- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.381
yok cnm yardm almadk hiç.adı üstünde erteleme hastalığı oldugu içn dürekli ertelendi bi şekilde. ama artk tahammülüm kalmadı.o yüzden 1ay kadr önce karar verdm ve egzersizlere başladm.ancak işten ayrılmam ve regl dönemine de gelmesyle ara vermek durumunda kaldm.o yüzden bnde tekrar hzlı bir şekilde tekrar egzersizlerle p.... aşamasına tekrar gelmeye karar verdm.ara verince sanki olaydan soğuma oldu gbi geldi çnkü.
sevgiliyarim
Yorumun için teşekkür ederim. Parmak egzersizine çok zor ikna oldum, sitede görüp öğrendim zate. Baygınlık geçirdim, gözümü kapatıp dişimi sıktım. Birşeyde hissetmedim gerçi. İki ilişkimde de birşey hissetmedim. Yalnızca yanma ve vajinamın içinde hissettiğim acı var. Eşim S'xtiva diye bir krem almış onu sürdükte oldu zaten. Zevk almıyorum cidden sevişmede zevk alıyormu bu insanlar, ben hiç birşey anlamadım, canım yanıyor sadece. Normal olmak istiyorum. Birde doktora gitmeye utanıyorum, bacak aramı açıp muayene olabileceğimi sanmıyorum eşimleyken bile titriyor dmarlarımı rahatlatamıyorum. Ondan mı kanamam oluyor ki. Eşim doktora gitmem konusunda kararlı sanırım gelecek hafta kaçınılmaz. Çünkü ilişkiden sonra ayağa kalktım, canım zaten yanıyordu, banyoya gittim altımdan en az 7-8 adet büyük damlalarla kan geldi yere, kendimi halsiz hissettim. Kötü birşey çıkmasından da çok korkuyorum. Millet sürekli ;bebek yap, bebek yap deyip duruyor, bilmiyorlar ne haldeyim
çok uzun süre olmuş dediğin gibi erteleme hastalığı ama aslında hiç de ertelenmemesi gereken bir olay bu çalışmalar itici geliyor evet ama sen zaten alışmışsın umarım bir an önce hepimiz kurtuuluruz benimde ilk gece ilk ilişki oldu çok acılı oldu çığlık çığlığa ondan sonra vücut kendini kapadı daha sonra jinekolağa gittim büyük çapta yırtılma olmuş dedi sanırım kücük bisey kalmılş nerdeyse 10 ay olucak ama çok sıkıldım bana kalsa ben en fazla 1 ay beklerdim ama artık eşimde kabullendi doktora gidicez sabrım kalmadı eşimle aşk evliliği yaptım bana ilgisi hiç azalmadı ama genede ben onu çok kıskanıyorum bir an önce kadınlığımı yapmak istıyorm
kızlar kütahya depremini yakından yaşadım çok korktum herkese geçmilş olsun
Slm kızlarrr!Yenen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.Sanırım Mika,Yufa ve Sevgiliyarim yeni gelinlerimiz.Yaşasıınnnnnn!
Kızlar bu arada ben 3.4. kez falan denedim hiçbir sorun yok.Tamamen oluyove yarın doktora gidiyorum.Dua edin nolur iyi geçsin.Kanama falan yok zaten hala .Onu kafama takmıyorum ama yine de doktorun zar duruyo cümlesini duymakta istemiyorum.Sinir bozucu.Artık bebiş istiyorum ve testlerimi yaptırmak istiyorum.Yarını heyecanla bekliyorum bakalım.
