşünüyor insan ama oluyor allahın izniyle.... bak eskiden sana oraya bişeyin girebilme ihtimali bile ne kadar imkansız geliyordu ama oldu yapabiliyosun...bebişim inan bana p...s denemesi içlerinde en kolayı ama bizde p...s korkusu olduğundan ve bilinç altımızda bu olayı çok fazla büyüttüğümüzden hemen panik yapıyoruz deneye deneye bunada alışacaksın bak nasıl muma alıştın kendine güven lütfen sen güçlü bi kadınsın artık kendinle gurur duyup son bi atak yapman lazım kır şu vajinin zincirlerini yawrum

oyyy balımmmmm sende kurtuldun tebrik ederimmmmm allah başka dert sıkıntı vermesin ne bereketli bi ay oldu bu yaw hepinizle gurur duyuyorum afferin kızlar azmedip kısa zamanda başardınız ilk zamanlar ara ara takılman normal yawrum o yüzden ilişkiye girmeden önce egzersiz yaparsan çok faydalı olur bebişim... merak etme yavaş yavaş herşey daha güzel olacak tadını çıkar :92:

ahaaaaa bi terlikçi daha gelmiş terliğin tekide sana geliyo kızzzzz sonuna geldin ara vermek yok bundan sonra bak balım hemen egzersiz yap sorun yoksa direk p...se geç artık sen bu işi bilinç altında hallettin hemen icraate geçmen lazım...tez vakitte müjdeli haberini bekliyorum balım

tamam şahitlerr anamm ne acı biberii kız yanarımm yanarımmm ozaman korkulur sendenn yaa tmm hocam reglim bitsin hemen iş başına koyuluyorum

ya hemen başlarsın egzersize yada geliyo bak acı biber

hoşgeldin bebişim...parmak sokabiliyosan geriside gelir hiç merak etme...emla krem eczanelerde satılıyor ama bazen bulunmadığıda oluyor anestolda onunla aynı işi görüyor ama ben sana jel ile egzersiz yapmanı çok zorlanırsan uyuşturucu krem kullanmanı tavsiye ederim yawrum bu sayfada rekora gidiyoruz hangi dr 1 yılda 150 kadını vajiden kurtarabilmiş ki bunlar bizim tespit ettiğimiz kimbilir kaç kişi bu sayfayı okuyup yendi

Kıslar pando yok bayağıdırr nerde haberi olan varmı msn de görüonuzmuuu...kelebek00 da yok o istanbulda herhalde abisi rahatsızzzzdııı...daaa...pando nerdeeee

bebişim pando istanbula geldi ailesini ziyarete o yüzden neti yok şu an ama hepinize slm söyledi...kelebekte işe başladı o yüzden gelemiyor onunda hepinize selamı var

arkadaşlar ilk defa kulak çöpünden sonra parmak denedim kendi parmağımla cesaret edemedim eşiminkiyle biraz girdi çok hassalık hissettim ama bu ilk denememdi inş başarcam yaaaa dua edin ..

canım benim ilk denemelerde çok nomal karıncalanma gibi bişey hissediyosun için bi tuhaf oluyor ama sonrasında alışıyosun...dularımız sizlerle güzeller siz azmedin başaramayacağınız hiç bi şey yok buna emin olun

arkadşalr bugun doktora gittim mantar oluşmak üzereymişegzersilere 2-3 gun arasizde egzersi yaparken böle sorunlar oldumu

bende egzersizleri yaparken hem mantar hem enfeksiyon olmuştu ve kanımdada mikrop çıkmıştı doktor bana kullanma dediği halde bebe yağı kullandım birde eldivenle egzersiz yapamadım çıplak elle yaptım ilaç kullanırsın geçer yawrum merak etme kadın olunca bunlar yan etkileri oluyo birazcık çok geçmiş olsun

kızlar yaaa 2.denemede başarıyla sonuçlandı ama çok canım yanıyo ve bu yüzden ben bişey hissetmiyorum.bu durum geçicimi lütfen bana cevap yazın LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN

balım bişey hissetmiyorumdan kastın zevk olayı ise daha dur bakalım biz zevk almayıda bilmiyoruz onuda öğreniyoruz kadınlığa kapamışız yıllarca her yerimizi şu ana kadar aldığın zevk yüzeyseldi sen içten gelen o zevki bi yaşada ben sana o zaman sorcam nasıl oluyomuş bulutlara çıkarsın artık

oyyyy oyyyy o kadar girdiyse geriside gelir balım maşallah ara vermeden deneyin sürekli bak fgördünmü anlamıyosun bile inanın sandığımız gibi bişey deil o işi bi halledin şaşkın ördek yawrusu bile odada dolanıp inanamayacaksınız bu hafta sonu hallerdersin inşallah allahın izni ile

