- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.701
elhamdülillahhh seni sormalı sen nasılsınnn......göbişimmm benim hep vardıı zateeennnnçıkmasına fırsat vermedimkiii suan 5 .5 aylık hamile karnı var bendeee kii ben daha 3.5 aylığımmm
nasilsin mercimek nasil neler yapiyon
ablacım kusura bakma ev süpürüp sildim şimdi geçtim pc başına.bebişim 2,5 aylık oldusen nasılsın sonuçlar geldimi??
kiz ben nazli1982.ye yazmistim oda cevap yazmadi gitti hala yesil icerde,ama benim yazdigimi görmedi gitti. iyiki nazli yazarken 1982.eklememisim, yosa senide görecegimiz yoktu. maasallah oldumu kiz o kadar. kendini fazla yorma yoksakizarim hiiii.
iyiyim ablacım sanırım bana dedinmercimek iyi paso açıkıyor dünden beri tek başıma yarım karpuz yedim hamişlere faydasıda bayağı varmış kıslar sizde yiyin bol bol
[/B]kıss ne zaman 2.5 aylık oldunnn aboooone çabuk geçioo zamannn kaç kiloyla hamile kaldınnnn
oldu ablacım hatta geçiyor bile 11.haftaya giricemyormuyorum ama azcık iş tutsam belimden bacağıma kasılmam oluyor daha şimdiden
bende anlamadım canımm valla bi hamlede oldum o kadarsanırım 64-65 kg hamile kaldım.şimdi ne kadarım bilmiyorum.ama göbüşüm çıktı sanki daha erken ama acaba yediklerimden ve su dan dolayımı oluyor çok su içiyorum.sabah kalktığımda iniyor akşama doğru çıkıyo
bak fazla yorma kendini: sadece ablan yok karsinda bak söylim,ozum döver seni. bu sabah sevcihani dövdü ona göre.
ooooo sen yeee yiyebildin kadar benim gibi 73 mi kaldın sankimmmm..... daha çıkmaz göbeşinnnnn.... bende öle diodum doktora sordum herkes göbeşin çıktı dio dedimmm büyürmüki bu kadar erken dedim yok daha bebek minnacıkk o snein kendi göbeşin dedii....ondan sonra söleyenlere yok o benim kendi kilommmmm diodummm zaten kiloloyumm zaten vardı bende göbişşşşş
hosgeldin canimnasilsin bebis nasil iyi geciniyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?