Yeni gelinler nerde oturmak yoooookkkkkk!
ne bilim canımcım ya iyi gidiyomda bide sonunu görsem şu işin hayırlısıyla inşallah.senle en son konuştuktan sonra stresten sanırım erken regl oldum mecburen 1 hafta ara werdim yine ama bugün hemen biter bitmez başladım egzersizime ama p...s denemesine cesaret edemedim çünkü olmayınca moralim çok bozuluyo egzersiz yapmak istemiyor canım. eşimde şamdan mumu almıştı bugün onla çalıştık baya sanki p..s boyutu kadar yapmadım daha ama yarısı kadar vardı boyutu ilk başta biraz zorlandım ama sonrakilerde rahat oldu parmaktan daha kolay geliyo bana mum parmakta çok canım yanıyo nedense anlayamadım bakalım yarından itibaren kalınlaştırmaya dewam edicem inşallah p...s de olur ne bilim sanki o hiç olmıcakmış gibi bi his war içimde atamadım gitti yaww:44::44:
:84:
arkadaşlar ben dün akşam başardım. ilk p...s denemesinde hepsini alabildim. hiç bir şey de hissetmedim hatta eşime sordum oldumu diye o da olduğunu söyledi git gel bile yapabildik. O andaki mutluluğumu anlatamam.
Ama bu sabah 2.denemede zorlandım yani acı değil de kastım ıkınıncada eşim onu ittiğimi söyledi. bu sefer aparat kullanmadığım için olabilir mi?Tekrarlamasından korkuyorum.
Ama bunu başarabilmek benim çok önemliydi. Buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun burası olsa asla başaramazdım bana güç verdiniz hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim buradaki herkesi bu hastalıktan kurtatsın inşallah.
Bu arada Yaslandim arkadaşım desteğine çok teşekkür ederim. Mesaj sayım az olduğu için cevap gönderemedim sana
kızlar mrb nasılsnz.ben 2 haftadır uğrayamıyorum foruma.işten çıktım o gecen hftada regl oldum derken salladım braz.ama bugün yne braz egzersizlere yapıcam p... aşamasına gelmiştm en son ama ara verildigi içn braz egzersiz yapayım diyorum
tamam şahitlerranamm ne acı biberii kız yanarımm yanarımmm ozaman korkulur sendenn yaa tmm hocam reglim bitsin hemen iş başına koyuluyorum
selam kızlarr ben de vajiyim,yavaş yavaş ilerliyorum biraz parmak sokabiliriyorum sınırlı p girişi de oluyor ama çooookk yavaş ilerliyoo..bu emla krem hala satışta olan bi krem mi nette aradım bulamadım..burda vajiyi aşanları görünce umutlandım çok iyi :)
Kıslar pando yok bayağıdırr nerde haberi olan varmı msn de görüonuzmuuu...kelebek00 da yok o istanbulda herhalde abisi rahatsızzzzdııı...daaa...pando nerdeeee
arkadaşlar ilk defa kulak çöpünden sonra parmak denedim kendi parmağımla cesaret edemedim eşiminkiyle biraz girdi çok hassalık hissettim ama bu ilk denememdi inş başarcam yaaaa dua edin ..
arkadşalr bugun doktora gittim mantar oluşmak üzereymişegzersilere 2-3 gun arasizde egzersi yaparken böle sorunlar oldumu
kızlar yaaa 2.denemede başarıyla sonuçlandı ama çok canım yanıyo ve bu yüzden ben bişey hissetmiyorum.bu durum geçicimi lütfen bana cevap yazın LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN
selam arkadaşlar!! dün eşimle denedik yarısından fazlası oldu içimde hissettiğim anda çok heyecanlandım ağladım güldüm şaşırdım ne olduğunu anlamadım açıkçası sonra derken kaydı geri çıktı .tekrar denedik bu sefer girmedi çok uğraştık belki 1 saat yatakta savaştık yok olmadı ne dersiniz umut var mı
Arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum sonund bende üye oldum. 1.5 yıldır evliim 1sene boyunca denemelere ragmen( benim titremelerim,isteksizliğim, acıyacak korkusu,vs sebeblerle ) olmadı. bu sitede eğzersizleri öğrendim, eşim mumla denedi(en küçük mum) neyse nefes aıp vererek gidip geldi. birde bayılacak gibi oluyorum zorladıkça kendimi, vajinamı düşündükçe, bakamıyorum, elimi orata değemiyorum bile. aradan zaman geçti gecen ay kendimi zorladım. Eşime de dedim ilerle ben nefes alıp verdikçe o ilerledi. çok canım yandı. neyse oldu ama 3 gün kanamam oldu. Birde dün girdik yina çok fazla kanamam oldu. Doktora gitmeye çok çekiniyorum, Hatta hala bacaklarım çok titriyor ilişki sırasında bıktım artık, cinsellikten de zevk almaz oldum. Kimseye de diyorum, Ağlamaktan bıktım. Bana destek olur musunuz ne olur.