canım kendini kasmassan hiç bişey olmaz bunun içinde egzersiz yapıp hep vajinanı esnetmen lazım hemde kasmalarını kontrol etmen lazım sen p...sin içeri girdiğini hissettiğin anda panik yapıp kendini kasıyosun eşinde orada zorluyorsa hem acı hissedersin hemde kırmızı gelir...ilişki normal şartlarda asla acı vermez çünkü vajina esnek bir yapıda ve p...s onun için yaratılmış bence sen hemen egzersileri yap kendini kontrol etmeyi serbest bırakmayı öğren nefes egzersizi yap ve içeri p...s girip panik yaptığında eşin itmesin öylece bekle kıpırdamadan kendini rahat bırak vaji açılacak ve p...si vakum gibi içeri çekecek sonrasında istediğin kadar devam et en ufak acı sızı olmaz bu arada jel kullanmayı ihmal etme ve asla kuruduğunda ki stresten kuruyosundur devam etme kaygan olsun öyle yap....

mika yufa sevgiliyarim sizin adınıza çok sevindim dilerim Allahtan başka sorun yaşamazsınız ayyyyyyyyyy heyecanlandım iyiyce herkes maşallah teker teker kurtuluyor maşallah size

arkadaşlar banada dua edin şu son hamleyide yapıp hemen gitgellere başliyim sonra hemen bebiş Allah herkesin gönlüne göre versin Rabbim hayırlı olan bütün dualarınızı dualarımızı kabul etsin

kızlar ben geçen hafta p.. denedim oldu ama o gün relg oldum bir daha denemedik egzersiz yapıpta mı denesek yoksa yapmadan mı bilemiyorum bi tedirginlik var üzerimde olmaz diye korkuyorum

tebrikler tatlım rabbim başka dert vermesin inşallah

ağzına sağlık canımmm

Son düzenleme:
kızlar ben geçen hafta p.. denedim oldu ama o gün relg oldum bir daha denemedik egzersiz yapıpta mı denesek yoksa yapmadan mı bilemiyorum bi tedirginlik var üzerimde olmaz diye korkuyorum

canım ne çabuk başardın sen yatebrik ederim.tedirgin olmakta haklısın ama yaptıktan sonra boşa tedirgin olduğunu anlıycaksın bir kere olunca bi daha gerisi geliyo zaten.egsersiz yaparsan ilişki öncesi psikolojik olarak kendini rahatlatmış olursun iyi olur yani

canım 1 yıllık evliyim ben sizin aranıza yeni katıldım sizlerle çabuk oldu ama yinede tam olarak başardım saymıyorum eğer dediğin gibi gerisi gelirse inş. yarın halay çekeriz sizlerlere

merhaba canım nasılsın gıttınmı doktora nasıl geçtı

Evet canım doktora gittim ve zar malesef hala duruyormuş.Ama yine de çok mutluyum.Çünkü testlerimi yaptırabildim.Ve doktor çok şaşırdı.Durumu ayrıntısıyla bildiği için önce kendisi eliyle muayene etti.Çok şaşırdı.İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyormuş.Zarda küçük zedelenme var ama duruyor dedi.Ben de kesin olarak ilişkiye girdiğimi söyleyince testlerimi yaptı.Şaşırdı ve zar duruyo ama içine alabiliyorsun dedi ,acı duymuyorsun dedi.Bu kadar şaşırmasına ben de şaşırdım açıkçası.Dedim kanama falan olmadı ama ilişki kesin oldu.Çok şükür artık rahatladım.10 gün sonra test sonuçlarımı alıp bebiş çalışmalarına başlıycaz Allah izin verirse.Allah isteyen herkese de bana da nasip eder inşallah.
Benim durumum da ilginç bi durum olarak herkese ibret olsun kızlar.Gerçekten şu zarı unutmak lazım demekki.Rahatça ilişkiye giriyorum ama kanama falan yok.Zar da duruyo hala.Napalım benim de kaderimde bu varmış.Bu arada tecrübeli arkadaşlar,bu zarın durması hamilelik açısından sorun değil değil mi???Doktora biçok şey sordum ama heyecandan tam olarak bunu sormadım.Gerçi doktor o kadar şaşırdı ve bana yapmam gerekenleri söyleyince,herhalde sorun teşkil etmiyor diye sormak aklıma bile gelmedi.Çünkü bana reglden sonra 2 günde bir ilişki falan diye anlattı.Herhalde bi sorun olsa bunları söylemezdi.Çünkü önceki gittiğimde zar duruyo diye resmen beni pek sallamamıştı.Önce o işi hallet öyle gel demişti.Ama bu kez çiğ köfte yeme bile dediğine göre ,zar varken hamile kalınıyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…