Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ablacım kusura bakma ev süpürüp sildim şimdi geçtim pc başına.bebişim 2,5 aylık oldusen nasılsın sonuçlar geldimi??

kiz ben nazli1982.ye yazmistim oda cevap yazmadi gitti hala yesil icerde,ama benim yazdigimi görmedi gitti. iyiki nazli yazarken 1982.eklememisim, yosa senide görecegimiz yoktu. maasallah oldumu kiz o kadar. kendini fazla yorma yoksa kizarim hiiii.

oldu ablacım hatta geçiyor bile 11.haftaya giricemyormuyorum ama azcık iş tutsam belimden bacağıma kasılmam oluyor daha şimdiden

iyiyim ablacım sanırım bana dedin mercimek iyi paso açıkıyor dünden beri tek başıma yarım karpuz yedim hamişlere faydasıda bayağı varmış kıslar sizde yiyin bol bol

maasallah yiyin yiyin ikinizede yarasin. oy oy, kiz bazen seni ve diger arkadaskari o kadar merak ediyorumki. sizleri görmeyi cok isterdim.

[/B]kıss ne zaman 2.5 aylık oldunnn aboooo ne çabuk geçioo zamannn kaç kiloyla hamile kaldınnnn

bende anlamadım canımm valla bi hamlede oldum o kadar sanırım 64-65 kg hamile kaldım.şimdi ne kadarım bilmiyorum.ama göbüşüm çıktı sanki daha erken ama acaba yediklerimden ve su dan dolayımı oluyor çok su içiyorum.sabah kalktığımda iniyor akşama doğru çıkıyo

ooooo sen yeee yiyebildin kadar benim gibi 73 mi kaldın sankimmmm..... daha çıkmaz göbeşinnnnn.... bende öle diodum doktora sordum herkes göbeşin çıktı dio dedimmm büyürmüki bu kadar erken dedim yok daha bebek minnacıkk o snein kendi göbeşin dedii....ondan sonra söleyenlere yok o benim kendi kilommmmm diodummm zaten kiloloyumm zaten vardı bende göbişşşşş

bende yoktu ama artık var yediklerimden şişiyor lavaboya gidince iniyor bakalım hamilelikte ne kadar olucam çok almak istemiyorum o yüzden aralarda meyve yiyorum fazla yemek yemiyorum

[/B]yaslandimmmmm kıss senn alttaa hergördüğün yabancı kiişiiyii vajili sanıorsun yardımcı olalım diosunnn eeee sen tabiii eskiyi bilmiosunn...burayaaaa her gelen vajili değilll yaniii topiğee katılmayan okuyup gidenlerr sadece meraktan okuolarrrr hele dün biri geldi hemen profiline baktım bekardıı okudu gittii.....önceden siz bilmezsiniz bilen bilirrr biziii yabancı biriler gelip burda okuduuu geyikk topiğindeeen geldiler ...topiklerinde bizle dalga geçip muhabbet ettilerr yok parmak sokuolarmışşşş yok aparat sokuolarmışşşş onları sokarken kocalarından izin alıolarmıı diiyee bizle dalga geçip gülüp geçtilerrrr biz onları sikayet ettik banlandılarr....burdanda kurban ben oldummm banlandımmmm fazla sinirlenmiştim herhaldeee dicem odurkiiiii her aşağı gelen yabancı kişileri vajiliiii sanmayın yardımcı olalımmm demeyinnnn çoğuu merakından okuorrrrrrr vee gidiorrrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…