mika yufa sevgiliyarim sizin adınıza çok sevindim dilerim Allahtan başka sorun yaşamazsınız ayyyyyyyyyy heyecanlandım iyiyce herkes maşallah teker teker kurtuluyor maşallah size
:84:
arkadaşlar ben dün akşam başardım. ilk p...s denemesinde hepsini alabildim. hiç bir şey de hissetmedim hatta eşime sordum oldumu diye o da olduğunu söyledi git gel bile yapabildik. O andaki mutluluğumu anlatamam.
Ama bu sabah 2.denemede zorlandım yani acı değil de kastım ıkınıncada eşim onu ittiğimi söyledi. bu sefer aparat kullanmadığım için olabilir mi?Tekrarlamasından korkuyorum.
Ama bunu başarabilmek benim çok önemliydi. Buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun burası olsa asla başaramazdım bana güç verdiniz hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim buradaki herkesi bu hastalıktan kurtatsın inşallah.
Bu arada Yaslandim arkadaşım desteğine çok teşekkür ederim. Mesaj sayım az olduğu için cevap gönderemedim sana
katılıyorum sana.. bu kadar paralar ödemeyin yazık çünkü yenilmeyecek bişey değil bu.. bende doktora gittim ama ben depresyon tedaviside görüyodum hem bu kadar ucuk paralarda vermedim 200 tl gibi bi para verdik.. burdan takip edin, biraz azmedin isteyin.. egzersz yaptıktan sonra doktorunuzla kuracagınız irtibatı burda kurun.. "şimdi şunu başardım, sırada ne var deyin" inanın ki hiç bir farkı yok doktorlarda buradaki şeyleri yaptrcak sizlere.. o söylenen klinikleri bende arastırdım, gittim görüştüm imkanı yok veremeyiz o parayı.. sonra kendi doktoruma başvurdum dedim rant kapısı haline gelmiş bu ne böle.. bana dedigi " çok bu dertten muzdarip insan var, buna bu açıdan bak yalnız değilsin" çok yardımcı oldu bana sağolsun benim durumum biraz daha farklıydı çünkü ben cıldırma aşamasına gelmiştim, eşim işinden olmustu yeni evliyiz para yok vs vs sonucu vaji+depresyon oldu işte...
kızlar para iadesi falan yapıyoruz iyileşmes ise diyolar dimi.. çünkü yenemeyen yok bu illeti.. gelenlerde umutsuz vaka gibi gördükleri için kendilerini "burası tamamdır, çok güven ve umut veriyo" deyip varını yoğunu yatırıyo.. gelin bizi dinleyin buradan yenin, oralara vereceginiz paraylada evinize bişi alın ya da yazın tatil yapın haftasonu kacamak yapın bi yerde ne biliyim..
ay en sonunda dayanamadım yazdım valla oohh
kızlar ben geçen hafta p.. denedim oldu ama o gün relg oldum bir daha denemedik egzersiz yapıpta mı denesek yoksa yapmadan mı bilemiyorum bi tedirginlik var üzerimde olmaz diye korkuyorum
canım ne çabuk başardın sen yatebrik ederim.tedirgin olmakta haklısın ama yaptıktan sonra boşa tedirgin olduğunu anlıycaksın bir kere olunca bi daha gerisi geliyo zaten.egsersiz yaparsan ilişki öncesi psikolojik olarak kendini rahatlatmış olursun iyi olur yani
naber şekerim......
merhaba canım nasılsın gıttınmı doktora nasıl geçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?